SLM zet ander ingehuurd vliegtuig in op regionale route

16
SLM zet ander ingehuurd vliegtuig in op regionale route
Foto: Vertrekkende passagiers op Zanderij.

De Surinaamse Luchtvaartmaatschappij Surinam Airways zal vanaf 27 juli aanstaande tijdelijk een Airbus A321-200 van Avion Express inhuren, in plaats van een toestel van World Atlantic. Dit om haar dienstverlening op de regionale route te verbeteren, meldt het bedrijf in een persbericht.

Dit vliegtuig met een capaciteit van 220 zitplaatsen zal worden ingezet om vluchten in de regio waaronder vluchten van Suriname naar Aruba en Miami (v.v.) uit te voeren. Verder zal dit type vliegtuig ook een boost moeten geven aan de passagiers beleving, zegt het bedrijf.

Voor de maand juli werd een toestel van World Atlantic ingehuurd om de route Paramaribo-Aruba-Miami te onderhouden. Dit was echter geen succes, blijkens de ervaringen van passagiers. In een Surinaamse krant verscheen zelfs een bericht over een horror-vlucht met een toestel van World Atlantic. 10 dagen geleden stond het vliegtuig ook nog aan de grond op Aruba na een technisch mankement.

Surinam Airways zegt vandaag er alles aan te doen om de ‘customer journey’ van passagiers te verbeteren en biedt in dit kader wederom haar eigen volledig inflight service product aan. De maatschappij blijft verder hard werken aan het kunnen voorzien in eigen vloot, al dan niet in samenwerkingsverband.

16 REACTIES

 1. Volgende maand ligt hij aan de ketting, wegens achterstallige betaling. Maar RobG gaat nu de komende 2 jaar op flightradar dit kolengestookte wrak volgen. De lul.


  Maak melding

 2. De rootcause van SLM’s problemen is de jarenlange minachting van haar klanten…..zolang die mindshift niet doordringt bij het volledig personeel….zal de maatschappij onsuccesvol blijven.


  Maak melding

 3. haha, als het personeel aardiger is dan stroomt het geld binnen
  lijkt wel een poeny redenering
  ma boefdraad lachte toch altijd adhin lachte terwijl hij aardappelen at, bouiterse lachte en betaste vrouwen,
  maar pe a monie de dang


  Maak melding

 4. Ticket Suriname-Aruba heen en terug €600.. Als je nog een paar SRDs erbij doet, kan je met Bezos, Musk of Branson een ruimtereis maken.


  Maak melding

 5. slm staat nog steeds 100 miljoen US Dollar in het rood , hoe is het mogelijk dat die slm een vliegtuig kan huren om er vluchten mee te maken , staat de regering weer garant met geld voor het huren van een vliegtuig van avion express , en ook nog tijdelijk de kosten zullen best hoog zijn , en wie gaat er mee in dat vliegtuig , het gewone volk heeft geen geld voor een ticket , regering we zeiden het al eens eerder , stop met geld te pompen in de slm , gebruikt het geld om het arme volk enigszins tegemoet te komen
  de haan probeert van alles maar hij kan beter vertrekken , deze week zei hij dat JAP luchthaven een doorvoer haven moet worden , terwijl de slm niets te vertellen heeft op JAP luchthaven , sinds juli 2016 is de eigenaar van JAP luchthaven nv Luchthaven Beheer , maar dat weet die de haan zeker niet , en die paarse top klojo’s van de slm denken van nog wel , zolang die gasten er nog zijn wordt het niets met de slm
  nogmaals regering stop stop stop met geld pompen in een bodemlozeput


  Maak melding

 6. Wat is de reden dat abop en vhp vechten om posten bin Slm???
  Jullie hebben geen idee wat ze daar doen. Vhp hft de hind ex directeur een post gegeven. Hij had een taak bij Slm, vernietig het bedrijf.


  Maak melding

 7. Henkes 24 juli 2021 At 02:07
  Ticket Suriname-Aruba heen en terug €600.. Als je nog een paar SRDs erbij doet, kan je met Bezos, Musk of Branson een ruimtereis maken.

  Henkes
  Met TUI Amsterdam – Aruba 9 dagen inclusief hotel en ontbijt 649 euro.


  Maak melding

 8. Bigi Sma , TUI vliegt al niet meer sinds april 2019 naar Suriname , en weet je nog dat de eerste vluchten van TUI in opdracht was van de noodlijdende slm toen al , na een tijdje zag de TUI in om zelf te gaan vliegen naar Suriname , en dat was een succes en de slm vloog in de rode cijfers , de TUI en de KLM deden gewoon hun vluchten en kwamen niet in de rode cijfers , maar ja ieder zijn eigen keuze om eind juli te boeken met de slm naar Aruba en de VS met een onbekend vliegtuig , en dat overtollige piloten van de slm zou wel eens de verkeerde kant op gaan , mensen wie met hen wil vliegen is u eigen verantwoording ga u goed verzekeren want de slm heeft alleen maar schulden , en bij een kale Surinaamse kip kun je geen veren plukken


  Maak melding

 9. WAT 24 juli 2021 At 05:21
  na een tijdje zag de TUI in om zelf te gaan vliegen naar Suriname etc

  WAT
  TUI maakte winst omdat die een pakket aanbood voor nog geen 900 euro inclusief vlucht en hotel (Marriot) en ontbijt voor 9 dagen inclusief transport van Zanderij naar Paramaribo vv.
  Hoe weet ik dat?
  Omdat ik eens wilde proberen wat deze aanbieding inhield.
  Kan zeggen dat het een geslaagde korte vakantie was (in 2010) en heb dit aan familie verteld en gingen met 7 man in 2011 weer met TUI.

  Is wel een andere service dan de KLM maar dan vlieg ik BC en dat is dus 2 keer zo duur.
  Hoe graag ik het zou willen maar met de SLM vlieg ik niet omdat ik daar geen vertrouwen in heb qua tijd en gegarandeerd op datum vliegen


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.