Identiteit dode mannen in Ford Ranger mogelijk bekend bij politie

23

De Surinaamse politie heeft een vermoeden omtrent de identiteit van de drie mannen, die vanmorgen dood zijn aangetroffen in een uitgebrande Ford Ranger. Het zou gaan om Rohitash S. (39), Shawn K. (24) en Cedric T.

Alle drie mannen zijn zaterdag in de vooravond van huis vertrokken en niet meer teruggekeerd. De auto waarin zij dood zijn aangetroffen, is vermoedelijk van Rohitash S.
 
Hoe de mannen om het leven zijn gebracht, is nog onbekend. Ze waren aan hun handen en voeten gekneveld. Twee lichamen zijn in de bak van de pick-up aangetroffen en één op de achterste zitting. Waarschijnlijk zijn de drie eerst vermoord waarna de ontzielde lichamen in de auto in brand zijn gestoken.
 
In de nabije omgeving van de in brand gestoken auto is een tank waarin brandstof was, aangetroffen. Het is nog onbekend wie allemaal betrokkenheid is in deze zaak. Het afgebrande voertuig is in beslag genomen voor een onderzoek.

Ook de lichamen van de drie zijn in beslag genomen voor een gerechtelijke lijkschouwing.

23 REACTIES

 1. Beste Lezers

  Is Over Duidelijk Dat Deze Gasten Op Een Barbarse Manier Zijn Om Gebracht., Ik Denk Niet Dat Ze Ergens Zijn Gaan Winkelen En Niet Betaald Hebben Dat Omu De Chinees Ze Op Heterdaad Heeft Gepakt En Vermoord.

  Lijk Mij Ook Sterk Dat Dit Om Een Vergis Moord Gaat. Sterker Nog Heb Ik Ook Niet Het Vermoeden Dat Dit Om Eerwraak Gaat Of Iets In Het Relationele Sfeer.

  Wordt Vervolgd


  Maak melding

 2. Gezien de namen zit er zeker eentje tussen van hen die naar alle waarschijnlijkheid betrokken is bij witte suiker of bakpoeder of meel of iets wits.
  In Suriname is na jaren de intrede gedaan m.b.t. liquidatie of iets in die geest.
  Nu nog enkele honderdtallen


  Maak melding

 3. Opper Surinamers

  Het Is Een Bewezen Feit Dat De Criminaliteit In Ons Land Aan Het Muteren Is. In Ider Beschaafd Land Zou De Minister Van Justitie En Politie Naar Voren Stappen En Met Een Krachtige Statement Komen.

  Op Dit Moment Heeft Suriname Een Minister Van Justitie En Politie Die Naar De Naam Kennth Amoksie Luistert. . Deze Kennth Amoksie Is De Grootste Nationale Ramp Van Ons Land


  Maak melding

 4. Is het huis van Meriba bij Leiding 7? Bloedwraak van de gotrofather van het surikartel? Paarse intifada? We zullen het nooit weten.


  Maak melding

 5. een Ford ranger met alles erop en eraan kost al gauw 56.000 US$.
  De vraag is dus “waar komt het geld vandaan?”
  Ik blijf het herhalen en denk dat de coalitie dit niet wilt aanhoren noch lezen “follow the money and you will find the beginning and destination”


  Maak melding

 6. Wel een vreemde afwikkeling om Iemand vast te binden die al dood is? En dan de Auto in Brand steken, was men soms bang dat die persoon (en) zouden wegrennen die al dood waren?
  Wie weet waren ze nog in leven.
  Autopsie zal wat meer duidelijkheid moeten brengen.
  Blijf af van spullen die jou niet toebehoren.


  Maak melding

 7. Meestal gooit de politie arrestanten in de bak van jeeps. Ik vond het zo toevallig die RS en die Ford ik denk zomaar dat de importeur wel droevig is gewoon een Ford Ranger met lading naar de donder. Op Times of Surinam lees ik er niets over. Maar hoe dan moesje?


  Maak melding

 8. Forumleden/Reageerders, Odi Odi.

  Identiteit dode mannen in Ford Ranger mogelijk bekend bij politie.

  De Surinaamse politie heeft een vermoeden omtrent de identiteit van de drie mannen, die vanmorgen dood zijn aangetroffen in een uitgebrande Ford Ranger. Het zou gaan om Rohitash S. (39), Shawn K. (24) en Cedric T.

  Het waren 3 geliquideerde drugscriminelen.
  Een Hindoestaanse, Javaanse en een Afro Surinamer. Dus allen van Surinaamse afkomst.
  Rohitash m.b.a. (Rohit) SITAL, Shawn K… en Cedric TERTULLIEN.

  Dan zit die Korpschef Prade gewoon te kletsen op de radio of via STVS in Suriname.
  Wat een grote onzin zit de Surinaamse Korpschef Prade uit te kraaien.

