VNB geeft concurrenten pak slaag en haalt volle buit binnen

30
VNB geeft concurrenten pak slaag en haalt volle buit binnen

De Vernieuwingsbeweging (VNB) heeft haar vier concurrenten een enorm pak slaag gegeven tijdens de verkiezing van de Surinaamse Politiebond (SPB) en de Politie Sportcentrale (PSC).

De VNB heeft beide verkiezingen van het Korps Politie Suriname overtuigend gewonnen. Bij de SPB is inspecteur Mielando Atompai gekozen tot voorzitter en bij de PSC is dat hoofdinspecteur Sergio Gentle.

De uitslag van de verkiezing bij de SPB:

 • Lijst 1 Lothar Biervliet 50
 • Lijst 2 Jacobus Anatoewe 163
 • Lijst 3 Johan Rozenblad 191
 • Lijst 4 Mielando Atompai 947
 • Lijst 5 Sharveen Koelfat 57

De uitslag van de verkiezing bij de PSC:

 • Lijst 1 Lothar Biervliet 53
 • Lijst 2 Regilio Kirto 110
 • Lijst 3 Marryl Chotesing 352
 • Lijst 4 Sergio Gentle 674
 • Lijst 5 Milton Kensmil 158
Mielando Atompai wordt overgoten met champagne na de overwinning.

30 REACTIES

 1. Zijne excellentie en zijn kabinet zullen zeker niet blij zijn met de overwinning van Atompai.

  Vraag: Hebben ze aardolie gevonden op het kabinet van de president?

  Antwoord: Nee……! Ha,ha,ha, men hoeft dus daar geen ja-knikkers te plaatsen.


  Maak melding

 2. De groep die zich de Vernieuwingsbeweging noemt bestaat grotendeel uit aanhangers van de NDP en voor een kleiner deel van de ABOP. Kort voor de verkiezing bij de Surinaamse Politiebond heeft de groep onder leiding van Atompai een demonstratie gehouden tegen de regering. Hierbij eiste Atompai een salarisverhoging van 600 % en uitbetaling in valuta. Begrijpelijk, dat een groot deel van de achterban van deze heren, die vooral bestaan uit mensen die niet hebben doorgeleerd, massaal op hem hebben gestemd. Het is bekend dat het imago van de Surinaamse politie niet erg positief is. In de afgelopen jaren zijn talrijke personen met een crimineel verleden toegelaten tot het korps en regelmatig lezen wij de berichten dat politiemensen hand en span diensten verlenen aan criminelen. Zo lezen wij vandaag dat het geld van Walther Bouterse uit de kluis van politie is gestolen.


  Maak melding

 3. Zijn zeker de rekruten van Belfort.
  Suriname gecontroleerd met deze grote verlies.
  Nu hebben de criminelen het weer voor het zeggen bij de politie.
  Weer een tegenslag voor deze regering.
  Robg zal wel een dubbele erectie hebben.maar niet voor lang,want hij krijgt een koude douche .
  Van deze geweldige regering die laat zien dat ze goed en transparant werk leveren.


  Maak melding

 4. Duh, as alle ja knikkers staan nog op het terrein van bouterse
  Weliswaar werkeloos en niet alleen omdat ze vastgeroest zijn wegens gebrek aan “smeer”olie
  Dubbel hahaha
  gemodereerd

 5. @Davis, wat een onzin ben jij aan het uitkramen? De kronkel in jullie hoofden gaat nog meer bochten maken om het wanbeleid van de regering Santokhi te verdedigen. De mensen gebruiken eindelijk weer hun gezond verstand.Ze lijden armoede, ze lijden honger, kinderen krijgen minder te eten, huur kan men niet meer opbrengen, prostitutie neemt toe, veel vrouwen zoeken naar een gulle gever om te overleven, mensen die ziek zijn kunnen niet meer de dokter bezoeken. Mensen zijn ongelukkig en plegen zelfmoord Mensen zijn erachter gekomen dat dat Santokhi en zijn valse profeten hen hebben belogen, bedrogen, misleid, bedonderd, dat ze op het verkeerde been zijn gezet. Men heeft spijt,spijt,spijt dat men voor Santokhi heeft gekozen. “Wo sit ing ” is uitgelopen op een grote mislukking, een drama met een grote omvang. Waar is de Dubai van Santokhi? Het enige wat je uit het kamp van zijne excellentie hoort is; ‘ a no mie , a no mie, a no mie. Ik moet hard om lachen, tralala, tralala,tralala,tralala…..


