‘Verpleegkundige gaf kopers vaccinatiekaart prikje van lucht’

27
Covid-19 Vaccinatie in Suriname

De verpleegkundige, die is aangehouden voor het afgeven van valse vaccinatiekaarten in Suriname, spoot lucht in voor 14 mensen. Hij gooide het Covid-19-vaccin in een ton om vervolgens lucht in te spuiten. Daarna verwees hij de mensen naar de observatieruimte.

De mensen kregen na de observatie hun vaccinatiekaart. Zij hebben de rij gevolgd om gevaccineerd te worden.

De politie is een groot onderzoek gestart naar mensen die over een vaccinatiekaart beschikken, maar nimmer zijn gevaccineerd. Daarbij zijn een verpleegkundige en twee broers aangehouden en in verzekering gesteld voor valsheid in geschrifte.
 
De verdachten ontvingen 40 euro per kaart waarbij zij het geld onderling verdeelden. De verpleegkundige was ingezet bij verschillende prikpunten in Paramaribo om personen te vaccineren.

De rol van de verpleegkundige was om te doen alsof hij de mensen vaccineerde op de prikpunten. Hij liet de mensen de volledige procedure volgen en stond aan het eind de vaccinatiekaart af.
 
 


 
 

27 REACTIES

 1. Begrijp ik het goed: Je betaalt 40 euro om zogenaamd een prikje te krijgen. Welk doel werd hierbij beoogd?

  Je krijgt lucht ingespoten en daar moet je voor betalen en kennelijk zijn ze dan beschermd tegen Covid-19.

  Mi no e grabu a Torie


  Maak melding

 2. Deze man moet voor het medisch tuchtcollege verschijnen en zijn bevoegdheid moet ingetrokken worden voor onbepaalde tijd.Hij is het niet waard om dit beroep uit te oefenen.Laat hij maar beerputten gaan legen met zijn blote handen!!!


  Maak melding

 3. Ik ken wel een Secundaire luchtinjectie (​algemeen bekend als lucht injectie) is een voertuigemissiecontrole strategie geïntroduceerd in 1966, waarbij verse lucht wordt geïnjecteerd in de uitlaatstroom om de emissiewaarde te meten.

  Maar dat ze dat nu bij mensen doen in Su, is nieuw voor mij. Wat deze idioot dit gedaan heeft en die mensen die bereid zijn dit te ondergaan niet begrijpen is dat lucht in de bloedsomloop tot levensgevaarlijke situaties kan leiden. te joe dong, jo ka te ie tek eng…


  Maak melding

 4. Deze oplichters zwaar straffen voor poging tot moord.Wanneer het lucht in de verkeerde bloedbaan wordt ingespoten verstoord het de normale bloodsomloop met de dood als gevolg.


  Maak melding

 5. 40 euro betalen voor een vals kaartje?!
  Snappen de mensen die lucht laten inspuiten dan niet dat het even gevaarlijk is netals covid zelf?!
  Aangeraden wordt dat de kaartjes een stempel /zegel dragen die niet gekopieerd kan worden door oplichters.Een ieder die deelneemt aan deze walgelijke handelingen en bereid zijn te betalen ,eis dan dat ze zich laten vaccineren en als ze wekzaam zijn en weigeren zo te doen.,ontsla ze dan.Ze m9eten de rest niet ziek komen maken met hun nonsens.


  Maak melding

 6. Op staande voet ontslaan en de politie contacten om haar en twee broers in voorlopige hechtenis te nemen, totdat de rechter de juiste het vonnis geeft voor de daad.

  De maatschappij moet van deze zwakzinnigen bevrijd worden.

  Jammer dat de doodstraf in Suriname is afgeschaft. Deze personen zouden hiervoor zeker in aanmerking komen.


  Maak melding

 7. Op staande voet ontslaan en de politie contacten om hem en twee broers in voorlopige hechtenis te nemen, totdat de rechter de juiste het vonnis geeft voor de daad.


  Maak melding

 8. @Indra
  Reizen met een vals kaartje?
  En intussen reizen met coronavirus aanwezig in je lichaam en de rest ziek maken?!
  Laat je vaccineren!
  Degenen die wel gevaccineerd zijn en besmet worden met Delta virus,die redden het wel in vergelijking met degenen die niet gevaccineerd zijn en hun koppigheid met de dood bekopen.


  Maak melding

 9. Ik ben geen arts, maar het lijkt me dat lucht in je aders hetzelfde effect kan hebben als een bloedprop in de aderen (thrombose). Hij had de naald erin moeten steken en verder niets, als hij werkelijk lucht heeft ingespoten, hebben ze geluk dat ze niet zijn gestorven aan iets dat lijkt op de caissonziekte/duikersziekte (the bends).


  Maak melding

 10. Ik denk niet dat hij echt lucht spoot want als dat verkeerd gaat ben je hardstikke dood. .
  De verpleging verdiend zo slecht dat mensen zich hiervoor lenen.
  Ze denken minister doet ook extra baan en krijgt $$. Met valutawet zou deze minister srd moeten krijgen hiervoor.


