Moeder met 1-jarig kind op fiets beroofd van laatste SRD 23

30
fiets-gevallen

Een moeder die met haar 1-jarige kind op de fiets was, is maandag in Paramaribo beroofd van haar laatste SRD 23 en telefoon. Zij vielen tijdens de beroving en liepen schaafwonden op.

De vrouw fietste over de Dieterstraat richting de Johannes Mungrastraat. Een rover op een bromfiets reed naar haar toe en rukte haar tas weg. Het geld en de telefoon waren in de tas.

De crimineel is met de buitgemaakte tas weggereden in de richting van de Johannes Mungrastraat. Hij zat op een groene bromfiets waarvan het kenteken niet bekend is.

De politie werkt aan de opsporing en aanhouding van de rover. Beide slachtoffers zijn voor medische behandeling verwezen naar de Spoedeisende Hulp in Suriname.

30 REACTIES

 1. Rovers, zijn in alle kleuren en leeftijd.
  Beste dames, probeer uw tas onzichtbaar te dragen het kan de mogelijkheid verhinderen om beroofd te worden. We leven decennia lang, bang te zijn om beroofd te worden.
  gemodereerd

 2. Vreselijk toch! Qua inwonersaantal is Suriname momenteel het meest onveilige land ter wereld.De situatie schreeuwt om passende maatregelen. Amoksi zit er voor spek en bonen en is volledig onzichtbaar. Leden van de DNA, aangezien moks-aleisi er niks van bakt, maak wetsvoorstellen om dieven en rovers zwaarder te straffen zodat het veiliger wordt in Suriname.
  ZE Chan, zet iemand met daadkracht en visie op de positie JustPol, want het kan zo niet langer doorgaan. We weten dat de post aan abop is toegewezen. Bij gebrek aan beter, laat tigrie barba zich 6 mnd. bewijzen. Niks doen is geen optie.


  Maak melding

 3. @Skowtoe, als je zegt dat Suriname onveilig is krijg je al die struisvogel nationalisten op je dak. Men is gewend aan alle geweld dat ze niet meer inzien dat Suriname echt een onveilig land is geworden. Criminaliteit en geweld zal alleen maar toe nemen!


  Maak melding

 4. Taurus je hebt gelijk, na mie volk, discriminatie is niet goed te praten, maar ik snap het dat de mensen beu zijn, elke dag hoor je, beroving overvallen, 700.000 inwoners, en nog kan amoksi niks aan doen?hij zit daar te plannen hoe de criminaliteit wordt aan gepakt, zins een jaar hoor ik dat, hij komt nogsteeds niet met plannen om criminaliteit te bestrijden, aftreden, is er geen capabel mensen te vinden, alleen bla bla bla, presteren ho maar??


  Maak melding

 5. De belangrijkste vraag hier is, hoe komt het dat mensen overgaan tot deze trieste handelingen!?? En mensen.. eerlijk antwoorden he? Kom niet met paarse praatjes aanwaaien. Want dat telt allang niet meer..


  Maak melding

 6. Konsensi 21 juli 2021 At 10:55
  Omdat ze lui zijn, niet willen werken en (net als alle ndp-ers) een roversmentaliteit hebben.
  Ik pleit voor een speciale eenheid die under cover op pad gaat en deze ratten meteen een kogel door het hoofd jaagt. Onkruid moet je verdelgen,… opgeruimd staat netjes.


  Maak melding

 7. @ skowtoe,

  Onzin!! De stijgende lijn van criminele activiteiten, heeft indirect te maken met de huidige economische malaise, ook het slachtoffer is skeer, met een kind op te voeden heeft zij op dit moment slechts 23 srd over. Wat koop je daarvan??. Wat deze rover bezield om een vrouw met kind op de fiets zo aan te vallen. Keur ik ten zeerste af. Laat dat duidelijk zijn. Maar geloof me, dit beleid is een broeinest van haat, verdriet en heel veel ellende. Het welzijn van de bevolking is iets dat er momenteel niet toe doet en daarvoor moet men geduld tonen, uw welbevinden is iets voor de toekomst. Op dit moment zijn de rapen gaar en de gevolgen duidelijk.


  Maak melding

 8. Konsensi 21 juli 2021 At 12:00

  Door die balk in je ogen heb je nog altijd niet door dat het wanbeleid van de afgelopen 10 jaar het gevolg is van de ellende waar Suriname en haar bevolking in is terechtgekomen.
  Er is tussen de 3 en 4 miljard geleend. Heb je je ooit afgevraagd waar dat aan is besteedt?
  Heb je het niet vreemd gevonden dat aloe baba voor $100.000 aan aardappelen en uien gekocht heeft? Ik heb je daar nooit over horen klagen. En die $100.000 van de postspaarbank? Weet jij waar die naartoe is gegaan?
  Ik hoor jullie ook nooit over die hooggeplaatste ndp-ers die hun zakken hebben volgestopt en nooit omkijken naar die zwakkeren in de bevolking.