  Maak melding

 6. =Beste mensen, sommige Surinamers vragen zelfs om problemen en kiezen mensen omdat ze van hen houden of loyaal zijn aan hen.

  Ik heb Atompai gevolgd tijdens een gesprek en schrok wel van zijn gedrag en antwoorden die hij gaf.
  Deze man zou ik NOOIT meer kiezen om mijn belangen te behartigen.

  Sommige Surinaners reageren met emoties en denken vaak:::::: ach, geef hem nog een kans het komt goed. Tje potie maakt Suriname daarom ook kapot.

  Zie ook de vorige leider die Suriname in een grote puinhoop heeft gebracht.


  Maak melding

 7. Gefeliciteerd Gentle en Atompai.
  Gun het ze. Maakt niet uit hun ras of politieke kleur. Ze zijn bekwaam en geschoold. Ga zo door heren.
  gemodereerd

 8. 600 Covid doden en deze hersenloze, laaggeschoolde a-sociale kliek feest er, onbeschermd lustig op los. Dit is het niveau waar RobGay en Paki-RAT-igri zich thuis voelen. Wat een stel mongolen.


  Maak melding

 9. @@RobG, je schrijft het volgende::::::Ze lijden armoede, ze lijden honger, kinderen krijgen minder te eten, huur kan men niet meer opbrengen, prostitutie neemt toe, veel vrouwen zoeken naar een gulle gever om te overleven, mensen die ziek zijn kunnen niet meer de dokter bezoeken. Mensen zijn ongelukkig en plegen zelfmoord Mensen zijn erachter gekomen dat dat Santokhi en zijn valse profeten hen hebben belogen, bedrogen, misleid, bedonderd, dat ze op het verkeerde been zijn gezet.

  Armoede is niet van deze tijd en zal er ook altijd zijn en dit heb je op de hele wereld.
  Vergeet niet dat onder bouterse zijn mannetjes zonder na te denken die ziektekosten van Nederland hebben overgenomen die helemaal niet van toepassing is voor Suriname.

  Als sommigen met de dag leven en NIET aan morgen denken zullen zij altijd problemen ondervinden en dit is NIET de schuld van de Overheid.

  Dat vrouwen hun lichaam willen verkopen moeten zij zelfs weten, en dit gebeurd ook op de hele wereld en is niet iets van Suriname alleen.

  Als ouders hun kinderen niet stimuleren om naar school te gaan en ook niet betrokken raken met hun schoolwerk, is het niet iets van de president.

  Vrouwen blijven maar kinderen maken terwijl er vaak NOOIT een vader aanwezig is. OPVOEDING en en eigen VEANTWOORDELIJKHEID is NIET van de president.

  Misiekaba van de NDP had juist beloofd dat Suriname een tweede DUBAI zou worden, maar helaas is het de zoveelste ramp geworden onder bouterse weer.

  bouterse heeft bruggen, huizen en vele andere dingen gebouwd, maar helaas op de dag van vandaag is niemand uitbetaald en heeft een grote SCHULD achtergelaten.

  Hoe wil je dat een land voorruit moet gaan???????


  Maak melding

 10. @Esmeralda, hoezo een slechte uitkomst voor Suriname? Natuurlijk zie jij graag Santokhi getrouwen op dit soort belangrijke functies om de achterban de mond te snoeren .
  Er ontstaat gerommel bij de Onderwijsbonden onderleiding van Mangre en adviseur Wilgo Valies. Bij het Diakonessenhuis is de vakbond woedend op Robby Berenstein die het op een akkoordje is gaan gooien met zijn beste vrienden in de regering.


  Maak melding

 11. Robg niet Davis is onzin aan het uitkramen maar dat doe jij al tijden. Wat heeft de politiebond verkiezingen te maken met het probleem van de mensen. Deze gasten zijn voor zich zelf bezig en niet voor het volk. Is het niet de partij van jou en het overgroote deel van deze mensen die riep dat men in SU de Srd hanteert dus waarom nu de US dollar als beloning eisen voor zichzelf. Robg jij gaat het nooit toegeven maar dit zijn een stelletjevan 5 oproerkraaiers die zich nu gaan verrijkken door middel van corruptie en af en toe wat kruimels gaan toewerpen naar al die kleine meelopers die hun spel niet doorhebben. Misschien kan die opleider van de criminelen de heer Revelinho deze gasten ook nog doorsturen naar die dame van Tek mi effe. Ik heb altijd gedacht dat meneer van Eijck een oprechte vent was maar tijdens de verkiezingen en de maanden daarna heeft hij samen met de anderen zijn ware op macht beluste en ophitserige Ndp gezicht laten zien.


