Minister Ramdin neemt deel aan virtuele 7e Ministeriële CARICOM–Japan vergadering

7
De Surinaamse minister Ramdin
De Surinaamse minister van BuZa Ramdin

Minister Albert Ramdin van Buitenlandse Zaken, International Business en Internationale Samenwerking (BIBIS) is vrijdagochtend vanuit Suriname naar het buitenland vertrokken om deel te nemen aan een reeks van bilaterale en multilaterale ontmoetingen.

De eerste ontmoetingen zullen komende week plaatsvinden in Washington DC met de US State Departement, de Organisatie van Amerikaanse Staten en de Inter-Amerikaanse Commissie voor Mensenrechten. Aan deze ontmoetingen zal ook de Surinaamse minister van Justitie en Politie, Kenneth Amoksi, deelnemen.

Gedurende zijn verblijf in Washington DC, zal minister Ramdin ook deelnemen aan de virtuele 7e Ministeriële CARICOM–Japan vergadering op 20 juli 2021. De Surinaamse bewindsman zal de vergadering toespreken op het thema ‘Financing for Development’.

Het beschikbaar hebben van voldoende ontwikkelingskapitaal voor de minder ontwikkelde landen is van groot belang in het kader van de heropstart van de zwaar geteisterde economieën vanwege de Covid-19-pandemie, maar ook vanwege de effecten van klimaatverandering, alsook de hoge schulden niveaus in vele landen.

7 REACTIES

 1. Koning Albert gaat geld lenen. Overal zoeken zij naar geld. Koning Albert had Lazaar ingehuurd om de overheid te ondersteunen in de onderhandelingen met Oppenheimer. Het resultaat is bekend. Lazaar verdiende het grote geld en Oppenheimer ging niet akkoord met een regeling. Ai baja…..
  De standpuntbepaling van Oppenheimer is terecht.


  Maak melding

 2. 20 juli 2021 At 02:18
  Koning Albert gaat geld lenen. Overal zoeken zij naar geld.

  @ Je bent dat gewend van Boefje daarom denk je zo over iedereen toch reetkever?


  Maak melding

 3. RobG 20 juli 2021 At 02:18
  Koning Albert gaat geld lenen. Overal zoeken zij naar geld.
  =========================================

  Welk mens met een gezond verstand kan daar tegen zijn?
  Of denk je dat het volk liever een Keizer wil die zijn hofnar al la dol over de hele wereld tegen hoge rentes geld laat lenen die vervolgens in zijn eigen zak verdwijnt en hij die uiteindelijk niet eens terug kan betalen. Vervolgens gaat diezelfde Keizer tot overmaat van ramp ook nog eens in de spaarcentjes van het volk grabbelen, waar zij, het volk, daarna (droog)brood en spelen voor in de plaats terugkrijgt en uiteindelijk met een schuld van 4 miljard achterblijft.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.