Verdachte aangehouden voor gewapende overval SHS verhuurbedrijf

5
politie-eenheden-assistentie-op-plaats-delict

De politie heeft een man zondagavond in het district Wanica aangehouden voor het plegen van een gewapende roofoverval bij SHS verhuurbedrijf annex woning aan de Rahemalweg. Hij legde een volmondige bekentenis af dat hij in het pand is geweest samen met zijn kompanen om de roofoverval te plegen.

Bij hem is geld en andere goederen aangetroffen. Hij is na afstemming met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. Bij de gewapende roofoverval is een zwarte Toyota Prado, geldbedragen in SRD en USD, tablets, sieraden, sleutels en een telefoon gestolen.

Vijf gewapende rovers hebben de eigenaar zondag bruut overvallen in Suriname. Zij hielden de man onder schot en sommeerden hem plat te liggen. Zij deden een plastic om zijn hoofd en gooiden hem op de vloer. Zij sloegen het slachtoffer in elkaar aan zijn buik en rug. Hij hield een blauw oog over.

De rovers knevelden de man vervolgens aan een stoel met kledingstukken en droegen hem op te vertellen waar het geld was. Met de buit vertrokken ze in de Prado.

De gestolen auto werd naderhand onbeheerd aangetroffen in het verlengde van de Carmen Jankiestraat te Sunnypoint. 

5 REACTIES

 1. Ze deden een plastic om zijn hoofd. Dit is de tweede keer dat men deze onvolledige informatie verstrekt. Was het een plastic zak, emmer, touw, masker, bami bakje, tulband of hoofddoekje?


  Maak melding

 2. Oh deze houden ze wel aan?
  En waarom wordt de dief van het geld van het politiebureau niet opgepakt?
  Waarom worden de moordenaars van de drie Surinamers in de brandende auto niet opgepakt?
  Is er nog wet en rrecht?
  Waar gaat dit land naartoe?
  Lijkt op een Maffia staat
  Willekeur Pur Sang
  De journalisten (afgezien van Nita) zijn zelf onderdeel van dit verval. Ze durven geen harde vragen te stellen en begeleiden de regering met een fluwelen handschoen.
  Ba


  Maak melding

 3. Nou dieven, hoelang heeft het geduurd, precies een paar dagen, en zitten jullie straks allemaal achter slot en grendel, werken ho maar, goedzo recherche van Suriname, goede speur werk gedaan??


  Maak melding

 4. Het is schering en inslag met rovers ,criminelen en moordenaars. Ook hier in Nederland is het een steeds groter wordende probleem.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.