Suriname wint derde Gold Cup wedstrijd met 2-1 van Guadeloupe

5
Suriname wint derde Gold Cup wedstrijd met 2-1 van Guadeloupe

Suriname heeft dinsdag de derde wedstrijd in groep C van de Gold Cup met 2-1 gewonnen van Guadeloupe. Beide landen hebben hard gestreden voor de overwinning, maar zijn na twee verliespartijen uitgeschakeld voor verdere deelname.

In de 14e minuut opende Gleofilo Vlijter de score vanuit een moeilijke hoek: 1-0 voor Suriname. Guadeloupe ging meteen op zoek naar de gelijkmaker en de bal raakte de deklat. Matthias Pheaton wist deze wel in de 20e minuut te scoren.

Kelly Irep werd in de 28e minuut rood gekleurd voor een lelijke overtreding op Ivenzo Comvalius. Suriname wist de meerderheid niet te benutten. De ruststand was 1-1.

Meteen na de start van de tweede speelhelft gingen beide landen tot het uiterste om te scoren, maar de bal ging het net maar niet in. Pas in de 79e minuut lukte het Nigel Hasselbank om de bal achter doelman Kévin Ajax te plaatsen: 2-1 voor Suriname. Scoringskansen voor beide landen hierna bleven onbenut.

Kort voor het laatste fluitsignaal ontaardde de wedstrijd nadat Diego Biseswar werd aangevallen. Quentin Annette, die reeds een gele kaart had, kreeg daarbij een tweede en werd rood gekleurd door de arbiter. Ryan Koolwijk kreeg ook een gele kaart.

5 REACTIES

 1. Sranang Man Sranang Uma

  Ik Vindt Het Jammer Dat Onze Suriname Het Zo Slecht Heeft Weten Te Presteren Tegen Een Land Als Guadeloupe Eind Stand Een Magere 2-1.

  Ik Hoop Dat De Surinaams Voetbal Bond Op Zoek Gaat Naar Een Nieuwe Bondscoach
  Ik Heb Niet Het Gevoel Dat De Huidige Trainer Dean Gore Ons Nationaal Elftal Naar Grotere Hoogte Gaat Kunnen Tillen

  Ik Zou De Surinaams Voetbal Bond Willen Adviseren Om In Gespreken Te Gaan Met Stanley Menso. Hij Lijkt Mij De Ideale Man Op Het Stokje Over Te Nemen Van Dean Gore.


  Maak melding

 2. Nu heeft Natio gewonnen en niemand is blij. Waar zijn de felicitaties van de voetbal liefhebbers en voetbal ‘sabi man’ gebleven? Waarom geeft niemand een nabeschouwing of ‘beste stuurman aan de wal’ adviezen aan coach Gorré?


  Maak melding

 3. @Henkes
  Groot gelijk, eerst de felicitaties en daarna de vragen, opmerkingen en/of suggesties zoals: is ’t wel zo’n geweldige prestatie geweest om nipt te winnen van een tegenstander die het gedurende 62 minuten met 10 man heeft moeten doen ?


  Maak melding

 4. Suriname Is Uitgeschakeld Voor Wk December 2022.
  Suriname Is Nu Weer Uitgeschakeld Voor De Gold Cup Verwachten Deze Heren Felicitaties

  Maar Goed Ik Zal Maar Nix Zeggen


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.