  Maak melding

 12. Auw, auw, wat een pijn lees ik hier allemaal. De coup van de VHP binnen het corps is schandelijk mislukt. Maar ik maak me geen illusies, ze zullen op een andere manier proberen de politie in hun macht te krijgen. Atompai en de zijnen mogen hun borst nat maken!! Het spel gaat een tandje hoger en smeriger worden gespeeld. Let maar op!!


  Maak melding

 13. Het moet nog blijken dat ze deze verkiezingen niet met frauduleuze handelingen hebben gewonnen. En daarnaast kan het ook alleen maar erger worden als blijkt dat ze met gelden van de leden van de bond hebben geknoeid. Niets blijft in het kleine Suriname geheim.


  Maak melding

 14. Allemaal partij lojalisten zijn jullie,daarom ziet het land er zo uit .regeringen komen en gaan dat is Godswerk of je nou goed bent of slecht
  Of je er van houdt of niet.maar de geschiedenis leert mij dat niets blijvend is.
  De vorige regering zat aan tot juli 2020 .hun tijd zat er op.de huidige regering zal op een dag ook zo gememoreerd worden.(vorige regering).
  Hieromtrent ga ik met niemand in discussie.
  eens zal dit alles tot het verleden gaan behoren.
  gemodereerd

 15. Gefeliciteerd : Atompai en Gentle ik wens jullie alle succes van de wereld .maak er het beste van.zien jullie het vele kritiek als bouwstenen die je wordt aangereikt om succesvol te zijn.
  gemodereerd

 16. @Sabaku, de verkiezingen zijn open en eerlijk geweest. De geregistreerde leden mochten zonder belemmeringen en zonder intimidaties hun stem uitbrengen. Het verhaal over de gelden en dergelijke hoort bij de smerige anti-campagne van de VHP/ABOP/NPS/PL gezonde figuren.

  Maar ook mevrouw Mangre is terechtgekomen in gedonder. Aantal leden eist nieuwe bestuursverkiezingen omdat de leden af willen van de stoorzender Mangre die hun strijd om loonsverhoging dwarsboomt. Mangre is van de VHP.. Met hand en tand verdedigd zij haar partij belangen. De dagen van Mangre lijken geteld. Zij is op weg naar de wipkip om weggeslingerd te worden. Spannende perioden breken aan voor de politieke bedriegers en leugenaars.


  Maak melding

 17. robg , er zijn wapens gestolen bij je baasje , en wat er over was is weg gehaald door de MP , , jou baasje is nu in rust om weer een coupe op touw te zetten , en wat we ook al zeiden dat 70% van die kutagenten ndp-ers zijn en daarom deze stomme verkiezingen hebben gewonnen???? , en ook nog een stelletje ndp nep militairen die mee gaan doen he robje g , , jouw droomvlucht om dan na die tweede coup van je afgod bouta om dan toch naar zijn dictator land ( voormalig Suriname ) te komen kan niet doorgaan robje g , je baasje is ingespuit met het chinese gif en die agenten en die militairen willen dat ook , dus robg de goede Surinamers hoeven niets te ondernemen , de chinezen hebben het al opgelost , want dat spul is voor paarse ratten dodelijk , robje g einde oefening he paars broekje
  gemodereerd

 18. RobG 18 juli 2021 At 00:17
  @Sabaku, de verkiezingen zijn open en eerlijk geweest.
  ==========================================

  Die vieze vuile rioolrat schijnt het weer beter te weten. Daar waar ik vraagtekens zet over iets dat twijfels bij mij oproept, weet hij honderd procent zeker dat ik het niet bij het juiste eind heb, onze sabiso man. Man, man, man, nergens geef ik verder een oordeel over.

  Verder RobG, zit je weer te zwetsen over een ander onderwerp die hier totaal niet relevant is. Appels en peren. Als je maar elke gelegenheid kan pakken om je misleidende, leugenachtige en bedrieglijke NDP propaganda hier rond te spuien.
  Je kan zien dat je uit de sloot komt. Elk ander persoon heeft al kunnen zien dat jullie zijn gewogen, te licht zijn bevonden en bovenal totaal uitgekotst door de rest van de samenleving.
  Doe je best, laat de samenleving zien hoe het niet moet.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.