Politie breekt deur woning schuilende man open

7
politie-zware-manschappen-in-actie-suriname

De politie moest de deur van de woning van een man deze week in Paramaribo openbreken toen hij na herhaaldelijk te zijn geroepen geen gehoor gaf. Hij speelde overluide muziek, maar bij aankomst van de politie rende hij zijn huis binnen en maakte alle deuren en ramen dicht.

Buurtbewoners hadden het beklag gedaan dat de man overluide muziek afspeelde. Zij hebben vaker hun beklag over hem gedaan, maar steeds trof de politie hem bij aankomst niet aan.

Zo ging de politie deze week wederom naar de woning. Bij aankomst bleek dat de man wel thuis was. Hij rende de woning binnen en deed die helemaal op slot. De politie ging ertoe over om de deur open te breken om hem aan te spreken. Het bleek dat hij werd opgespoord in een vernielingszaak.

De man had eerder de zijspiegel van een autobestuurder vernield toen die hem had aangesproken. De verdachte liep met een houwer midden op straat. De autobestuurder sprak hem aan waarna de man boos werd. Hij zwaaide met de houwer met als gevolg dat de zijspiegel werd geraakt.

De bestuurder had aangifte van de vernieling van zijn zijspiegel gedaan. De politie ging naar de plaats, maar in de tussentijd had de verdachte de plaats verlaten.

De politie was bezig met de opsporing waarbij aan het licht kwam dat dezelfde man overluide muziek afspeelde. Hij is aangehouden en na afstemming met het Openbaar Ministerie in Suriname in verzekering gesteld. 

7 REACTIES

 1. Off Topic

  Volgens de minister van Buitenlandse Zaken, International Business en Internationale Samenwerking, Albert Ramdin, is Hoefdraad nog in het bezit van zijn nationaal Surinaams paspoort en daarmee zou hij nog kunnen reizen.“Wij hebben alleen zijn diplomatieke paspoort ingetrokken, maar het andere zou CBB moeten doen”, stelt Ramdin.

  Mij bekruipt het onbehaagelijk gevoel dat de huidige coalitie niet die spoed en zorgvuldigheid heeft om Hoefdraad op te laten pakken en deze naar Suriname te halen en te berechten mocht er sprake zijn dat Hoefdraad in het buitenland vertoeft.

  Hoezo CBB moet het doen? Hoezo dan niet aan je collega minister vragen “heeft CBB dit gedaan?”
  Neen niks hierover bekend.
  Dan vreaag ik mij af “willen ze Hoefdraad hebben ja of nee”
  Alleen een red notice bij Hoefdraad plaatsen en geen opsporing is wel iets dat je aan het denken zet.


  Maak melding

 2. Bigi sma:
  Kenmerk van mijn land Suriname. Liever lui dan moe. Ik dacht dat die langzaamaanakties niet meer voorkwamen maar ik heb het mis. Op deze manier komt Suriname nooit vooruit. One step forward, two steps backward.

  En over die grappenmaker in deze topic: zie mijn reactie bij de taxichauffeur. Ik denk wel dat in dit geval deze man in LPI thuis hoort.


  Maak melding

 3. =Er staat geschreven:::::Het bleek dat hij werd opgespoord in een vernielingszaak.

  Deze man gaat gelijk voelen wat het betekent om andermans spullen te vernielen.


  Maak melding

 4. En de grote bedrijven die overlast bezorgen in de buurten daar doet niemand iets aan.
  Oeps van vriendjes van regering. Ze krijgen gratis spullen
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.