Jongen (12) steekt broertje (4) met vork in anus na ruzie

28
vork

Een 12-jarige jongen heeft zijn 4-jarige broertje vrijdagavond in Paramaribo met een vork in de anus gestoken. Er zou sprake zijn van een ruzie tussen beide jongens.
 
Het is nog onbekend waarover de ruzie ging. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht en is voor observatie opgenomen. Deze zaak is overgedragen aan de afdeling Jeugdzaken in Suriname die verder zal onderzoeken.
 
In deze zaak is er geen sprake van seksuele gedachtegang. De politie heeft de melding gehad en was naar de plaats voor een onderzoek.  

28 REACTIES

 1. ☝Flinke pak op zijn donder geven, is hij helemaal van de pot gerukt om nu al naar een wapen te grijpen.🤦‍♂️
  De moeder is blijkbaar ook niet in staat haar zoon enige normen bij te brengen. Deze moeders schreeuwen huizen ver als er iets met hun kroost gebeurd, maar een gedegen opvoeding is
  ver te zoeken. Moet er een tweede DelaNo G opgroeien, voor galg en rad.


  Maak melding

 2. Mica fawaka nanga a pa??? Je heb het over zijn moeder , maar waar is die vader??? Is hij niet verantwoordelijk voor zijn zoon??
  Kinderen zijn net een computer, wat je erin stopt dat komt er weer uit.
  Ook wel monkey see monkey do!!
  Mannen aub geef goede voorbeelden.
  Kinderen hebben een goede start nodig.en dat kunnen alleen volwassenen aan hun geven.


  Maak melding

 3. Waar moet dit /gaat dit heen? Een broertje van vier jaar? Als ie nu al, bewust , een vork pakt om als wapen te gebruiken , om z,n broertje van die leeftijd op die plek te verwonden , dan moet men vrezen waartoe die nog meer in staat is. Dit is zo eng wat er met de jeugd in Suriname aan de hand is. Sari tori !!!!!


  Maak melding

 4. In deze zaak is er geen sprake van een seksuele gedachtengang? Die arme, onschuldige grote broer is dus uitgegleden op een bananenschil, terwijl hij toevallig een vork vasthield en zijn arme broertje toevallig geen broekje aanhad en toen ging die vork, toevallig precies in zijn anus. Deze twee jongens hadden echt verschrikkelijk veel pech.


  Maak melding

 5. Zijn kinderen aub een beetje respect .als kind maken wij allemaal een foutje, niks mis mee, iedereen die broertje en zusjes heeft wil niet zeggen, dat het niet goed is gegaan, je heb altijd wat, maar als je ouder bent, dan denk je soms aan mooie herinneringen, dat je ooit ook een kind bent geweest toch??


  Maak melding

 6. Roman, je broertje of zusje met een vork in de anus steken, waardoor die in het ziekenhuis belandt, is geen foutje. Het is ziekelijk sadistisch. Die grote broer moet eens goed onderzocht worden door een psychiater.


  Maak melding

 7. Elk voorwerp kan als wapen dienen. Je vinger kan dodelijk zijn net als een pen. De peuter heeft geluk dat zijn broer het vork niet tussen zijn ogen of neustussenschot heeft gestoken anders was hier sprake van moord.


  Maak melding

 8. Die 12 jarige broer is gewoon een duivel. Wat voor ruzie kan je nou maken met een klein 4 jarig kind dat je overgaat tot zo’n gestoorde daad. Dit is pure broeder haat.


  Maak melding

 9. nou nou robg jij moet je bek houden , je gaat nu te ver om deze ruzie tussen kinderen ook de regering de schuld van geven omdat de ouders gefrustreerd raken , echt jij bent de domste die op deze aardbol is , maar lafbek ze zullen jou snel vinden en dan is het eerder met jou gebeurd dan bouta , de duivel verwacht je al paarse smeerkanis


  Maak melding

 10. RobG, is het mogelijk dat ook grootouders door het beleid van Santokhi gefrusteerd raken, waardoor een Grootvader en stiefgrootmoeder ruzie gaan maken en het een kleinzoon niet ontgaat, hij raakt gefrusteerd en hij pleegt zelfmoord? Of is dat grote ONZIN en te ver gezocht?


  Maak melding

 11. @Henkes, dat verhaal over grootouders is jouw verhaal. Ik benader deze vraagstukken vanuit een sociologische invalshoek.Ik bestudeer de sociale werkelijkheid op wetenschappelijke wijze systematisch en objectief. Ik probeer een verklaring te vinden voor het sociaal/agressief gedrag van mensen. Ik probeer bepaalde patronen te ontdekken en te verklaren. Deze verschijnsel komen vaak voor in samenlevingen die economisch geruïneerd worden door de zittende regering. Uit ervaring weet ik vaak om welke patronen en gedragingen het gaat. Het lukt dan ook vaak om dingen te voorspellen en te verklaren. Mijn methode is een zeer betrouwbare methode om te voorspellen. CAN YOU FOLLOW ME.
  Het is mijn inziens zeer belangrijk dat de regering Santokhi zo spoedig mogelijk opstapt. De situatie in het land gaat alleen maar verslechteren. Santokhi go home… Mijn deskundigheid s no grap….


