Vrouw steekt twee mensen om roddelpraatjes

8
Politieauto in Suriname
Voorbeeldfoto

De Surinaamse politie heeft een 32-jarige vrouw aangehouden, die een andere vrouw rekenschap vroeg om roddelpraatjes en haar met een scherp voorwerp stak. Ook een man raakte gewond. De politie van het bureau Latour heeft vorige week zondag de verdachte Georgetina S. aan de Goeiestraat te Winti Wai aangehouden meldt het Korps Politie Suriname.

Georgetina bracht op die dag aan de Goeiestraat twee personen steekverwondingen toe met een scherpvoorwerp. De wetsdienaren deden na de melding van het incident de plek aan voor onderzoek. Geconstateerd werd dat de twee slachtoffers Jelissa L. (24) en de 30-jarige Andy S. ter hoogte van pand no.2 met elkaar stonden te praten.

Georgetina die op een bepaald moment kwam aangelopen, begon zonder enige reden Jelissa uit te schelden en vroeg haar rekenschap om roddelpraatjes. Daarbij haalde de vrouw een scherp voorwerp uit haar B.H. tevoorschijn en zwaaide daarmee in de richting van Jelissa.

Andy kwam tussen de twee vrouwen om erger te voorkomen, maar werd daarbij in zijn rechteronderarm geraakt. Georgetina viel de dame toch aan, waarbij Jelissa een steekverwonding opliep aan haar rechterschouder. De twee gewonde slachtoffers werden per eigengelegenheid overgebracht naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.

Na medische behandeling zijn Andy en Jelissa heengezonden. De verdachte werd in de boeien geslagen en het scherp voorwerp is hangende het onderzoek in beslag genomen. Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie is Geogetina achter slot en grendel geplaatst meldt de politie.

8 REACTIES

 1. opgekropte woede komt er op zekere dag uit.
  Net zoals de opgekropte woede over wat bouterse en schooizoon boefdraad het land hebben aangedaan. Het volk heeft het lang kunnen slikken, ze zijn bijna gestikt maar toen kwam het eruit het kwam met eruit als een vulkaan dat uitbarste.
  bedankt bountrse, bedankt boefdrama, bedankt ndp, reuze bedankt


  Maak melding

 2. Georgetina lijkt wel Braziliaans. Je moet niet roddelen over Braziliaanse vrouwen. Dang krijg je er van langs.
  Pikinho weet dat al lang.


  Maak melding

 3. Georgetina haalde het scherp voorwerp uit haar B.H.? Haar bobi is door het oog van een naald gekropen, met een beetje pech, tippelde haar tepel op straat.


  Maak melding

 4. oliepitje je staat droog , de ndp heeft jou spuitje nooit bijgevuld en je smakt naar olie he , vraag die vrouw die andere mensen steekt met een scherp voorwerp die zal zeker paarse sappen bij zich hebben


  Maak melding

 5. Er is geen dag dat we geen ellende hebben. Moord, roof, zelfmoord, aanrijdingen, gevecht, coke, crimineel kps, coviddoden en gesjoemel. Melissa hft 800 tablets gestolen, waarom mag de rest niets


  Maak melding

 6. Roddelkonten kwebbelkonten overal op de wereld het is een zieke hobby van vrouwen ook mannen . Ik weet er veel van. En @debby de rest psychische gestoord geraakt.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.