  Maak melding

 9. Konsensi:Waarom is het steeds de zwarten:1 zij willen niet werken gewoon lui :2 er is genoeg land in suri om te planten. maar nee ik moet roven want zo hoef ik niet te werken.


  Maak melding

 10. Als ik dit gedaan had en ik zou achteraf te horen krijgen dat ik een moeder en haar 1 jarig zoontje van srd 23 had beroofd zou ik van schaamte een kogel door mijn kop schieten. Ik zou mezelf het recht om te leven ontnemen want lager vallen als dat bestaat niet.


  Maak melding

 11. Schandalig, dat je een moeder en een peuter beroofd, fatsoen, eerlijkheid, respect bestaat in dit land niet. In plaats dat Bouterse toe geeft dat hij van het volk gesloten heeft en beroofd heeft in die 10 jr samen met z’n aanhangers. Als hij een grootste dief etc is en zichzelf niet kan overdragen aan de politie dan zal nooit de kinderen op een fatsoenlijke manier gedragen. Hij was 10 jr lang het grootste geweldige president van Suriname. Hij heeft en het land creperen, zo hij ook creperen samen met z’n geweldig high society wc dame met haar leugens.


  Maak melding

 12. konsensi , zal wel iemand zijn die jij kent zeker, dus een paarse rat he , , walgelijke figuren zijn dat echt opgevoed door de ndp om te stelen, en nu dit zo laag om een vrouw op haar fiets met een 1 jarig kind bij haar de tas van haar te rukken en beiden vielen op de grond en moesten naar spoedeisende hulp , iemand zei hier al als ze die knaap tepakken krijgen een kogel door de ratten kop schieten , , maar nog beter is nu alle paarse ratten alvast aanpakken, wat een tering zooi die ndp


  Maak melding

 13. Armoede heeft misdaad tot gevolg.Volgens mij is dit een nieuwe categorie rover ontstaan uit de ‘ kweek van Chan ‘. En reken erop dat er nog veel meer in de startblokken staan om toe te gaan slaan. ” Wo sit ing” of ‘ Wir schaffen das ‘ in het Duits vertaald. Chan je maakt geen indruk. Velen hebben jou de rug toegekeerd. Wegwezen……..!


  Maak melding

 14. Boesskowtoe is een domme man die zomaar stellingen poneert. Suriname qua inwoners aantal het meest onveilige land ter wereld. Ik nodig je uit om eens naar Honduras te gaan. Verder als jet verschil tussen enkelvoud en meervoud leert zal ik je postings misschien eens serieus nemen. WAS JE TE LUI OM NAAR SCHOOL TE GAAN, OF MOEST JE IN JE JEUGD RIJST PLANTEN ZODAT JE DAT NIET TOENDERTIJD NIET KON. Deze reactie zal wel leiden tot een scheldkannonade jouwerzijds, want dat is bijna het enige wat de Surinamer van welke pluimage dan ook goed kunnen/ (oh sorry nu doe ik het ook.) Tja dat Surinaams bloed kruipt waar het niet gaan kunnen.


  Maak melding

 15. OOF 21 juli 2021 At 13:45
  Fyi..Honduras heeft volgens de laatste telling in 2019 9.7 milj. inwoners en Suriname nog geen 600.000. Dus jij nu.
  Enne…zoals de waard is vertrouwd hij zijn gasten, ik heb een prima opleiding genoten en mede daardoor laten mijn didactische vaardigheden niets te wensen over.
  En je hoeft van mij geen scheldkanonnade te verwachten hoor, ik ben niet van dat niveau.


  Maak melding

 16. Bepaalde soort bevolkingsgroep op de wereld zorgen alleen problemen in de wereld, waar ze ook wonen gaan ze plunderen, frauderen. Kijk naar Amerika, Nederland, Suriname ect zijn toch merendeel de afro Afrikaanse mensen vast zitten in de gevangenis. Deze mensen weet niet wat vrijheid betekent. Ze kunnen beste als slaaf leven met weinig vrijheden


  Maak melding

 17. robg jij zoekt de kogel op , als je steeds president Santokhi overal de schuld van geeft , dus paarse zeik rat let op als je uit het riool van de bijlmer komt , kijk naar links , kijk naar rechts , kijk naar boven en kijk nog eens naar onderen , je ziet nog niets he , als je die paarse bril van je rattenkop afzet ziet je hem komen of meerdere


  Maak melding

 18. Misschien moet Santokhi internationaal toch maar heel veel geld gaan lenen om de noden van het volk te verlichten. Dit is wat de vieze vuile paarse rioolratten willen, want ik zie ze nog niet met een andere oplossing komen, dan alleen maar elke keer Santokhi de schuld geven van alle ellende die de vorige regering onder leiding van DDB met zijn NDP kornuiten heeft veroorzaakt.
  Het heeft geen zin om steeds weg te kijken en de schuld bij een ander neer te leggen terwijl de geschiedenis het bewijs is van een mislukte “revo” die alleen maar chaos en ellende heeft gebracht voor Suriname. Alleen DDB en “family & friends” zijn er beter van geworden.
  Blijf dat maar ontkennen, het volk slaapt niet.