  Maak melding

 12. Hoe hft hij de kleine helemaal in zn anus gestoken?? Bukte die kleine??
  Ik hoop niet dat ze zn zitvlak bedoelen want hier in Su is hun nieuwskop al onzin


  Maak melding

 13. robg een van je holmaatjes raakt gefrustreerd van jou en die steekt een hooivork (3 tands) in je reet in plaats van zijn piemeltje , robg jij gaat janken en al je onkunde zal je niet helpen flapdrol , de duivel wacht op jou 😈👿👹☠ , hoopje poep dat je bent 💩💩💩💩


  Maak melding

 14. RobG, I can follow you, maar ik vind jou verhaal en vooral dat deel waarin je de huidige regering van alles en nog wat de schuld geeft, nog steeds even onzinnig als het verhaal dat ik uit mijn duim gezogen heb.
  Maar stel dat de regering Santokhi, die natuurlijk niet perfect is, opstapt, is het volgens jou dan een goed idee dat een regering geleid door een veroordeelde massamoordenaar, waarvan de ex-minister van financieën op de vlucht sloeg en nu ondergedoken is, in de plaats komt van de huidige regering? Denk je dat zo’n leider, met zo een track record, de aangewezen persoon is (en was) om Suriname tot bloei te brengen?
  Als je mij die keus zou laten, zou ik nog liever op een ‘objectieve’, gesjeesde sociologie student als jij stemmen..


  Maak melding

 15. @Henkes,
  Het verhaal rond de ex minister van financiën schijnt een grote verzinsel te zijn. De man heeft zich niet meer in het openbare leven vertoond omdat er een vuil politiek spel werd gespeeld. Heb je het herstelprogramma van de regering Santokhi gelezen? Hierin staat dat de huidige regering bij de overname van het bestuur $560 miljoen in de staatskas had. Hoe rijmt dit met een lege staatskas? Het stond in diverse Surinaamse-, Caraïbische-, Nederlandse-, Belgische-,Duitse-, Franse media enz. dat de ex minister van financiën van Suriname op de internationale opsporingslijst was geplaatst. Dit blijkt een grove leugen en misleiding te zijn. Door de druk die op de regering wordt uitgeoefend heeft de regering Santokhi een zogenaamde move naar Interpol gemaakt op de mensen op het verkeerde been te zetten. Men kan geen bewijzen aanleveren dag Hoefdraad fout is geweest. Deze regering moet gewoon weg. Dat is beter voor Suriname.


  Maak melding

 16. Arme @robg weer hebben zieke demente rioolratten jouw te pakken gelukkig in andere dagbladen wordt op deze regering gescheten gepoept alleen hier is het anders. . Dus laat deze gestoorde demente ratten jou niet voor alles uitmaken vooral anus parasiet @wat @koos banti en mog een paar. Ik ben nu al moe ai boi van de vreselijke reactiegevers.


  Maak melding

 17. @sandra: moedig dat je robgay een hart onder de riem steekt. Ik ben bang dat het niet veel helpt, want hij wordt door iedereen hier op wtk. gezien als een paarse komiek die alles uit zijn duim zuigt en maar niet wilt inzien dat alle ellende veroorzaakt is door zijn paarse rioolrattenpartij. Hij is zijn verlies nog steeds niet te boven gekomen en kan ondertussen wat psychiatrische hulp gebruiken.


  Maak melding

 18. Dit is erg, een klein kindje ligt in het ziekenhuis heeft heel veel te lijden gehad en nog wordt hier gepraat over politiek. Dan ben je goed en goed ziek. Zoek hulp

  e opmerking moet nog beoordeeld worden
  ONGELOOFLIJK dat een wetenschapper van zo’n niveau met dit soort reacties komt
  De reacties hebben veel weg van een zwaar gefrustreerde klaploper. Die nooit iets bereikt heeft en iedereen, behalve zichzelf de schuld hiervan geeft
  Mensen die altijd maar lopen te wijzen naar anderen, altijd maar lopen te schelden, nooit met onderbouwing middels bewijzen komen, menig studie achter de rug hebben, bij menig gemeente topopdrachten te hebben uitgevoerd, wegvlucht als het hem te heet wordt onder de voeten, nooit antwoord geeft als hem direct een vraag wordt gesteld enz enz
  met zo iemand moet je toch wel medelijden hebben?

