VIDEO: Opzet supermodern veldhospitaal op terrein Wanica Ziekenhuis

19
Opzet supermodern veldhospitaal op terrein Wanica Ziekenhuis

De Amerikaanse regering heeft een veldhospitaal geschonken aan Suriname. Het hospitaal is supermodern en wordt opgezet op het terrein van het Regionaal Ziekenhuis Wanica (RZW).

Bekijk hier een video van de opzet.

19 REACTIES

 1. Rbrown, dit heeft niets met prestige te maken. Velen raken besmet omdat men gelof heeft in andere middelen.
  Indien de ziekenhuizen de stroom patiënten niet meer kan huisvesten, is dit de optie.
  Wij hebben deze spullen gekregen, zoals de vaccins.
  Men is hier afwachtend en besmetten de boel.
  Hor moet men het inenten intensiveren als mensen niet willen.
  Voor een land met slechts 6 tot 700.000 koppen zijn 600 doden te veel.
  Men wil het niet, vraag je waarom, krijg je bullshit argumenten.
  Soms zo achterlijk, dat ik me afvraag of ze wel de lagere school hebben doorlopen.
  Ma goed, als er duizenden dood zijn, zal men mogelijk tot inkeer komen.
  Dong siki no habi dresi.
  Men kan ze niet dwingen. Kregen ze bij de vaccinatie een voedselpakket, dannoch willen velen het niet.


  Maak melding

 2. Dit is geen prestige, dit is om de muiterij besmetten op te vangen indien nodig.
  Men kan het vaccineren niet intensiveren als er geen aanloop is.


  Maak melding

 3. Zou Bouterse dit voor mekaar krijgen, hij zou de Surinamers nog meer de lijdensweg wijzen en laten voelen. Een pluimpje voor alle DNA leden en natuurlijk de president Santohki.


  Maak melding

 4. Zijn de autoriteiten in Suriname bezig met het treffen van voorzorgsmaatregelen voor wat komen gaat. De Delta variant kan een ware slachting onder het volk aanrichten. De zwakke Surinaamse gezondheidsvoorzieningen gaan een dergelijke uitbraak niet meer aankunnen.

  —–+++—-

  Volgens het Centre for Globale Development (CGD) heeft na onderzoek van drie verschillende covid-19 datasets geconcludeerd dat de omvang van de pandemie in India catastrofaal erger is dan de autoriteiten van dat land toegeven. Men vermoed dat de autoriteiten bewust ‘ ondertellen ‘. Men schat het aantal sterfgevallen niet in de honderdduizenden maar waarschijnlijk in de miljoenen.Nog steeds worstelen de overbelaste professionals dag en nacht om de pandemie onder controle te krijgen. De afgelopen weken hebben een aantal staten in India herziene gegevens gepubliceerd na het wegwerken van achterstanden. Hierdoor is het dodental met duizenden en nogmaals duizenden doden gestegen.
  Bron:RT


  Maak melding

 5. rbrowny , echt wat ben jij dom , net zo dom als robg , lees de reactie van Ari eens honderd keer en dan snapt jij het nog niet en robg ook niet , dit veldhospitaal ,is geen kampeertent of een feesttent van Roelli’s , maar misschien kom jij daar wel te liggen dan zie je wat het is


  Maak melding

 6. Hou toch op te verwyzen naar de vorige regiem onnodig die erby tehalen.
  Opvallend is dat alles omtrent cofidt 19 allemaal suriname cadeau gedaan wordt, men heefd
  nog nooit een dosis gekocht, de eerste vacin heefd Suriname gehadt en de tweede vacin zal van het bedryfsleven moeten komen of van de vorige regering u bedenkt het maar


  Maak melding

 7. @Rbrown, ik geef je volkomen gelijk. De huidige minister van volksgezondheid en zijn covid-19 team ontberen de competenties om met het volk goed te communiceren. Ze zijn wel goed geweest om de sociale media in te zetten om politieke doeleinden te halen.Hiermee hebben ze de winst mee kunnen binnenhalen. Maar het volk gelooft hen niet meer. De mensen wantrouwen hen en thans neemt men afstand van alles wat deze regering onderneemt. Kijk maar naar het resultaat van de vaccinatiesbin Ocer. Het record werd gebroken. Op één dag kwamen 2750 mensen naar Ocer om een injectie te krijgen met Sinopharm of Astrazeneca. De vaccinatie-campagnes van de overheid en in De Olifant en in Groeng Jari trokken minder mensen. De schrik hebben zij te pakken. Zij mogen de conclusies trekken.


  Maak melding

 8. RBrown Daar worden de mensen die niet willen gevaccineerd worden daar worden behandeld dom kop.Nog nooit zo een dom kop op deze side mee gemaakt.


