Identiteit verkoolde lijken officieel bekend

15

Het Korps Politie Suriname heeft zojuist officieel bevestigd dat de lichamen die vorige week in een uitgebrande pick-up aan de Noordpolderdam werden aangetroffen, van de drie mannen Rohitash Sital (39), Shawn Stolk* (24) en Cedric Tertullien (27) zijn.

De lijken zijn reeds positief herkend en de nabestaanden zijn officieel op de hoogte gebracht. Vast staat dat de drie mannen middels een misdrijf om het leven zijn gebracht. Een van de lichamen vertoonde vermoedelijk schotverwondingen.

De ontzielde lichamen zijn na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie afgestaan aan de nabestaanden. Over de zaak is verder nog weinig bekend. De afdeling Kapitale Delicten is belast met het onderzoek in deze zaak meldt de politie.

* Shawn Stolk heette voorheen Shawn Kasanpawiro maar heeft zijn achternaam officieel laten veranderen in Stolk. Vandaar dat hij in de officiële berichtgeving Shawn Stolk wordt genoemd. Dit veroorzaakt verwarring omdat er nog een Shawn Dillon Stolk bestaat.

15 REACTIES

 1. @Koos Banti, dan was die ene een ( uitgaande van de achternaam)een zwarte hindoestaan net jou. Een gladjanus dus……julli zijn zo glad. Glijden overal in. Vooral in BILNAADEN. Jullie favoriete plek.


  Maak melding

 2. verkoolde lijken zijn normaliter grijs van kleur , maar deze hebben een paars randje
  stan wat is jou probleem , nog nooit een verkoold lichaam gezien , nou die lijken allemaal op elkaar , en jij hebt natuurlijk ook nooit een skelet gezien he , allemaal de zelfde kleur hoor , maar het zou je famile lid maar zijn


  Maak melding

 3. Werk nooit vr mensen die duistere praktijken doen. Als andere crimineldnnkomen en jij bent getuige gaan ze je ook vermoorden.
  Is gevecht tussen onderwereldfiguren nu.


  Maak melding

 4. Dit is wreed,en dat wens ik niemand toe, op deze waterkant, kan ik vanuit gaan hoe de mens onwetend en wreed kunnen zijn?of zij Hindoestaan creool of javaan is,dit is ronduit slecht en bizar, RIP?


  Maak melding

 5. Stam whaaaaa mi lafu yere.
  Het is toch zo doorzichtig van jouw. Heel makkelijk op de kast te krijgen.als je zo gefocust bent als je het woord “ZWART “hoort.komt er hete stoom uit al je in en uitgangen.
  Wat voor trauma heb je bij het woord zwart op gelopen??

  Ps. Iemand had het over gladharige
  Nou mi mati tussen en op mijn ballen heb ik alleen maar kroeshaar.


  Maak melding

 6. Hoop dat deze lugubere zaken worden opgelost.
  Vermoorden was niet genoeg zeker, erg voor de families .
  Onvoorstelbaar wreed is de mens geworden dit satans gebroed moet opgespoord worden.


  Maak melding

 7. @Wat verkoolde rat met verkoolde Rat @koos banti echt erg zijn jullie bij alle artikelen kijk wat in jullie eigen land gebeurt ratten en jullie bemoeien met alles. Ga deze moorden proberen op te.lossen dan ziekelijk te haten en te schelden op WKN jullie krijgen zeker weer vaccins en pakket van de witte hollanders en witte mensen ons haten in nederland Vuile slijmballen jullie leven in de Bilnaaden van de witte man. Kijk wat in jullie land gebeurt. Duivelse dingen.


  Maak melding

 8. Sandra, je kan gelijk hebben dat er duivelse dingen plaatsvinden in Suriname, maar Peter R. had je kunnen vertellen dat er ook veel duivelse dingen in Nederland plaatsvinden, die vaak ook niet opgelost worden. Een oud Surinaams lied had als titel ‘Holland a no Paradijs’.


  Maak melding

 9. Sandra alias angelach wat een gelach.
  Je bent echt de weg kwijt sari tori yere.
  Ga eerst goed leren begrijpend lezen.
  Dat is begrijpen wat je leest.
  Aan gezien je dat nog niet begrijp. Zal ik niet verder op je reageren.
  Verstand moet je leren gebruiken.


  Maak melding

 10. @Wat en @koos banti alias @ jk jullie zijn ziek door en door dementie is er niets bij en erge jij Koeli hindoestaan stink varken @koos banti komt mij leren lezen begrijpend vuile koeli als jou ken ik heel veel in holland. Ga jij en @wat in anus van je oranje …. parasiteren en in de ..anus van zieke …wijven leven stinkende riool ratten van WKN zijn jullie.. @koos banti alias @jk.Jullie zijn heel erg. Ga janken Angela heeft jullie flinke nachtmerries bezorgd he ratten.


  Maak melding

 11. @Henkes dat hoef jij of de vries of jij mij niet te vertellen dat nederland geen geen paradijs is deze man had verkeerde vrienden uit marokko echte gevaarlijke ja deze de vries . Als Nederland paradijs was zouden niet zoveel reactiegevers uit nederland op WKN zitten namen ga in niet noemen. Maar waar moet je heen in India gebeurt veel rare dingen vandaag gelezen vandaag Raj Kundra maakt stiekem Pornofilms hij is opgepakt in plaats van mooie Bollywood films nog wel de man van Shilpa Shetty mijn favorite acrtrice. Waar moet je heen suriname is ook Zero.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.