Schoolleiders binnenland ontvangen tablets van ministerie om contact te versterken

10
Schoolleiders binnenland ontvangen tablets van ministerie om contact te versterken

Het ministerie van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur is drukdoende het niveau van het onderwijs in het binnenland van Suriname te verbeteren. Het ministerie wil dus alvast het contact met de schoolleiders van het gebied versterken.

De eerste stap hiertoe is gezet met het verstrekken van tablets aan de hoofden. De apparatuur is afkomstig uit de geste van het kabinet van first lady Melissa Santhoki-Seenacherry.

Waarnemend directeur Algemeen Vormend Onderwijs, Yuro Dipotaroeno, deelde de schoolleiders mee dat met de tablets het ministerie vaker en directer in contact met hen zal treden.

De onderdirecteur Ontwikkelingsdiensten, Danielle Rosario, beaamde dit. Na de verstrekking kregen de directeuren ook een training hoe met de tablets om te gaan.

10 REACTIES

 1. Er waren 1000 tablets voor onderwijs. 200 waren al naar onderwijs. Waar zijn de 800????
  Een computer, laptop, tablet is niet veel zonder internet.
  gemodereerd

 2. Ik moet lachen om de onfortuinlijke persoon die om 18.48 uur mijn gebruikersnaam gebruikt heeft om iets onbenulligs te zeggen over de vrouw van Santokhi.

  Ik ben wel benieuwd waar de 800 tablets zijn gebleven die mevrouw Santokhi heeft ” gedieft “. De regering van China had 1000 tablets beschikbaar gesteld voor het onderwijs aan kinderen in het binnenland. Door covid-19 kregen de kinders slecht onderwijs Tweehonderd tablets zijn achtergehouden op het ministerie van onderwijs. Achthonderd van deze tablets zijn meegenomen door de first lady.Het komt erop neer dat achthonderd kinderen in het binnenland bestolen zijn van hun tablet.De kritieken op de first lady kwamen niet uit het luchtledige. De kritieken waren fel. Ik vermoed dat de first lady de boel om de tuin wil leiden met het beschikbaar stellen van tablets aan hoofden van de school. Dus 800 schoolhoofden in het binnenland zijn verstoken van een tablet.


  Maak melding

 3. robg vieze stront rat dat jij er bent , je bent een en al bouta he speknek , weet je degene zoals jij en al je paarse holmaatjes die achter een massamoordenaar en drugs crimineel en op boefdraad na de grootste steler van ons land Suriname lopen zijn geen haar beter , dus robg jij vermoord ook mensen he schijtzak , jij zit ook in die criminele drugskartel daar in de bijlmer , en jij overvalt ook vrouwen op de fiets he coke snuiver en je zal ze zeker ook verkrachten waar haar kleine kind dan getuige van is , , jij bent zo’n smeerkanis maar je komt snel je mannetje of vrouwtje tegen en dan is het einde oefening robg
  en wat die chinese tablets betreft hebt jij ze geteld , waren het wel duizend of toch maar honderd , wat een klojo ben jij , ga je verhaal toch aan je liefje bouta vertellen sexmaniak


  Maak melding

 4. Het ministerie van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur is drukdoende het niveau van het onderwijs in het binnenland van Suriname te verbeteren. Het ministerie wil dus alvast het contact met de schoolleiders van het gebied versterken.
  De eerste stap hiertoe is gezet met het verstrekken van tablets aan de hoofden.

  Dit is een heel cryptisch geschreven stuk.
  Tablets versterkt aan hoofden om het niveau van onderwijs en contacten te verbeteren?
  Contact verbeteren kan toch ook telefonisch of via persoonlijke bezoekjes. En het niveau van onderwijs verbeteren? Dat kan alleen als alle leerlingen een tablet hebben zodat ze op hele jonge leeftijd beginnen te leren met computers (ITC) om te gaan . Overigens rijst de vraag : wie gaat dat betalen daar ik mij niet aan de indruk kan onttrekken dat onze binnenland bewoners alles gratis willen hebben. Ze moeten gaan leren dat alles in het leven een prijskaartje heeft.
  Voor mij geldt de hoofdregel: alles wat je in Paramaribo moet betalen moet in het binnenland ook betaald worden. Jullie zijn per slot van rekening in het binnenland gaan wonen. Dat heeft zijn voor-, maar ook zijn nadelen.


  Maak melding

 5. Ik ben evenals RobG benieuwd waar de overige tablets naartoe zijn gegaan? Laat Melissa een overzicht verstrekken, wellicht samen met de minister van Onderwijs


  Maak melding

 6. Belangrijker nog, aan hoeveel vriendinnetjes heeft Melissa die overheidstablets gegeven? Toch zeker niet aan de vriendinnen van haar nachtclub?
  Weet Chandrikapersad wel wat zijn huisvogeltje allemaal uitvoert?


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.