Straatrovers schuilen achter auto en beroven passerende bromfietser tijdens lockdown

11
Politie Suriname

Twee rovers sprongen donderdag rond 21.30 uur plotseling op de Varseveldstraat en sommeerden een passerende bromfietser om te stoppen. Een van hen was gewapend met een mes en maakte een deel van de halsketting van het slachtoffer buit.
 
Het slachtoffer reed nietsvermoedend op zijn bromfiets over de Varseveldstraat. De rovers sprongen plotseling vanuit de achterzijde van een defecte auto op straat en vielen hem aan. Hij kwam daarbij te vallen.

De gewapende rover greep meteen naar de halsketting van het slachtoffer, maar de man stribbelde tegen. De ketting brak in twee stukken waarvan een deel bij de rover achterbleef. De daders vertrokken met het losgerukte deel.

De rovers renden in de richting van de Kletterstraat. Het slachtoffer liep een snijwond aan het voorhoofd en schaafwonden aan zijn handen en voeten op.

De zonen van Hermandad in Suriname werken aan de opsporing en aanhouding van de verdachten.
 

11 REACTIES

 1. Wie zijn de zonen van Hermandad?
  Nooit eerder gehoord, heb het gemist.
  Erg voor het slachtoffer, de dader moet zich diep schamen en de rest van de familie, moet zich afvragen hoe hij aan een deel van de ketting komt.


  Maak melding

 2. Hermandad is Spaans voor broederschap, van hermano, broeder.
  Hermandad was vanaf de 12e eeuw de algemene naam voor een verbond van kerels die de gemeenschap beschermden. Aanvankelijk beschermden ze vooral de pelgrims naar Santiago de Compostella. De correcte Spaanse uitspraak is: ermandád.
  …aldus google..:)


  Maak melding

 3. Ik mag het misschien niet zeggen, maar ik ga het toch zeggen de rovers zijn weer creogers!!! Let op de volgende beroving morgen of volgend weekend, en een keer raden wie de daders zijn?????


  Maak melding

 4. QQQ.

  De Politie Noemt Men Hermandad

  Ik Hoop Dat Die Van Die Straat Roof Een Incident Is En Dat Het Geen Kopieer Gedrag Gaat Vertonen.

  De Straten Van Paramaribo Worden Savonds Een No Go Eria


  Maak melding

 5. Diampolo
  24 juli 2021 At 12:19
  Ik mag het misschien niet zeggen, maar ik ga het toch zeggen de rovers zijn weer creogers!!! Let op de volgende beroving morgen of volgend weekend, en een keer raden wie de daders zijn?????

  Ik gok op Chinezen … voor de afwisseling


  Maak melding

 6. QQQ,, Diampolo

  Je Zeg Tegen Mij Ivan Van Domburg,
  Ok Nice Kan Ik Wel Hebben Ik kan Het Makkelijk Dragen Vindt Ik Cool Ik Kan Er Mee leven,

  Van Jou Zou Ik Graag Willen Weten Wat Jou Definitie Van Dom Is Verlaag Je Tot Mijn Nivo Beschrijf Het In Volks Taal. Kom Maar Op Jonge


  Maak melding

 7. Tijdens de lockdown is het wel erg druk. Auto’s vliegen over de weg😅, bromfietsers die onder de auto’s gaan liggen om verstoppertje te spelen🙄 Rovers die krijgertje gaan spelen, door illegale lockdown-ers te pakken, Heel gezellig allemaal.🙄🤔


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.