Man trapt hoogzwangere vriendin ziekenhuis in

27
Ambulance naar SEH in Suriname

Een man (43) heeft zijn zeven maanden zwangere vriendin (29) na een woordenwisseling mishandeld in Suriname. Hij trapte haar in de buik. De vrouw is als gevolg van de mishandeling in het ziekenhuis opgenomen voor observatie.  
 
De man is vaker agressief. Hij heeft een relatie van negen jaar met de vrouw waarbij hij haar vaker heeft geslagen. Zij deed geen aangifte in de hoop dat de verdachte zou veranderen. Zij hebben reeds een kind, waarbij de vrouw zwanger is van het tweede.

De geweldenaar is zondag weer boos geworden. Hij maakte ruzie omtrent het feit dat de vrouw een jongere broer in huis had genomen die huiselijke problemen heeft. Hij gaf in eerste instantie goedkeuring dat de broer mocht inwonen, maar hij veranderde van gedachten en maakte er een probleem van.
 
De man is zondag na afstemming met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

27 REACTIES

 1. Achterliggende oorzaak……?
  ” Wo sit ing “.
  Agressie neemt schrikbarende vormen aan in de samenleving. Mensen zijn radeloos.De kosten vliegen de pan uit. Mensen worden agressief of sneller geïrriteerd. Uiteindelijk gaan ze de agressie richten tegen gezinsleden.


  Maak melding

 2. Je paarse gotrofather opa D en zijn boevenbende zijn achterliggende oorzaken van vele misstanden in Suriname, sopie sjorrie. Al tientallen jaren. En die haal je niet 1,2,3 eruit bij het verarmd volk.


  Maak melding

 3. Latour Posse@ Wat een makkelijk excuus voor zo’n daad. Vrouwen meppen gaat Chan en Brunsie niet de genen krijgen van sommige mannen. Het is eeuwige traditie van sommige vrouwen meppers en daar zijn geen gewassen tegen opgewassen.

  Sluit de gek op, zeg ik maar.


  Maak melding

 4. Dit, ligt niet aan de politiek, noch aan de huidige situatie in het land.
  In de samenleving, zijn mannen die het nogsteeds niet snappen dat er vrouwen zijn, waardoor ze respect krijgen.

  Ik hoop dat deze man, geen moeder en zus heeft gehad . Wat zouden zij zich verdrietig voelen?


  Maak melding

 5. Latour posse, dat is juist en goed verwoord, zij wilde 10 jaar ndp, dit is geen excuus zoals iemand schrijft, er zijn 4 miljarden geleend door de dieven partij van bouta ndp, dat geld moet terug betaald worden naar de verstrekkers, dus de arme mensen bloeden, en ndp en kliek die lachen zich ,bouta mie na ka te maken met Suriname en surinamers, mie goedoe kaba?


  Maak melding

 6. Jammer dat er niet meer mannen zijn die dit gedrag afkeuren.
  Een vrouw schoppen hoe , achterlijk moet je zijn.en dan nog erbij een zwangere vrouw.
  Als ik erbij was dan was deze achterlijke mongool zijn mannelijkheid zeker kwijt geraakt.
  Vrouwen aub laat dit niet met je gebeuren bijt van je af.beschermen deze didibri’s niet . Als ze één keer geweld hebben gebruikt zullen ze het altijd weer doen .

  Ps een belangrijke taak van een
  man is, dat hij zijn gezin beschermd.
  En niet dat zijn gezin beschermd moet worden tegen hem.


  Maak melding

 7. RobG 20 juli 2021 At 02:12
  Achterliggende oorzaak……?
  ” Wo sit ing “.
  Agressie neemt schrikbarende vormen aan in de samenleving. Mensen zijn radeloos.De kosten vliegen de pan uit. Mensen worden agressief of sneller geïrriteerd. Uiteindelijk gaan ze de agressie richten tegen gezinsleden.
  ===================================

  Als je het met die paarse zonnebril bekijkt wel ja. Maar helaas heeft niet iedereen in Suriname een paarse (zonne-)bril.
  En als je objectief bent en je gebruik een klein beetje je verstand, dan zie dat de achterliggende oorzaak niets anders is dan “revo”.
  Weet je het nog? Die ordinaire sergeanten coup die men heeft omgedoopt tot revolutie en waarmee een kleine groep zichzelf ten koste van het volk heeft verrijkt en het land in complete chaos en ellende heeft achtergelaten.


