Zus doet aangifte tegen dronken broer na vernieling en bedreiging

14
Verdachte aangehouden door Korps Politie Suriname
Archieffoto: Verdachte aangehouden door Korps Politie Suriname.

De Surinaamse politie heeft de 31-jarige Aniel K. afgelopen dinsdag aangehouden, nadat zijn eigen zus vrijdag 9 juli aangifte tegen hem deed van vernieling en bedreiging.

Volgens verklaring van de aangeefster heeft haar broer in beschonken toestand vernielingen aangebracht aan de badkamer en het toilet van het ouderlijk huis, meldt het Korps Politie Suriname.

De wetsdienaren die het adres in het politieressort Livorno aandeden bemiddelden die vrijdag in deze zaak en konden verdere escalatie voorkomen. Deze bemiddeling wierp geen vruchten af, want de politie werd op maandag 12 juli wederom ingeschakeld door de zus.

Bij aankomst op het adres bleek Aniel dronken te zijn en vernielingen te hebben aangericht aan de septic tank en afvoerbuizen van het toilet. Ook dreigde hij de woning waarin de zus verblijft in brand te zullen steken.

Aniel werd door de politie ontboden en toen hij zich op dinsdag 13 juli aanmeldde op het politiebureau werd hij aangehouden. Na te zijn voorgeleid is de broer na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie door de politie in verzekering gesteld meldt de politie.

14 REACTIES

 1. Wat heeft het Badkamer en de septinktank voor Speciaals dat de jongeman zijn Agressive houding erop richt, is hij echt zo dol op die Aroma van het Septinktank Nu hij gevangen is gezet hoop ik voor hem dat hij die niet Sloopt om zijn Geursverslaving.


  Maak melding

 2. Zielig voor Aniel. Het overmatig alcoholgebruik van deze man heeft met de politieke situatie in het land te maken. Aniek is een van de vele slachtoffers van de hardvochtige politiek van de VHP. Chandrika brengt heel veel mensen in problemen met zijn hardvochtig beleid.Sarie torie na ini a kondre.


  Maak melding

 3. @Roman,

  Hou hem bezig met iets wat hij nog fijner vind dan zuipen.

  Moslims zijn dol op zuipen, ook al staat daar de doodstraf van de koran op.


  Maak melding

 4. robg , ga je tanden poetsen met alcohol (99%) het is geen gezicht die paarse rattentandjes , en ook komt er altijd ka uit je bek
  jij drinkt stiekem neutjes met alcohol he zuiplap , en waarom geef je President Santokhi weer de schuld , heeft hij die dronkaard soms voorzien van sopie’s , echt robje g jij bent de aller domste die er bestaat ,lager kan niet , wat een mongool , en jij denkt dat je heel wat bent , maar je bent gewoon een zielig figuur , ga die wb achterna eikel


  Maak melding

 5. Al 31 en kan zich niet beheersen na te veel zuipen en neemt zij agressie op tegen een toilet en afvoer. Aniel je moet afblijven van daroe want als je dit bij mijn ouders had geflikt had ik je poten omgebouwd en inmiddels zou je al rijlessen nemen voor een rolstoel. En no spang ik heb ook een dronken oom geklapt op zijn bekkie, dus ze kennen mij te goed. Beterschap.


  Maak melding

 6. RobG
  18 juli 2021 At 00:25
  Zielig voor Aniel. Het overmatig alcoholgebruik van deze man heeft met de politieke situatie in het land te maken. Aniek is een van de vele slachtoffers van de hardvochtige politiek van de VHP. Chandrika brengt heel veel mensen in problemen met zijn hardvochtig beleid.Sarie torie na ini a kondre.

  Dat mankeerde nog in jouw vele onzinnige reacties… de Staat die verantwoordelijk gehouden wordt voor het wangedrag van een individu! Je moet behoorlijk verknipt zijn in je bovenkamer om met dit soort rommel aan te komen zetten. Misschien ben je niet zo dol op de VHP en Hindoestanen maar wat ben ik blij dat er Hindoestanen in dit land zijn en niet gevlucht zijn naar Holland. Dankzij de Hindoestani en Haitiani Is er nog volop landbouwproducten te koop.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.