Autobestuurder rijdt fietsende zwager opzettelijk aan en rijdt door

9
aangereden-fiets-suriname

Een autobestuurder in Suriname heeft donderdag vermoedelijk opzettelijk zijn fietsende zwager aangereden in het district Marowijne. De bestuurder reed na de aanrijding door.

Het slachtoffer kreeg thuis ruzie met zijn zus en moeder. Hij vertrok na een poos op zijn fiets. Nadien kwam de partner van de zus thuis aan waarbij hij samen met de vrouw naar de politie ging om beklag over de man te doen.

Onderweg zagen zij de man op de fiets. Zij reden de man aan waarna zij zijn doorgereden naar het politiebureau. Zij zouden niets hebben verteld over het opzettelijk aanrijden van de man.

De politie kwam erachter en heeft de autobestuurder aangehouden en in verzekering gesteld. Zij heeft de auto in beslag genomen.

Het slachtoffer zou vaker ruzie hebben met zijn familie. Hij heeft bij de aanrijding diverse verwondingen opgelopen.

9 REACTIES

 1. Wat gebeurt er in Sranan de laatste tijd alleen maar zwagers die elkaars leven zuur maken of van het leven beroven.
  Boefdraad heeft geluk dat zijn zwager vast zit.
  Boefie je geluk raak een keer op .
  Dan ga je wat beleven yere yu fufuru man.

  Ps dit is geen dreigement maar een belofte.


  Maak melding

 2. Zwager zijn is zo langzamerhand de gevaarlijkste aktivteit waarmee je je kunt bezig houden in Suriname, alleen in de maand juli las ik al; zwager gekapt met houwer, zwager doodgewurgd en nu fietsende zwager opzettelijk aangereden en in hulpeloze toestand achtergelaten. Je Surinaamse zuster moet minstens Miss World of Miss Universe zijn voordat ik me daaraan waag.


  Maak melding

 3. Wij eisen van de regering dat er een aparte ministerie voor de bescherming van zwagers MBVZ onmiddellijk moet komen. Wij roepen alle zwagers op voor een demonstratie. En tenslotte de revoplein plein van zwagers te hernoemen.


  Maak melding

 4. Dit gebeurd ook in Holland. Robg de gladharige dat veilig overzees woont, bevriend met NDP Gargamel reed ook zijn kroesharige zwager van zijn fiets. Het is allemaal de schuld van Chanwa.


  Maak melding

 5. Wanneer famielies trobi hebben met elkaar dan is het altijd erger. Je kent diempoku toch “djaroesoe meki Kaìïn tron kirimang”.


  Maak melding

 6. oliepitje jij bent ndp-er en je zwager een abob-er l, fietsen kunnen jullie niet maar je kunt ook je zwager een hengst voor de kop geven en kun je de auto laten staan


  Maak melding

 7. Dit is een tijd van zwagers elkaar misgunnen, zit niks anders op, dan alleen lezen zwagers dit zwagers dat, uiteindelijk belanden de zwagers in de gevangenis?en een hele tijd achter de tralies zal geen pretje zijn, deze zwagers kunnen hun baan verliezen?daarom er is altijd een oplossing iem takki, libi soema moeilijk yere?ok zwagers veel succes en plezier in de gevangenis?


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.