Roué Verveer met ‘Covid-A-Tori’ op 4 september in Ziggo Dome

2
Roué Verveer met 'Covid-A-Tori' op 4 september in Ziggo Dome

Roué Verveer kwam vorig jaar met de Surinaams gesproken stand-up comedy special genaamd Covid-A-Tori. Een succesvolle show die Roué op allerlei verschillende locaties door het hele land speelde. In oktober stond de laatste Covid-A-Tori op de planning en dat zou groots worden aangepakt met een spectaculaire show in de Ziggo Dome.

Helaas kon dat, tot groot verdriet van iedereen, niet doorgaan i.v.m. de Corona maatregelen. Maar… Nu is het eindelijk zover! Op zaterdag 4 september sluit Roué deze bijzondere tour af met een geweldige en grote show in de Ziggo Dome!

Covid-A-Tori is alweer zijn vierde Surinaams gesproken comedy show. Roué maakte eerder de succesvolle Surinaams gesproken comedy shows Typisch Surinaams (2013), Tjar a Lobi (2016) en Verveer Tori (2019).

De Covid-A-Tori show in de Ziggo Dome start om 20:00 uur. Het belooft een groot Surinaams spektakel te worden! De Ziggo Dome wordt omgetoverd tot SUggo Dome! Roué verwelkomt verschillende gastartiesten, waaronder Kenny B, Jörgen Raymann, Howard Komproe, Murth Mossel en Deng Boy. Muzikale tunes van DJ Randy Verveer en The Originals Brassband!

Die fatu is hier en met Roué Verveer! Kom lachen om alles wat hij heeft meegemaakt de afgelopen maanden! Kaarten zijn hier verkrijgbaar.


2 REACTIES

  1. Vreemd hoor! Geen enkele reactie op dit artikel. Deze komische Rou..Verveer grote meneer, mag ook de kakkerlakken naast Covid ellende niet vergeten en de rioolratten waar nederland vol mee zit verdelgen is onmogelijk. Hij kan wel komisch praten. Veel succes praten over Enge Covid gebeuren. Ik ga kijken als ik tijd heb.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.