Parbo Bier ter waarde van SRD 12.000 gestolen uit leveringstruck in Moengo

16
parbo-bier-truck-suriname

Dieven hebben in de nacht van donderdag op vrijdag kratten Parbo Bier ter waarde van SRD 12.000 gestolen uit een leveringstruck van de Surinaamse Brouwerij die voor een winkel aan de Lijnweg in Moengo geparkeerd stond. De vrachtwagen was voor de winkel met de bedoeling dat al het bier vrijdag eruit gehaald zou worden.

In de nacht zijn personen op de plaats geweest en hebben de kratten bier uit de truck gestolen. Vrijdag is ontdekt dat in de vrachtwagen de diefstal is gepleegd.

De politie is bezig met het onderzoek. Het vermoeden bestaat dat meerdere personen de daad hebben gepleegd. 

De zonen van Hermandad zullen de camerabeelden nagaan om te achterhalen wie allemaal op de plaats is geweest.

16 REACTIES

 1. Doet mij denken aan de IRT-affaire in Nederland, toen de politie een hele vrachtwagen met aanhanger vol cocaine op de snelweg kwijtraakte.


  Maak melding

 2. Gewoon op ze wachten tot ze de lege flessen voor de deposito terugbezorgen. Maar als parbo bier een beloning zou uitloven zijn ze binnen 24 uren gepakt hoor.


  Maak melding

 3. Parbo bier won in 1958 de prix d’excellence te Brussel, daar willen ze in Suriname een misdrijf voor plegen..Maar eerlijk gezegd, ik snap niet waarom een mens bier, behalve gemberbier, lekker vindt.


  Maak melding

 4. Even de gedachten bepalen. De waarde van de gestolen Parbo djogo’s bedraagt srd 12.000. Bij een kostprijs van ongeveer srd 10 praten wij over 1200 flessen. Kratten in bruikleen dus gratis In een krat gaan 6 flessen dus praten wij over 200 kratten. Dat is een behoorlijke hoeveelheid kratten om te vervoeren. Hiervoor heb je minstens 10 lege auto’s of zeker 100 sterke mannen die 2 kratten kunnen dragen nodig en dat geeft een enorm logistiek probleem. Dus zullen de boeven een vrachtwagen hebben ingezet om deze klus snel te klaren omdat het geen uren mag duren. Rijst de vraag hoe de boeven dit wisten? inside information? Ik zou die chauffeur aan de tand voelen.


  Maak melding

 5. Wat me op valt is als het over sopie gaat,dan zijn gelijk de Hindoestanen waker zoals Mahinderlijk,Ram Singh,John,leek,Jacobus,lucien karwofodi en zwakka.
  Pé a sopi de hoor ik ze denken.🍻


  Maak melding

 6. Koos Banti, parbo bier is geen sopi. Mijn vroegere tuinman wilde, voor hij begon te werken, een voorschot om een shot ‘dresi’ te gaan kopen. Eens zei ik tegen hem dat ik geen voorschot had, maar hij kon een shot borgoe rum van mij krijgen. Toen ik hem vroeg of er ijs bij moest, zei hij ‘no. Borgoe slap keba, dan yu wan pot ijs? Voor echte alcoholisten is niet eens bruinerum sopi, als ze het over sopi hebben, bedoelen ze Palm van 90%


  Maak melding

 7. luci wat heeft cocaine met bier te maken en wat heeft Nederland met Suriname te maken en wat heeft de SRD met de Euro te maken , waarom maak jij je druk , parbo is wel Surinaams en niet Nederlands , dus sla het boek maar weer dicht en duik het riool weer in


  Maak melding

 8. Een vermeende Robinhood van Moengo of Albums heeft zijn slag geslagen. Doet me denken aan die bankrover van Albina die door een bepaalde categorie gelijkgezinden als een soort Robinhood werd geprezen.


  Maak melding

 9. robg dit is niet jou tekst , je bent gehackt , maar je bent zelf de boosdoender en flik dat nooit weer om andere nicknamen te gebruiken , en dit heeft niets met parbo te maken


  Maak melding

 10. Henkes voor mij is alle alcoholische dranken sopie.
  Als algeheel onthouder.
  Van sterke drank.
  Ai ik ken een paar mensen die je schetst. Eentje vroeg me geld voor “ontbijt” .die hele ontbijt was sopie.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.