  Maak melding

 9. ariman klopt deze domme rbrowny zegt je moet niet terug kijken en die domme robg net zo , kijk dommies als , ja hoor nu komt het , als jullie paarse ratten regering geld had achter gelaten met de overdracht en niets geleend en niets gestolen hadden ( voor zelf verrijking) , nou oelewappers dan had Suriname al de benodigdheden zelf kunnen kopen en niet hoeven te bedelen
  robg en kom niet vertellen dat het de schuld is van president Santokhi


  Maak melding

 10. Ze hebben wel al een salaris verhoging gehadt ,terwyl er geen geldt was in de schatkist
  Ze kunnen vry vaak uitreizen, om vergarderingen by tewonen.
  ze kunnen geen vacin kopen want er is geen geldt
  de ziekenhuizen zyn reeds ontlast en er sterven steeds minder mensen, het gevaar is dat het ziekenhuis personeel overbelast wordt, daar wordt niet aangedacht.
  de nu opgezette tenten hebben duidelyk een ander doel, want er is geen cofidt gevaar .
  de tydt zal het leren.


  Maak melding

 11. Ook dit houd in, dat Suriname geholpen wordt. Het is jammer genoeg hard nodig.
  Eerst zonder dat mensen een goede verzorging krijgen.

  Uien en aardappel, kan altijd gekocht worden.
  Vraag het aan Adhin?
  Die wegen kan hij makkelijk bewandelen.


  Maak melding

 12. Als de ndp nog aan de macht was, hadden zij weer een lening afgesloten om een veldhospitaal op te zetten en hadden we in Su alleen het Sinopharm vaccin.
  Hier op deze site leidt de lamme de blinde. De blinde zegt dat er geen Covid gevaar is en de lamme (met paarse bril op) zegt dat in ocer op een dag 2750 mensen zijn gevaccineerd.
  Wat hij er niet bij verteld, is dat ze ook een voedsel pakket hebben gekregen. Daarom kwamen ze massaal naar het rovershol ocer.


  Maak melding

 13. Volledig eens met RBrown. Ik erger me mateloos aan die krabbenmentaliteit van de regering. Geen cent word er gestoken in middelen om covid te bestrijden. We moeten het maar doen met giften. Ondertussen worden er wel offertes opgevraagd, ter waarde van 19 miljoen srd, voor wederom een nieuw wagenpark. Schandelijk


  Maak melding

 14. Rbown:
  ‘de nu opgezette tenten hebben duidelyk een ander doel, want er is geen cofidt gevaar”

  Onder welke steen leef je, zeker bigi ston noh?


  Maak melding

 15. Met de vinger naar wie dan ook wijzen is een gegeven van ons hier in het land, maar onze klauwen uitsteken en zorgen dat wij het beste van maken is ons vreemd. Wij doen niets en blijven maat kritiek leveren.
  Het gaat om het leven van ons, dat aan een zijdendraad hangt.
  Brazilië was het sein om maatregelen te treffen. Wat deden wij hier. Wijzen naar anderen en bogen op het feit, dat Suriname gezegend was. Er werd steevast naar Nederland gewezen.
  Alles is welkom om het tij enigzins te keren.
  Covid wacht niet. Het is pompen of klapperen.
  Wij weigeren het vaccin en besmetten anderen alsof het een spel is.
  Wij zijn asociaal, hypocriet , vaak hooghartig en slecht onderlegd.
  Dit is iook de afspiegeling van ons staatsbestel en onze samenleving.
  Alles wat de klik slaat heeft met politieke voorkeuren te maken en de samenleving, althans de slecht onderlegde, lopen gewillig mee.
  Ik ben volledig gevaccineerd en raad anderen aan, zich te laten vaccineren.
  Zij die dat vertikken, rest zuiden en lukken aan een plastic pijpje naar zuurstof, alsof ze een jonge aan het roken zijn.
  Ik wens niemand covid toe. Covid kent niemand, Covid besmet en ontneemt het dierbaarste dat je bezit.
  Vul maar zelf in, wat jouw dierbaar is.


  Maak melding

 16. Nou ja sopi sjorrie, ocer is nu een uitvaartcentrum geworden. Wang baka trawang wordt van daaruit naar zijn/haar laatste rustplaats of crematorium gebracht. Dus om te djaffen dat er meer mensenrechten daaruit gevaccineerd zijn, is kinderachtig. Ja idd kinderachtig. Je gunt het verarmd Surinaams volk NIKS, net zoals je gotrofather opa D. En dat is jullie inborst, innerslecht, egoïstisch, antivolksbelang, machtsdronken, corrupt. De historie liegt niet. En nog steeds paarse djamoe edes PENTECOSTLE A MONI DE EN PE BOEFDRAAD DE? Jullie maffia organisatie valt uit elkaar en Hetmeest verarmd Surinaams volk is DANKBAAR voor iedere hulp, die wij kunnen krijgen. Wat is JOUW bijdrage?


  Maak melding

 17. Konsensi, wanneer gaat opa D die 7 auto’s engel bussen inleveren, zodat de regering niks heeft aan tegen schaffen? En al diegenen andere auto’s doorgeven die paarse boevenbende, aangeschaft met volksgeld? De dief roept, hou de dief…..


  Maak melding

 18. rbrowny en robg moeten zich melden in ocer , de ndp heeft daar een feesttent op gezet van Roellies, er kan weer gefeest worden samen met de treurige afgod van jullie, hij is ingespuit met chinese troep en wil feesten, neem wel een paar stokjes mee voor het rattenmaal, o ja konsensi is ook uitgenodigd, rbrowny en robg en konsensi je zullen zien dat deze tent een veldhospitaal is geschonken door de chinezen
  wang snee wang


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.