Drie auto’s beschadigd bij aanrijding tijdens lockdown

2
Drie auto's beschadigd bij aanrijding tijdens lockdown

Bij een aanrijding vrijdagavond tijdens de lockdown, zijn drie auto’s beschadigd. Het verkeersongeval vond rond 20.00u plaats aan de Nieuw Weergevondenweg in Suriname.

Een witte Mark X reed over bovengenoemde weg toen er uit een zijstraat, de Sieuwweg, een bestuurder met een zwarte auto (foto boven) de weg op kwam. Als gevolg hiervan ontstond er een botsing waarbij ook een geparkeerd voertuig werd geraakt.

Niemand raakte gewond. De Surinaamse politie werd erbij gehaald en ter plaatse constateerde men dat de bestuurder van de Mark X niet over een rijbewijs en autopapieren beschikte. Ook rees het vermoeden dat hij mogelijk onder invloed verkeerde.

De politie heeft de zaak in onderzoek en assistentie gevraagd. Mogelijk wordt de bestuurder naar het bureau afgevoerd om te bepalen of hij daadwerkelijk gedronken heeft.

Foto van de beschadigde Mark X:

2 REACTIES

  1. alle auto’s in de kraakmachine en de bestuurders opsluiten , wat een klojo’s , dit soort mensen zorgen ervoor dat covid steeds kan feesten en covid wordt nooit dronken , covid houd van die mensen die tijdens lockdown op straat begeven , en deze klojo’s besmetten hun familie en andere mensen , dus eigenlijk zijn lockdown overtreders moordenaars


    Maak melding

  2. ☝Is toch niet van belang dat hij drank ophad. Geen rijbewijs, tijdens lockdown ook nog een aanrijding veroorzaken👍. Dan heb je toch al de jackpot voor een tijdje achter de tralies te gaan logeren. Wat een loser🤣😂😅


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.