Vrouw ziet geroofde tas bij ander en schakelt politie in

15
tas-vrouw

Een vrouw heeft haar tas die buitgemaakt was bij een beroving in Wanica, positief herkend toen een ander daarmee rondliep. Zij schakelde de politie in die klaarheid wist te brengen in deze roofzaak.

De gestolen tas werd aangetroffen bij een vrouw die deze had gekocht bij twee mannen. De politie wist eerst die twee mannen aan te houden die verklaarden bij wie zij de tas hadden gekocht. Daardoor zijn twee andere mannen ingerekend die betrokkenheid hebben bij de beroving van de vrouw van haar tas met geld en andere spullen.

Met de aanhouding van de twee roofverdachten bracht de politie klaarheid in twee berovingszaken in Suriname. In beide gevallen zijn twee vrouwen beroofd van hun tassen. Van een van de vrouwen is 5000 euro buitgemaakt en de ander 13 duizend euro.

Beide roofverdachten bekennen schuldig te zijn en zijn maandag in verzekering gesteld. De helers zijn heengezonden.

15 REACTIES

 1. QQQ.

  De Politie In Ons Land Zijn Heel Erg Actief. Vaak Draaien Ze Over Uren. Om De Problemen Op Te Lossen. Minister Van Justitie En Politie Kennth Amoksie Zijn Ze Liever Kwijt Dan Rijk.


  Maak melding

 2. Wel erg toevallig dat de slchtoffers met grote bedragen valuta rondliepen. Hebben de boeven soms een speciale neus voor grote bedragen. Klopt toch niet…


  Maak melding

 3. Twee willekeurige vrouwen in Suriname hebben €5000 en €13000 in hun tas, terwijl ze even een wandelingetje maken in de stad? Ik vraag me af van welke politicus, ondernemer, drugsbarron of goudconcessiehouder deze twee dames de buitenvrouwen zijn?


  Maak melding

 4. “De helers zijn heengezonden.”

  het falende beleid van het kps

  bij het kps weten ze dus niet eens wat een heler is?
  stomme idioten


  Maak melding

 5. QQQ,

  5000 Euro Is Heel Veel Geld Voor De Mensen Die Dat Niet Hebben.
  Voor Mensen Die Goed Verzadigd Zijn Is 5000 Euro, Kopen Ze Een Schoen Een Parfum Een Tas , De Kapster Wezen Bezoeken Wat Er Dan Over Blijft 80 Euro En 40 Euro Cent.


  Maak melding

 6. QQQ,

  In De Wandelgangen Gaan Er Steeds Meer Stemmen Op Om Kennth Amoksie Die Op Zo Een Belangrijke Post Zit Weg Te Krijgen.

  Ik Beschik Over Laden Vol Mensen Kennis. AL Vanaf Dag 1 Toen Ik Het Door Had Dat Een Mens Als Kennth Amomsie Op De Post Van Justitie Ging, Had Ik Zo Iets Van, Kom Op Zeg , Die Is Een Walk Over, Een Zacht Gekookt Ei


  Maak melding

 7. Dus dames lopen gewoon rond met een paar duizend euro ??!? .. dat ding begint op een sprookjesverhaal te lijken, if den mang roof mi, ga ik ook zeggen… beambte ik had een ton dollars bij me .. kunt u het aub voor me terughalen …


  Maak melding

 8. Als de tas verkocht is met de vergelijkbare prijs in de handel, is de heler niets te verwijten. Bestond bij de heler het vermoeden dat het gestolen goed was, dan was het een ander verhaal.

  Maar wie gaat, zeggen dat ik het vermoeden had dat het gestolen was?
  Het is zeker dom met zoveel geld rond te lopen.


  Maak melding

 9. Het gaat me geen reet aan hoeveel geld mensen op zak hebben of wat voor auto ze rijden. Het artikel gaat erom dat deze vrouwen beroofd zijn geweest. Don’t judge a book by it’s cover.


  Maak melding

 10. worden door de banken geen kluisjes meer verhuurd om je waardevolle spullen te bewaren?
  Zo niet , is het misschien een idee voor de banken.


  Maak melding

 11. Echt,weet de politie echt niet wat ze met criminelen moeten doen?
  Sluit ze op voor lange tijd!!Ook de helers zijn criminelen.Waarom worden ze niet gestraft?
  Politie doe je werk naar behoren!


  Maak melding

 12. HongKongFRee,

  Die rovers roven erop los. Laatst hebben ze toch een vrouw beroofd van Srd 23,-? Soms hebben ze geluk, soms pech, maar hun slachtoffers hebben altijd pech.


  Maak melding

 13. Henkes, ga eens rijden in de buurt van deze straat. Daar staat een keurig huis, aan de linkerzijde van de Mungrastraat, dichtbij de Helenstraat, daar kan je aangenaam verpozen.
  Hoeft niet, je kan ook gewoon wat drinken Deze dames waren daar misschien werkzaam


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.