  Maak melding

 11. Debby 26 juli 2021 At 16:22
  Als hij geen lucht spoot wat spoot hij dan??
  Zomaar onzin in de ruimte smijten, daar wordt niemand wijzer van.

  “Bij een luchtembool wordt een relatief grote hoeveelheid lucht via een ader ingespoten. De hersenen tolereren dat niet goed en het zorgt voor een zuurstoftekort in het hart.”
  Volgens de medische deskundigen is het absoluut geen zachte manier om te sterven.

  Denk dus na voordat je wat schrijft, we zijn niet allemaal achterlijk.


  Maak melding

 12. Als deze persoon daadwerkelijk lucht in de mensen spoot is de kans groot dat deze personen niet meer in leven zijn.Er vormt zich namelijk een luchtenembolie als gevolg van bloed in de bloedbaan, dat daar een gasbel vormt en de dood tot gevolg kan hebben. Er is werkelijk een vloek over het land gekomen. Dit hebben wij de afgelopen tien jaar in switie Sranan niet gekend.


  Maak melding

 13. @RobG
  Vaccins worden intramusculair of subcutaan toegediend.Nooit in een ader.En er moet minstens 10ml lucht in een vat ingespoten worden wil het dodelijk zijn


  Maak melding

 14. Robg het was valse lucht die ze ingespoten kregen. Net zo vals als jij .deze capabele regering zomaar vals beschuldigen.je bent niet te luchten hier.


  Maak melding

 15. Jammer dat de doodstraf in Suriname is stop gezet.

  Er zijn daden van zware criminelen e/o zwakzinnigen waar dit goed van toepassing zou zijn


  Maak melding

 16. Lucht💉🧐dit riekt dus naar oplichting, en dat allemaal weer eens voor geld.🤑
  Zo misdadig om op deze manier met mensenlevens te spelen.😒


  Maak melding

 17. Ik vraag me af hoe het gesteld is met de ratio vd personen die door de verpleegkundige en twee broers gesteld is?

  Konden zij niet naar hun huisarts of BOG bellen om
  na te gaan of dit verhaal wel klopte?

  Hoe komt het dat ze zo gemakkelijk hierin konden trappen? Wat opvalt is dat ze wel over valuta beschikken om de verpleegkundige en twee broers te kunnen betalen.


  Maak melding

 18. ik vraag mij af hoe het met de ratio van de personen gesteld is, die in het sprookje van de verpleegkundige en twee broers gesteld is?

  Deze verpleegkundige heeft in de vaccinatie ploeg wel zijn plaats/ macht te hebben en zowel de te mensen in een rij te krijgen, kunnen vaccineren, enige tijd voor controle onder beheer te hebben, als de vaccinatiekaart te verstrekken.

  De verpleegkundige moet wel een superman zijn.

  Nu blijkt het een bad man te zijn.

  De vraag zijn wel de juiste mensen op de juiste plek om het werk te doen, wat van ze verwacht wordt. De hoogste tijd dat men het personeelbestand van verpleger m/v goed onder dd loep neemt.

  Zie dit probleem ook bij de politie, brandweer, leger, totale overheid.


  Maak melding

 19. robg , hou je smoel , jij verkondigd alleen maar leugens , strontzak , maar 10 jaar bouta was goed he drankorgel , , jij was toen niet hier in Suriname eikel , je durfde toen ook niet te komen , je was bang voor bouta , dat hij jou een luchtspuitje zou geven in je rug
  robg ga maar lekker met je uitwerpsel debby aan de haal , en die zombie debby gelooft alles wat je zegt en ook al jou holmaatjes , paarse homo


  Maak melding

 20. Misdadig is dat je zonder boekje straks nergens meer mag gaan. De mensen die weigeren te vaccineren zijn volgens de overheden een gevaar. Voor wie dan? Hooguit voor hun zelf toch? Natuurlijk krijgen ze geen lucht ingespoten. Ze krijgen gewoon geen injectie. Wie is er misdadig als je geen keuze meer hebt over je eigen lichaam.


  Maak melding

 21. RobG 26 juli 2021 At 17:52
  Als deze persoon daadwerkelijk lucht in de mensen spoot is de kans groot dat deze personen niet meer in leven zijn.Er vormt zich namelijk een luchtenembolie als gevolg van bloed in de bloedbaan, dat daar een gasbel vormt en de dood tot gevolg kan hebben. Er is werkelijk een vloek over het land gekomen. Dit hebben wij de afgelopen tien jaar in switie Sranan niet gekend.
  =================================================

  Ten eerste moet jij je bij je leest houden, je bent geen medicus, maar een zogenaand zelfbenoemde econoom. Je kan niet alles hebben. En over het volgende moet ik je wel gelijk geven. Die vloek begon op 25 februari 1980 en heeft nu pas z’n uitwerking…kwestie van actie en reactie…


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.