Minister Mathoera bezoekt Regionaal Ziekenhuis Wanica

5
Minister Mathoera bezoekt Regionaal Ziekenhuis Wanica
Foto: Regionaal Ziekenhuis Wanica.

In het kader van de ondersteuning van het ministerie van Defensie in de strijd tegen Covid-19, bracht minister Krishna Mathoera op donderdag 15 juli een oriëntatiebezoek aan het Regionaal Ziekenhuis Wanica (RZW). Naast een uitleg over het aanmaken en bottelen van cilinders in de zuurstofcontainers, die Defensie Nederland vorige maand naar Suriname heeft gestuurd, kreeg de bewindsvrouw een rondleiding in het ziekenhuis onder begeleiding van de algemeen directeur Jason van Genderen. 

Mathoera is zeer erkentelijk voor de ondersteuning vanuit Defensie Nederland, het Nationaal Leger, het zorgpersoneel en vooral ook de directie van de verschillende ziekenhuizen die een zware verantwoordelijkheid hebben in deze moeilijke tijd. “Wanneer de nood hoog is, dan ziet u hoe belangrijk het is om een goede samenwerking en banden te hebben. De Covid-19 pandemie legt een enorme druk op mensen”, benadrukte de bewindsvrouw.

De bewindsvrouw is bijzonder trots op het leger dat in alle crisissituaties bereid is te ondersteunen. Zo heeft het legerpersoneel de afgelopen weken ondersteuning verleend binnen de verschillende ziekenhuizen in het land, ondersteuning bij de vaccinatieposten en ook de ondersteuning van de politie bij de handhaving van de Covid-19-regels. “Overal waar er een behoefte is voor die ondersteuning, zijn wij als Nationaal Leger bereid om te ondersteunen. Het is belangrijk dat wij met vereende krachten proberen deze Covid-19-crisis te beheersen”.

De minister wees daarom wederom op het belang van het vaccineren. Hoe meer mensen op kort termijn tegen het coronavirus gevaccineerd kunnen worden, hoe minder de schade van deze zeer besmettelijke ziekte zal zijn aan mensen.

Bekijk hier meer foto’s van het bezoek.

5 REACTIES

  1. Minister Mathoera bezoekt ziekenhuis? En de grens en grensbewaking aan Nickerie??? Mevrouw met alle respect the smokkel routes back track, Clara sluis etc waar de soldaten gewoon kaarten om tijd door te brengen. Daar moet u aandacht aan schenken. Die ziekenhuis is business voor de minister van gezondheid en hij doet een uitstekende job.


    Maak melding

  2. kijk kijk kijk , ja hoor daar heb je ze weer de landverrader , glenn rrrrr , zijn de Nederlandse militairen hier aanwezig , nou we zien geen rood wit blauwe vlaggetjes wapperen hier hoor , , en klojo glenn , deze minister doet het goed en zij laat zien door haar bezoeken waar ook dat zij ons volk bijstaat , glennrrrrrrr jij bent iemand , als bouta dood is ga je nog net voordat ie verbrand wordt zijn kont likken viezerik


    Maak melding

  3. nog wat glennrrrrr , jij bent een ego en een homo , je bent nog niet goed verzadigd door robg , maar je geniet niet he met je paarse lul he lullemeier , maar minister Mathoera gaat op je kloten staan en je piept en je piept en je piept nogmaals en robg begint te janken , ja robg deze vrouw weet haar mannetje te staan zonder te bedreigen met een wapen , , , je afgod bouta he glennrobg die zou direct jullie in de rug schieten


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.