1 coronadode en 116 nieuwe besmettingen op vrijdag 23 juli

5
coronadode-coronavirus-covid-19-suriname
Archieffoto - persoon overleden aan COVID-19

In Suriname is het aantal nieuwe besmettingen op vrijdag 23 juli weer iets gestegen: 116 nieuwe gevallen werden genoteerd na 410 keer testen. Ook is er weer 1 coronadode genoteerd.

Dat blijkt vrijdagavond uit de update van de cijfers op de officiële COVID-19 website van de Surinaamse regering. Uit de cijfers blijkt verder dat het aantal personen in ziekenhuizen weer iets is gestegen van 74 naar 86.

Op de intensive care worden momenteel 29 patiënten behandeld.

De cijfers van vrijdag 23 juli 2021:

5 REACTIES

 1. Laat je vaccineren mensen voor dat a dede e kon tik yoe, en als je niet wil laten vaccineren, wel dan als je besmet raakt, dang ie kang dede, veel succes met het vaccineren????


  Maak melding

 2. Zogenaamde Delta variant actief, straks Gamma, zo gaan ze het het Griekse alfabet af.
  De kassa rinkelt bij de farmaceutisch industrie.
  Beste mensen, de griep epidemie van 2014/2015 in Nederland duurde 21 weken en heeft het leven van 65.000 mensen gekost(RIVM). Rond de 18.000 mensen zijn in ruim een jaar gestorven aan Corona IN Nederland. Het land ging toen niet op slot toch!. Gebruik jullie hersens nu het nog kan, na de prik werkt de grijze massa vast wel minder. Fijn weekend.


  Maak melding

 3. Ook een fijn weekend, hopende dat je grijze massa hopelijk wel gaat werken, als jij aan een fles zuurstof loopt te leurken.
  Jij bent a vaccinatie, houden zo.


  Maak melding

 4. Read the Nuremberg Code below, established after the World War 2:
  1. The voluntary consent of the human subject is absolutely essential. This means that the person involved should have legal capacity to give consent; should be so situated as to be able to exercise free power of choice, without the intervention of any element of force, fraud, deceit, duress, overreaching, or other ulterior form of constraint or coercion; and should have sufficient knowledge and comprehension of the elements of the subject matter involved as to enable him to make an understanding and enlightened decision. This latter element requires that before the acceptance of an affirmative decision by the experimental subject there should be made known to him the nature, duration, and purpose of the experiment; the method and means by which it is to be conducted; all inconveniences and hazards reasonably to be expected; and the effects upon his health or person which may possibly come from his participation in the experiment. The duty and responsibility for ascertaining the quality of the consent rests upon each individual who initiates, directs, or engages in the experiment. It is a personal duty and responsibility which may not be delegated to another with impunity.
  2. The experiment should be such as to yield fruitful results for the good of society, unprocurable by other methods or means of study, and not random and unnecessary in nature.
  3. The experiment should be so designed and based on the results of animal experimentation and a knowledge of the natural history of the disease or other problem under study that the anticipated results justify the performance of the experiment.
  4. The experiment should be so conducted as to avoid all unnecessary physical and mental suffering and injury.
  5. No experiment should be conducted where there is an a priori reason to believe that death or disabling injury will occur; except, perhaps, in those experiments where the experimental physicians also serve as subjects.
  6. The degree of risk to be taken should never exceed that determined by the humanitarian importance of the problem to be solved by the experiment.
  7. Proper preparations should be made and adequate facilities provided to protect the experimental subject against even remote possibilities of injury, disability or death.
  8. The experiment should be conducted only by scientifically qualified persons. The highest degree of skill and care should be required through all stages of the experiment of those who conduct or engage in the experiment.
  9. During the course of the experiment the human subject should be at liberty to bring the experiment to an end if he has reached the physical or mental state where continuation of the experiment seems to him to be impossible.
  10. During the course of the experiment the scientist in charge must be prepared to terminate the experiment at any stage, if he has probable cause to believe, in the exercise of the good faith, superior skill and careful judgment required of him, that a continuation of the experiment is likely to result in injury, disability, or death to the experimental subject.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.