Man mishandelt en bedreigt zus na ruzie over betaling vaste lasten

12
vaste-lasten-telesur-swm-ebs-suriname

Een man heeft zijn zus in Paramaribo mishandeld en bedreigd na een woordenwisseling over de betaling van vaste lasten in Suriname. De politie heeft hem donderdag na afstemming met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

De man heeft een huis gebouwd op het perceel waar zijn ouderlijke woning staat. Hij woont samen met zijn vrouw. Er was een onenigheid ontstaan over het betalen van vaste lasten en het afdragen ervan aan de moeder.

De moeder betaalt gezamenlijk de vaste lasten. In de ouderlijke woning wonen de moeder, een zus en haar man. De verdachte heeft ruzie gekregen met zijn zus waarbij hij haar heeft geslagen en bedreigd met de dood.

De man zou vaker zijn zus hebben bedreigd. Dit keer deed zij aangifte tegen hem. Hij is opgespoord en in verzekering gesteld.
 

12 REACTIES

 1. Mondelinge afspraken met families en daarna familie conflicten, zijn de meest moeilijke zaken. In dit geval zou ik voor geen van de partijen opnemen want niemand weet wat er precies afgespeeld heeft en het betreft een familie zaak. Ik zou wel adviseren dat beide hun eigen nutsvoorzieningen in orde maken om dit soort problemen te voorkomen


  Maak melding

 2. Als die Man in staat is geweest om een huis te bouwen dan kan hij ook bij de EBS een Eigen electrisiteitsmeter aanvragen om voortaan niet meer in de Problemen te komen.


  Maak melding

 3. Bij familie ruzie is het voor bijna 100% de aangetrouwden die de boel op scherp zetten.dus de partner van broer en zus. Even voor de duidelijkheid .
  Uiteindelijk hebben broer en zus slaande ruzie.


  Maak melding

 4. Het is vanzelfsprekend dat een ieder, een bijdrage levert in de huishouding.
  Langgeleden, woonden ook veel families in èèn huis en het ging vaak goed.

  Bij het verzuimen, door welke oorzaak dan ook om het niet te kunnen bijdragen, werd de situatie besproken en een oplossing voor gezocht.

  De meeste verdienden, waren coulant en werd aangemoedigd om manieren te vinden, zodat iedereen tevreden kon zijn. Een ieder werd met respect behandeld.
  Ik heb het over de jaren 60 t/m 75.
  Daarna zag ik veel liefhebbende families ,uit elkaar vallen en van elkaar vervreemden.
  Waar is de vredelievendheid gebleven?


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.