  Waarom gaat hij niet samen met de minister van justitie Amoksi naar Brazilië, om samen met de Braziliaanse politie en justitie te praten over Gerel Palm die ze eindelijk hebben opgepakt in Brazilië?
  Dan zullen beiden ook persoonlijk horen, wat hij tijdens het verhoor in Brazilië verklaard heeft over zijn (ontsnapping) vanuit een politiecel in Suriname.

  Voortvluchtige ’hitman’ Gerel Palm opgepakt in Brazilië.
  AMSTERDAM – De politie in Brazilië heeft de 37-jarige Gerel Palm opgepakt.
  Palm wordt verdacht van moord en werd in januari dit jaar bij verstek veroordeeld tot 20 jaar cel voor een dubbele poging tot moord.
  Hij wordt gezien als de belangrijkste huurmoordenaar van Ridouan Taghi.

  Nog een fijne dag verder.


  Maak melding

 9. Afrekening!! Signaal dat er ergens onrust is. Zolang het oog om oog, tand om tand is binnen criminele milieus is dan is het triest voor de moeders, vaders, broers, partners en kinderen als die geen idee hadden in welke wereld ze leefden.


  Maak melding

 10. Zijn niet de kleine criminelen die zulke liquidaties uitvoeren, zijn de grote jongens en die vind je in de hoge kringen daar,wie heeft deuren open gemaakt voor zulke criminelen, wie heeft de diplomatieke banden met landen waar deze criminelen thuis horen aangesloten, onder wie zijn leiding is Suriname nu de grootste cocaïne doorvoer van het caribische gebied, wie heeft de Turkse Mafia naar Suriname gehaald en dat van de Oostblok landen. Wat wij Surinamers niet deden dat gebeurt nu.Waar geen moord commando in het leven roepen om de strijd aan te binden met deze criminelen, Suriname in nu op weg te worden als landen zoals, Colombia/ Mexico/ Brazilië, waar deze criminelen geen ontzag hebben voor justitie en ook voor de regering.


  Maak melding

 11. Tigri Barba werd boos toen hem in het programma van Gloria Bottse van TFD op radio9 kritische vragen werden gesteld. Normaal heeft hij de wijsheid in pacht nu zei hij vraag het aan de minister van Justitie. Nu weet ik natuurlijk niet wie als balbreaker zijn kloten vasthield maar het was wel leuk. Vraag niets over de beveiliging bij Kapitale Delicten ten tijde van zijn ministerschap en ook niet over wetten waar hij voor heeft gestemd.


  Maak melding

 12. Wordt weer een doofpot zaak.
  Zogenaamd mag men moorden wanneer er een deal niet goed gaat.
  Indien men de waarheid wil weten kan men er simpel achterkomem. De doden hadden nabestaanden en die weten weldegelijk wie hun geliefden hebben vernietigd.
  Zullen de nabestaanden eerlijk uitkomen voor hun dierbaren?
  Of gaan ze weer het pad van angst en zwijgen opgaan.
  De daders hebben gereden langs de weg, dus men kan ook weer eenvoudig camerabeelden opvragen en klaar is kees. Ook hebben bewoners zeker weten de voertuigen gezien. Er bestaat geen perfectie!
  De wil moet er zijn om moord op te lossen.
  Wat merkbaar is is dat moreelverval hier hoogtij viert.
  Men is zelfs eens dat diefstal enz met moord bestraft moet worden.
  Wat een afgang van een eens mooi land en volk.
  De Hel is nabij!


  Maak melding

 13. Redskin 19 juli 2021 At 09:50
  Bigi sma, en de andere twee zijn apen????

  Ik heb maar 1 foto gezien. Aan namen welke niet volledig zijn kun je tegenwoordig geen rechten aan ontlenen.
  een koebeest is geen koe en ook geen beest bijvoorbeeld
  Fpe a man is geen Chinees
  Cola is een Marron maar ook een frisdrank

  Dus blijf maar lekker speculeren indien deze namen van hindoestanen zijn.
  Kijk maar op facebook en bezie wie die ene Hindoestaan is maar voorzichtigheidshalve zeg je dat niet want het kan evengoed een Irakees zijn.

  Dus blijf maar lekker in je antropologie kennis zodat je lekker kan blijven beffen


  Maak melding

 14. Ach normaalste zaak in Su aan het worden toch?.
  En dan wil deze president fresh geld halen om te investeren in Su. Wat denk hij zelf dat mensen willen investeren in een land waar de criminaliteit zo hoog is en waar de politiek zo verziekt is. Je moet een blinde zijn dat het daar niet klopt in het land. Maar ja de Surinamer heeft dit aan zich zelf te danken dat men nu naar de afgrond is. Sodom en Gomora


  Maak melding

 15. Het is een feit dat bij elke mislukte drugstransport doden vallen en mensen worden geliquideerd.
  Er zijn de laatste tijden enkele drugstransporten mislukt: Dus!!!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.