Truck met lege Parbo kratten en flessen van de weg geraakt

4
Foto (c) Jeaffrey Jong Tjien Fa gedeeld via Facebook.

Afgelopen zaterdag is een truck van een van de leveranciers van de Surinaamse Bierbrouwerij op de terugweg in de vooravond, van de weg geraakt ter hoogte van Atjonie. De lading van de truck bestond uit leeggoed Parbo kratten en flessen.

Volgens de Surinaamse Bierbrouwerij is het onderzoek naar de oorzaak van het verkeersongeval nog gaande. De berging van de omgevallen lading heeft ondertussen plaats gevonden meldt een woordvoerder aan de redactie van Waterkant.Net

De bestuurder en bijrijder moesten voor controle naar de poli te Bronsweg. Ze maken het goed en zijn ondertussen beiden thuis. “We zijn blij te hebben vernomen dat de betrokken personen van onze leverancier in goede gezondheid verkeren”, aldus de brouwerij zondagavond in een reactie aan onze nieuwsdienst.

Meer foto’s:

4 REACTIES

  1. Hiervoor is afgezien van dronkenschap , drugsgebruik of geen rijbewijs slechts 1 verklaring mogelijk. Veel te hard gereden.
    Je kan niet met die smoes komen van de lading is verschoven.


    Maak melding

  2. Er staat ’truck met lege kratten en flessen’, maar volgens mij waren de kratten niet leeg, maar gevuld met lege flessen. De lege flessen waren ooit eens ook gevuld, voordat hun inhoud in de Bosjes van Atjonie verdween. Misschien was de chauffeur zelf één Bosje of Sopilal, het is echter geen reclame voor de fabriekant als bekend zou worden dat de chauffeur van de truck zelf volzat met hun handelswaar..


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.