  Ik heb gehoord van een vrouw
  ik heb op de radio een man horen zeggen
  ik heb hier en daar gelezen

  Zou het zo zijn dat hij/zij alleen maar kikt om het feit dat erop hem/haar wordt gereageerd?
  Zelf zijn medestanders, zijn van mening dat hij nu zielig is en proberen hem een hart onder de riem te steken

  Deze 12 jarige heeft natuurlijk, dat kan niet anders, vaker gezien dat er met een mes wordt gezwaaid. Hij moet, net als zijn broertje uit huis worden geplaatst, want het zal alleen maar erger worden. Maar waarheen?
  De ingekropte woede vindt zijn uitweg. TIEN jaar het volk onderdrukken, ze tot de bedelstaf brengen, geen opleiding heben gegeven en daarmee ALLE toekomstperspectieven voor ouders en kinderen te hebben vernietigd, ja dat gaat je niet in je kouwe kleren zitten dat leidt tot een uitbarsting
  Ik ken een achterlijke hond, die besloot om een regering MET GEWELD, binnen het mandaat dat het volk de regering gegeven had, met wapens te verdrijven.
  Wie achter zo’n debiel aanloopt is even erg

  Wij hebben gelukkig het land verlaten en zitten nu heerlijk in de VS. Ik heb recentelijk nog meer mensen leren kennen die hetzelfde hebben gedaan.
  Suriname is dood


  Maak melding

 19. sandra pas maar op die robg steekt van alle soorten scherpe voorwerpen in je anus en het komt je strot uit , nou geniet ze
  maar robg doet het liefst met kinderen van deze regering, he pedofiel robg


  Maak melding

 20. Hetty Martimar, ik had niets op je betoog aan te merken, totdat ik kwam bij het stuk ‘we zitten nu heerlijk in de V.S.’. Ik weet natuurlijk niet hoe jij, als recente immigrant, in Amerka in je onderhoud voorziet, maar als ik de berichten in de media mag geloven, is het geen pretje voor miljoenen immigranten om in de V.S. te leven, ze hebben als ze illegaal of zelfs legaal daar vertoeven, het niet veel beter dan slaven. En de laatste tijd komen daar steeds meer orkanen, tornados, heatwaves, bosbranden en weet ik meer, wat voor ellende bij. Voorlopig denk ik persoonlijk dat ik toch liever in Suriname blijf, dan dat ik naar dat verschrikkelijke land de V.S. verhuis.


  Maak melding

 21. RobG, als deze regering Hoefdraad zo’n vuile, politieke loer kunnen drasien, waardoor hij gedwongen wordt onder te duiken, dan vraag ik me af waarom ze niet hetzelfde doen met Parmessar, Abrahams en niet te vergeten Bouterse (om maar een paar willekeurige lastposten voor deze regering te noemen). Dat doen ze niet, want ze vinden het blijkbasr prettig om.elke dag dat gezeur van.deze figuren aan te horen, alleen in het geval.van Hoefdraad kwamen ze op het idee zo.iets verderfelijks te doen.


  Maak melding

 22. @Wat hou op met robg te pesten je bent precies, net als mijn buren wat hoe meer ik klaag over hun hoe erger de buurvrouwen en mannen worden echte dementie alleen een demente persoon kan zo zijn. Het is echt erg. @Robje begin liever zelf een dagblad dan kan @Wat kan niets meer dan steeds pesten. @Martimar knap dat je uit VS schrijft zoals @henkes schrijft hoor ik ook veel nare berichten uit VS maar je hebt geluk lees ik zo. Voor mij is NL ook zero net
  als Suriname maar ik zou nooit naar de VS willen wel naar Alaska of Hawai eilanden.


  Maak melding

 23. @Sandra, ik ben gewend aan de scheldkannonades van deze figuren. Ik had ook niets anders verwacht van deze lafaards. Ik ben ook bedreigd met ‘ een kogel door je kop schieten ‘. Mijn woorden veroorzaken bij hen een venijnige innerlijke pijn. Alle valse zekerheden die Santokhi hen heeft wijsgemaakt worden door mij vermorzeld. Een aantal van hen is ook hondsbrutaal om naar radiostations te bellen om te eisen dat deze stations ophouden met het broadcasten van negatieve nieuws van de rampzalige regering Santokhi. Hoe durven deze dweilen dat te vragen? Hoe durven ze….


  Maak melding

 24. @robg je moet voorzichtig zijn het zijn energie vreters ik heb geen energie voor hun en mijn vijanden . Je moet gewoon aangifte doen bij de politie ongelooflijk wat ik lees je kent de politie in holland hun kunnen het erger maken dus doe het voorzichtig of anoniem . Veel sterkte.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.