Politie moet optreden bij familieruzie Tourtonnelaan; moeder en kinderen aangehouden

17
Politieauto in Suriname
Voorbeeldfoto

De Surinaamse politie heeft een 61-jarige moeder en haar twee kinderen, de 38-jarige Bryan K. en Rachelle K. (36) ter zake mishandeling aangehouden. De wetsdienaren deden na de melding van een familieruzie aan de Tourtonnelaan de locatie aan voor onderzoek, meldt het Korps Politie Suriname.

Daar aangekomen bleek het te gaan om een slepende kwestie tussen familieleden. Volgens verklaring van de aangeefsters vroeg hun vader zijn zus om de sierpalmen een beetje te snoeien, aangezien hij geen overzicht heeft op straat. De zus stemde toe en toen de twee dochters van haar broer zouden aanvangen met de snoei werkzaamheden, kwamen Bryan en Rachelle zich met de zaak bemoeien.

Zij hielden hun oom en zijn kinderen voor dat niemand aan de planten mocht komen. Er ontstond toen een woordenwisseling tussen hen die uit de hand liep. Bryan deed bedreigende uitlatingen naar zijn nichten en gooide een potplantje op één van hen. De nicht werd geraakt aan haar knie en liep lichte letsels op.

Rachelle greep naar een pijp en bewerkte de andere nicht daarmee. Deze nicht liep letsels op aan haar rechter schouderblad. Beide slachtoffers zijn na medische behandeling heengezonden. De pijp werd aangetroffen en in beslag genomen.

Moeder en haar twee kinderen werden ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau. Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie zijn Bryan en Rachelle door de politie ingesloten, terwijl de moeder is heengezonden meldt de politie.

17 REACTIES

 1. Hebben jullie echt geen moers beter te doen?? Ga kijken waar je jezelf nuttig kan maken. Stelletje idioten.
  Elke dag weer gevecht tussen familie. Als de situatie in het land je frustreert ga dan naar die figuren die het doen.


  Maak melding

 2. Ach dat is toch niets nieuws…eerder hadden we al:
  – zoon slaat moeder met stok
  – zoon slaat raam moeder kapot
  – broer slaat zus met shutter
  – broer steekt broertje met vork in bil

  Ik kan nog lang doorgaan maar, blijkbaar vind de reactie van wtk. dit geweldig nieuws en gebeurd er niks anders in Surbabwe.


  Maak melding

 3. Op speciaal verzoek voor deze familie; ‘Nanga Palm Wi É Go’.. En dan hopen we dat de rust en vrede van Lina’s Rust en Vrede en Arbeid wederkeren in deze idiote familie


  Maak melding

 4. De druk en de levensomstandigheden in Suriname frustreert mensen waardoor ze communicatie overslaan. Het is meteen vechten, slaan, steken en schieten. En geloof me…..Het word alleen maar slechter en erger.


  Maak melding

 5. Daga interprise&co 26 juli 2021 At 13:31
  ‘De druk en de levensomstandigheden in Suriname frustreert mensen waardoor ze communicatie overslaan’

  Was het leven vroeger niet moeilijk dan? Ik had een klasgenoot die nooit een boterham meekreeg naar school. Ik gaf hem altijd de helft van mijn boterhammen met pindakaas en jam. Er woonden hele arme mensen in de wijk, maar die gingen niet stelen en roven. Ze werden gesteund door draagkrachtigen in de buurt en deden klusjes in de wijk.


  Maak melding

 6. @Boesskowtoe mi brada. Ik heb vroeger daar om de hoek gewoond. In 1967 kwam ik in de Gijsbertusstraat wonen. Die tijd kon je een erf wieden of iemand helpen sjauwen om aan geld te komen en iedereen leefde als een grote familie vroeger in de buurt. Je zegt het zelf, je gaf een stukje brood zelf weg om een andere te helpen. A san dat no di moro! Ik heb de verandering zien verergeren waardoor ik nu lekker in Nederland zit.


  Maak melding

 7. Als de levensomstandigheden mensen werkelijk drijven tot geweld tegen anderen en wanhoop, was een derde van de Surinaamse bevolking uitgestorven tijdens de regering onder Bosje, een derde deel was vermoord tijdens de eerste regering Bouta en de overlevenden waren tijdens de tweede Bouta regering van de Bosje brug gesprongen.


  Maak melding

 8. haha Henkes je hebt bijna gelijk
  minus 1,
  Jij woont toch in Su, je zou alleen blijven, ook geen pretje
  kwattaweg? Ik weet niet hoe ik hier aan kom


  Maak melding

 9. @ Henkes

  Dat denk ik ook. Deze ruzie heeft eerder met domme agressie te maken.
  Waarschijnlijk zal er wel meer spelen tussen de familieleden.
  Maar dat moeten ze onderling maar zien op te lossen.

  Er zijn veel ergere dingen in het land dan zou inderdaad bijna niemand meer leven als iedereen zo dom agressief zou lopen doen.


  Maak melding

 10. Ik zal nooit ontkennen dat er in de tijd veel is verandert in Suriname. De natuur is ook niet hetzelfde gebleven want in de surinamerivier vissen levert alleen bot op. Die is werkelijk helemaal leeggevist, door gebrek aan beleid. Maar in zwampen is nog meer dan genoeg vis te vangen. En er lopen nog genoeg hey’s boesdoksies en ander wild rond om op te jagen. Mensen hoeven dus dus niet gefrustreerd te raken om eten op tafel te zetten. En nu komt komt het,.. je moet er wel wat voor doen!
  Stadsmensen klagen steen en been, raken gefrustreerd en vallen hun eigen broer, zus, moeder of vader aan. Dat is de mentaliteit van de stadsmens. Ik hoor nooit mensen uit een ander district dan Paramaribo klagen.
  Als ze er zijn, hoor ik het graag.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.