In Ranger aangetroffen lijken zijn van drie mannen

23
lijken-aangetroffen-in-auto

De aangetroffen lijken vandaag in een Ford Ranger aan de Noordpolderdam ter hoogte van Leiding 8, zijn van drie mannen. Zij waren aan hun handen en voeten gekneveld. Twee lichamen zijn in de bak aangetroffen en één op de achterste zitting. De identiteit is nog niet bekend.

Verschillende eenheden van het Korps Politie Suriname zijn een onderzoek begonnen om de identiteit te achterhalen. Hoe de mannen om het leven zijn gebracht, is nog onbekend.

Waarschijnlijk zijn zij eerst vermoord waarna de ontzielde lichamen in de auto in brand zijn gestoken. De lijken zijn in beslag genomen voor een gerechtelijke lijkschouwing.

In de nabije omgeving van de in brand gestoken auto is een tank waarin brandstof was, aangetroffen. Het is nog onbekend wie allemaal betrokkenheid heeft in deze zaak.

De Ranger werd vanmorgen na 06.00u brandend aangetroffen door buurbewoners, zoals in dit filmpje te zien is. Het afgebrande voertuig is hangende het verdere onderzoek in beslag genomen.

23 REACTIES

 1. Wel Suriname gaat voorruit, we hebben natuurlijk een mooi voorbeeld genomen van onze vorige parlementsleden meneer Bouta met zijn eigen bendeleden. Dat gaat natuurlijk nu overtroffen moeten worden.🤔😥


  Maak melding

 2. De naam v iem hier poneren terwijl de politie nog niets bekend heeft gemaakt is walgelijk en gevaarlijk.
  Wkn graag verwijderen, kan ook een gestolen auto zijn. Zal je maar gebeuren dat je dit leest en is je fam.

  Respectloos!


  Maak melding

 3. @Vlegende Hollander,
  Af en toe kan je op flightradar een helikopter boven Suriname zien vliegen. Ik weet niet of men nog in Suriname een politiehelikopter en /of ambulancehelikopter nog inzet bij dit soort zeer ernstige calamiteiten.Voorheen kon je ten tijde van de regering Bouterse politie,- en ambulancehelikopters volgen. Op Lifeliner Radar/P2000 kan je alleen in Nederland de politiehelikopters en ambulancehelikopters van ANWB dag en nacht volgen.

  Maar wat nu in Suriname gebeurt is heel ernstig. Een dergelijke afrekening in deze omvang in het criminele cirquits volgens mij nieuw voor het land. Zeer triest.


  Maak melding

 4. Bewijsmateriaal, getuigen en babbelaars die betrokken zijn bij de Walter case, worden stelselmatig weggewerkt en opgeruimd. Alles en iedereen wat aan de corrupte, criminele Bouta-familie gelinkt is stinkt naar misdaad. Binnen 1 week, Waltertje opgeruimd door de drugsmaffia. Wapenkamer opa Desi leeggehaald, 3000 kilo cocaine in Nederland onderschept met als hoofdverdachte een Surinamer. Dat alles in tijdsbestek van enkele dagen en nu deze diefstalklucht erbij.


  Maak melding

 5. Robg whaaaaatttt ik kan mijn ogen niet geloven ik heb je stuk wel 5 keer gelezen en nog geloof ik het niet dat je geen 1 keer de heer Santokhi zijn naam heb genoemd.
  En hem de schuld gegeven heb van deze afrekening.of van wat Dan ook je heb verzonnen.
  Ik ga het toch niet mee maken dat je De heer Santokhi niet meer aanvalt met je leugen en verzinsels


  Maak melding

 6. Net als Columbus heeft dominee Misikaba een geografische vergissing gemaakt; Columbus dacht dat hij Indië had bereikt, terwijl hij in eerekelijkheid in Amerika voet aan wal.zette, Misikaba beloofde van Suriname een tweede Dubai te maken, terwijl hij en zijn ex-Baas er in werkelijkheid een tweede Mexico van maakten en nog steeds maken.


  Maak melding

 7. Belangrijk is, dat de eigenaar van de auto niet moeilijk te achterhalen is.
  De vraag is of de justitie openheid van zaken zak geven?
  Het is meer dan duidelijk dat 3 a meer levens te betreuren zijn. In elke gecifiliceerde samenleving zou de politie proactief berichten lanceren.
  Hier in dit land is het een vreemde situatie, waarbij zware misdaad steeds onopgelost blijft.
  We hebben genoeg cameras en de politie kan binnen een mum van tijd weten wat er gebeurd is!
  Rara
  U zult merken dat dit weer een doofpot zaak wordt.
  Een Gezegend land


  Maak melding

 8. Chan, Sherrifffff…! Wat gebeurt er in jouw land, onder jouw oogluikende toezicht, onder jouw verantwoordelijkheid? Je hebt jouw geldschieters duidelijk niet meer onder controle! Begin ze de sponsorgelden terug te betalen anders kan je mogelijk precies als je vermoorde Haïtiaanse collega gewist worden! TE YU E NJANG NANGA DIDIBRI, YU FORKU MUSU LANGA!!! Nu snap ik al die volgauto’s, bewakers, colonnes, zware bewapening als jij je van A naar B verplaatst!!


  Maak melding

 9. Lucien 18 juli 2021 At 22:33
  Ik moet bekennen dat de maffia onder de NDP nu echt in paniek is geraakt.
  ========

  @Lucien

  Eindelijk schrijf je een keer de waarheid.
  Sinds de zogenaamde suïcide van Walter Bouterse, hebben 3 mannen suïcide gepleegd.
  Nu zijn er 3 lijken gevonden in een uitgebrande auto.
  De maffia binnen de NDP voelt zich niet meer veilig. KARMA grijpt om zich heen.


  Maak melding

 10. Over Columbus. Hij was wel een ezel want toen hij zag dat de Indianen geen rijkdom hadden, had hij toch moeten concluderen dat hij niet in India was beland? Maar de blanken gingen door met zoeken naar India en toen ze het vonden lieten ze hun meest afschuwelijke kant zien.


  Maak melding

 11. Ik beoordeel Santokhi per geval. Tot nu toe is hij gevallen in mijn ogen, maar wie weet, weet hij zich nog te herstellen. Hoewel ik daar een hard hoofd in heb.


  Maak melding

 12. Santokhi de veiligheid in Suriname is gevaar, u heeft niet onder controle zoveelste moord en geen een is opgelost. Tegenwoordig hebben heel veel mensen veiligheid camera thuis die misschien ook een gedeelte van straat filmt, vraag de camera beelden aan de buren en laat het analyseren. Santokhi doe wat mensen verliezen de vertrouwen in u.


  Maak melding

 13. 18 juli at 22.58.
  Dat bericht is niet van mij afkomstig.
  Er is hier een dumbo bezig, die denkt dat hij de naam van degene waar hij commentaar op wil leveren, moet plaatsen als zijnde de afzender.


  Maak melding

 14. Paarse djamoe edes,
  Alsof de president Suriname gemaakt heeft tot de drogastaat ,die de gotrofather van het surikartel, seniele opa D, vanaf februari 1980 heeft gemaakt. Soema foefoer deng gong; soema foefoer a moni na skotoe; dus omdat opa D op het punt staat om te vallen, is de paarse drugsclan bezig met een machtsovername en na deng e kier makandra.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.