Prado en veel spullen gestolen bij brute roofoverval SHS verhuurbedrijf (update)

16
politie-eenheden-op-plaats-delict-suriname

Bij een gewapende roofoverval vanmorgen bij SHS verhuurbedrijf annex woning aan de Rahemalweg is een zwarte Toyota Prado, geldbedragen in SRD en USD, tablets, sieraden, sleutels en een telefoon gestolen. Vijf gewapende rovers hebben de eigenaar bruut overvallen in Suriname.
 
De eigenaar had rond kwart voor zes de deur van zijn kantoor opengemaakt. Hij liep naar de achterzijde van zijn bedrijf. Toen hij binnenkwam, zag hij de rovers die in het zwart gekleed waren en bivakmutsen ophadden. Zij waren gewapend met vuistvuurwapens en een jachtgeweer.

De criminelen hielden de man onder schot en sommeerden hem plat te liggen. Zij deden een plastic om zijn hoofd en gooiden hem op de vloer. Zij sloegen de eigenaar in elkaar aan zijn buik en rug. Hij hield een blauw oog over. De rovers knevelden hem vervolgens aan een stoel met kledingstukken en droegen hem op te vertellen waar het geld was.

De daders maakten toen geld uit het kantoor buit en gingen ook in de slaapkamer van de eigenaar die zij overhoop haalden. Zij namen uit de kamer sieraden en geld weg. Zij namen verder sleutels van auto’s en het pand weg. Ook maakten ze de Totoya Prado met kenteken PF 60-60 buit waarin zij zijn weggereden. Het slachtoffer had de Prado pas drie jaar.

De politie kreeg de melding van het geval en ging ter plaatse voor onderzoek.

UPDATE: De Prado is enkele uren later onbeheerd aangetroffen in het verlengde van de Carmen Jankiestraat te Sunnypoint.

16 REACTIES

 1. Chan het is 1 voor 12. Misschien wordt het nu echt tijd dat de minister van justitie zijn talenten en competenties op een andere afdeling gaat botvieren.
  Wat een criminaliteit dat het land overspoeld. Als justitie de gepleegde moorden niet oplost, dan is het hele justitie apparaat gecorrumpeerd en geen knip voor de neus waard.
  Chan, wordt wakker. Ik heb iedereen geadviseerd bij de verkiezingen om op de VHP te stemmen, zodat er een nieuwe wind in Suriname zou waaien. Een wind van voorspoed en veiligheid. En wat zien we nu?? Onveiligheid en de achterban die je in het zadel heeft helpen hijsen zijn verschrikkelijk aan het verarmen. VHP, jullie hebben zelf de arme mensen de basiskaart ontzegd. Geen luxe VHP. Wordt wakker.


  Maak melding

 2. Sing Sing, het gaat geen ene mini-ster lukken om deze problemen op te lossen. Als ze zelfs in de hol van de leeuw” politie kapitale delicten ” geld kunnen weghalen van een bekend persoon, dan is deze zaak tjieng torie! Dus reken niet op mini-ster.


  Maak melding

 3. Wacht maar op diaspora kapitaal. En diaspora u bent gewaarschuwd. Die casino heet Suriname je kan wel winnen maar de kans is veel groter dat het je leven gaat kosten en meer gaat verliezen.


  Maak melding

 4. =OPVOEDING::::: ze hebben NIET geleerd om te overleven en te gaan werken.
  Blijf met je klauwen van andermans spullen af.

  Bij sommigen rust die vloek al. Het zijn juist deze mensen die alles doen om ervoor te zorgen dat mensen ze geen kwaad doen.
  Maar,,, men vergeet die karma wel.


  Maak melding

 5. Overvallers gewoon doodschiieten
  Chan ook niets dien
  Het is kwestie van mentaliteit.
  Helaas moeten de rechterlijke macht uitspraak doen.klijk naar de kwestie van Boefdraad.


  Maak melding

 6. Beste Mensen

  Criminaliteit In Ons Land Is Zich Aan Het Verruwen
  De Minister Die Hier Over Gaat Heet Kennth Amoksie Zijn Interesse Liggen Elders

  Faya Chiga.

  De Mensen Die Op Jou Lijken Tippen De Gasten Die Niet Op Jou Lijken Over Hoe wat En Wanner.


  Maak melding

 7. Ik mag het misschien niet zeggen maar ik ga het toch zeggen, de daders zijn weer creogersss.
  Let op de volgende roofoverval deze week en een keer raden wie de daders zijn ?????


  Maak melding

 8. Auto gevonden in Sunny Point. Net als toen mijn broertje werd overvallen in zijn eigen huis. Geld en alle waardevolle spullen hebben ze weggedragen. Hadden ook zijn pickup meegenomen. Waren ook 4 mannen en zijn auto heeft hij ook terug gevonden in Sunny Point.
  Dat dezelfde moordenaars blijven roven zegt veel over de kwaliteit van de politie van Suriname. Stelen, bedriegen, zuipen, etc. etc. zijn hun kerncompetenties.


  Maak melding

 9. Waarom vallen jullie faya chiga aan enkel en alleen maar om dat ze gelijk heeft.gi mi wan brick yere.
  Gaan jullie liever die gasten aanpakken engs liever jullie afkeuring afspreken.


  Maak melding

 10. We leven samen zolang alles gescheiden is, iedereen zijn eigen hokje. We zijn allemaal landgenoten maar om te spreken van 1 volk (wan people), daarvoor zijn de verschillen te groot…


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.