  Maak melding

 8. Ja maar Sabaku je mag van Robg niet meer terug kijken. Zo als hij zeg geen achteruitkijkspiegel gebruiken.
  Je mag alleen deze regering de schuld geven.
  Dus meneer Sabaku niet meer doen hor,want anders word Robg weer erg boos.en dan moet de heer Santokhi het weer ontgelden.


  Maak melding

 9. @RobG

  Je praat koeterwaals. Dat mannen vrouwen slaan en niet respecteren is iets dat net zo lang bestaat als de wereld bestaat.
  Jij grijpt alles aan om Santokhi te beschuldigen. Je komt bij mij over als een kind dat zijn zin niet krijgt en gaat drammen.
  Schei uit!!!


  Maak melding

 10. RobG: zoals eerder aangegeven, het afzetten van die paarse zonnebril is niet alleen goed voor jezelf, maar ook voor je omgeving. Wij worden allemaal moe van je nutteloze reacties want die slaan echt nergens op.


  Maak melding

 11. Op papier staat prachtige en mooie woorden, over het beschermen van de vrouw. Zelfs in de verschillende wetten staan heleboel.

  Er zijn tal van rederen, waardoor een vrouw, niet durft voorzich uittekomen.

  Meesten, zijn zij afhankelijk van haar (echtgenoot), sorry, lees man.
  Ook hier dient de regering, mogelijkheden te creëren.

  Enkele voorbeelden:
  Bescherming, aan financiële verplichtingen, helpen onafhankelijk te zijn.

  Ook dit staat op papier.
  Dit ellende ligt puur aan het zieke gedrag van de ” man”.


  Maak melding

 12. Wat voor achterlijk gedoe is dit, dat men het wangedrag van deze bruut in de schoenen van de huidige of vorige machthebbers wil achuiven? Iedereen is verantwoordelijk voor zijn of haar eigen gedrag. Als de toestand in het land verslechtert, ligt aan jou om nog harder te gaan werken en je vrouw en kinderen, in deze moeilijke tijden, met nog meer liefde omringt, of dat je sopi gaat drinken en ze begint te mishandelen, terwijl je dat in het verleden nooit hebt gedaan.


  Maak melding

 13. Henkes@@ De politieke wappies zijn helemaal de klus kwijt. Ze kunnen blijkbaar niet meer normaal nadenken. Arme Suriname… Ik heb met je te doen.


  Maak melding

 14. Tegenwoordig vrouw of man, je moet elkaar leren respecteren, niet slaan,praat met elkaar, overleg met elkaar, maar als de ene zijn zin niet krijgt dan die persoon boos, praat met elkaar, want je bent toch voor elkaar, dat was toch de belofte die je elkaar hadden gedaan?


  Maak melding

 15. @@RobG, 9 jaren geleden was bouterse aan de macht en als jij steeds aangeeft dat het beter was onder zijn bewind schrijf je zoiets NOOIT op.
  Dit betekent ook dat bouterse erg GEFAALD heeft.


  Maak melding

 16. Dat is geen man maar een persoon met een onberekenbare gedragsstoornis. Dat de vrouwen met deze soort mensen blijven is en blijft een raadsel. Hopelijk heeft deze vrouw haar les geleerd om het in te pakken want de volgende keer kan het ook haar einde betekenen.


  Maak melding

 17. Beste Glenn,
  Gelukkig, bent u de klust niet kwijt.
  Misschien, wel de realiteit?
  Zo slecht, hebben we in Suriname niet, in iedergeval” ik”.
  Ik kan me aardig redden, dankzij elk werk die ik kan pakken, grijp ik.


  Maak melding

 18. De huidige situatie werkt als katalysator. Het gaat erg snel bergafwaarts met Suriname onder deze regering. Ze hebben geen kaas gegeten van besturen en roepen te pas en te onpas de hulp van het buitenland in. Omdat ze zelf niks kunnen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.