  Maak melding

 19. @Whome, net als Santokhi, Gajadin en Jogie goochel je met cijfers. De bedragen worden continu naar boven bijgesteld. Zij roepen hallucinaties op bij mensen. Het is allemaal paisa,paisa,paisa. Er is een vloek over het land gekomen sedert deze regering de scepter zwaait. Het erge van dit alles is dat niemand met bewijzen voor de dag komt terwijl een ieder op bewijzen zit te wachten. Trouwens, men doet alsof het hebben van schulden een doodzonde is. Maar meer dan 75 procent van de landen heeft schulden.


  Maak melding

 20. RobG: ‘meer dan 75% van landen hebben schulden’

  Die landen kunnen zich schulden permitteren want ze kunnen het betalen. Suriname niet. Jij als topeconoom zou dat toch moeten weten?


  Maak melding

 21. Zou een handschoen met scherpe spijkers eraan geen goed idee zijn om de rovers te lijf te gaan? Krab die dagoes daarmee in hun gezicht.


  Maak melding

 22. @Boesskowtoe, de schulden zijn lange termijn schulden. Deze kunnen over een lange periode verdeeld in termijnen worden afgelost. Zo werkt het in de praktijk. De staat is niet verplicht de schulden in keer af te lossen. Maar jouw goeroe heeft zijn foute opgelegd aan het volk. De gevolgen heeft hij niet ingecalculeerd. Suriname kan zich de schulden permitteren als de aflossing in termijnen plaatsvindt. Als ik een nieuwe auto koop laat ik deze ook financieren. Aflossing in termijnen geeft de ruimte geeft financiële ruimte om ook andere dingen te doen.


  Maak melding

 23. robg de nep econoom, wat een struisvogel , die steken ook hun kop in het zand, om het geleden schade van die ndp regering niet te zien he paarse struisvogel robg , maar heeft de president de tas van die vrouw gerukt , was jij het niet robje jij bent ook zo’n paarse rat en haat vrouwen en kleine kinderen he viespeuk , weet je wat beter is dan een kogel in de je kop is jou dumpen in een put met ongebluste kalk


  Maak melding

 24. Domme lul. je vergeet de 10% rente per jaar. Haha 10% geen lend betaalt zoveel, alleen die idioot van jouw heeft zich zo laten naaien. De schuldeiser willen NOOIT meer hun geld, gewoon elk jaar 10%.
  Je geeft wel duidelijk aan wat voor soort figuur je bent, eentje die op afbetalilng koopt, dan denk je dat het wel meevalt, eentje die zijn ticket naar Suriname op afbetaling koop
  en maar rente betalen.
  hoe stom kan iemand wel niet zijn


  Maak melding

 25. Robg wat een onzin weer van jouw.
  Je voorbeeld snijd ook geen hout.
  Jij zeg als je een nieuw auto koopt dan financier je hem en dan termen aflossen.maar wat Robg als je ex-partner al je geld heeft gestolen en je kaal geplukt.WAT DAN!!! econoom Der paarse kakkerlakken.

  Ps ik heb Ex-partner gebruikt om dat ik niet weet of je partner vrouwen of mannen is.


  Maak melding

 26. RobG 21 juli 2021 At 12:56
  Armoede heeft misdaad tot gevolg.Volgens mij is dit een nieuwe categorie rover ontstaan uit de ‘ kweek van Chan ‘. En reken erop dat er nog veel meer in de startblokken staan om toe te gaan slaan. ” Wo sit ing” of ‘ Wir schaffen das ‘ in het Duits vertaald. Chan je maakt geen indruk. Velen hebben jou de rug toegekeerd. Wegwezen en laat mijn paarse godheid de zaken weer overnemen om het land verder te vernietigen. Ik was nog niet klaar met mijn Job. overigens word ik nog steeds betaald om mijn onzin verder uit te kramen.

  Let op de aanvullingen!!!

  Commentaar: De grootste fout die Chan heeft gemaakt is de niet meer op te ruimen puinzooi van onze paarse Godheid DDB, vernietiger des vaderlands, over te nemen. Hij had het slimmer moeten doen.Hoe? Hij had DDB rustig het land verder moeten laten vernietigen tot deze uiteindelijk meegesleurd zou worden in de ineenstorting van Suriname. En daarna had Chan op de puinhopen van de oude Suriname een nieuwe Suriname moeten stichten.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.