Suriname verliest met 1-2 van Costa Rica

26

Suriname heeft vrijdagavond in Orlando de tweede wedstrijd in groep C van de Gold Cup gespeeld tegen Costa Rica. Natio verloor deze wedstrijd met 1-2.

Suriname speelde een prima eerste helft en was zeker twee keer dichtbij een doelpunt. De stand bleef echter gelijk op 0-0 bij rust.

Na de rust nam Suriname opnieuw het initiatief hetgeen leidde tot het eerste doelpunt van de wedstrijd en wel van Natio speler Gleofilo Vlijter in de 52ste minuut.

De 1-0 voorsprong voor de Surinaamse ploeg was van korte duur, want in de 58ste minuut maakte Joel Campbell van Costa Rica de gelijkmaker.

De Costaricanen lieten er geen gras over groeien en binnen een minuut scoorde Celso Borges in de 59ste minuut de 1-2.

In de 86ste minuut kreeg de Costa Ricaan Francisco Calvo een rode kaart en moest het veld verlaten. Natio speelde de resterende negen minuten van de wedstrijd tegen 10 man van Costa Rica maar wist niet te scoren waardoor de eindstand 1-2 bleef.

Het is de tweede verloren wedstrijd van Natio, waardoor het elftal nu is uitgeschakeld in de Gold Cup.

26 REACTIES

 1. Gaan jullie doel spelen.voetbal is niet vo jullie bestemd….loosers !go plij JOKA.
  gemodereerd

 2. Jong Suriname.

  Wordt Tijd Dat Bondscoach Dean Gore Het Stokje Overdraagt Aan Iemand Anders. Stanley Menso Lijkt Mij De Ideale Man .


  Maak melding

 3. Suriname is net als Nederland ze winnen nooit wat.
  Ze doen mee als spek en bonen. Suriname en Nederland
  kunnen liever handbal gaan spelen. Dat is mijn advies.
  gemodereerd

 4. Ze waren allemaal, na de wedstrijd tegen Jamaica, aan de zware Javaanse jongens geraakt of ze gingen met de rum aan de haal. Origineel waar hoor!
  gemodereerd

 5. Natio heeft zijn uiterste best gedaan en de Concacaf met fit team laten zien dat deze jongens op het niveau vd sterkste voetballanden haar partituur stevig kan blazen.

  Het ontbrak aan een leider op het veld, de scheidsrechter vond ik in deze wedstrijd ook
  als het om overtredingen van Costa Rica op Natio spelers ging niet correct handelde, niet floot of een gele kaart gaf.

  Bij Natio overtredingen op Costa Rica was dat vaak het geval.

  Een nadeel van Natio is dat zij door bleven breien in en om buiten het 16 m gebied, terwijl er schoten op het doel van de keeper van Costa Rica moesten plaats vinden. Ze wilden kosten wat het kost door dringen in het 16 meter gebied en net een pas in het doel scoren. Die kans kregen we wel in de tweede helft toen Hasselbank en pas aan Leerdam gaf en die naast het doel schoot. Hiermee werd ook duidelijk dat Natio nog aan zakrn moest werken om
  uit de eerste lijn en tweede lijn in het elftal buiten het 16 m gebied doelgericht op het doel, winkelhaak vd doel vd keeper vd tegemstander moet schieten.

  Verder ook aan wie is de vrijetrap specialist van Natio als het om vrije trappen gaat buiten het 16 m gebied vd tegenstander, zowel links als rechts vd speelhelft vd tegenatander. Ook wie is de penaltynemer van Natio.

  Bij de doelpunten van Costa Rica moet ook nagegaan worden, wat daar de reden daarvan zijn geweest. Deze doelpunten vielen ook binnen 2 a 3 mintiten na dat Natio het eerste doelpunt van de wedstrijd gescoord had, door breien in het strafshoogebied van Costa Rica en Vlijter als een goede stips het doelpunt afronde.

  Ook Donk ging niet helemaal vrijuit bij de verdediging van het eerste of tweede doelpunt, nnet als de balverlies op het middenveld van Natio.

  Kortom er zijn zaken bij Natio die beter moeten, waardoor Dean Gorre een goede elftal/ Team Natio , Suriname kan hebben. De kennis is er, de jongens kunnen op dit niveau tot de sterksten van de Concacaf gaan behoren. Er is hoop.

  Werk aan de winkel voor Coach Dean Gorre/ SVB en dat dit ook andere jongens uit Nederland uit de grote clubs vd KNVB enthousiast heeft gemaakt om ook voor het land Suriname waar ze een binding mee hebben, voor zich zelf om bij een betere club in de EU of elders uit te komen.

  Dat dit ook de voetballers van Suriname, SVB vd hoofdklasse stimuleert om ook door te gaan met goed te blijven voetballen en in de kijker te komen van Dean Gorre, SVB, de regio enz.

  Gold Cup 2021 was een brug te ver, maar de regio Concacaf, zal met ons rekening gaan houden in de toekomst dat wij ook een sterke tegenstander zijn.

  SVB, Team Natio, Coach Dean Gorre bedankt, Er is hoop, Next Time Better Luck.


  Maak melding

 6. Haha, weer verloren. Wanhoop niet over een jaar of negen*** zit er misschien een klein gelijk spelletje erin. domme lullen
  We hebben jullie niet kunnen redden. Blijf oefene, straks komen er nog een paar afgedankte spelers van ons jullie verder helpen.
  😂😂😂😂😂


  Maak melding

 7. De 5 sterkste landen vd CONCACAF:
  1.- Mexico,
  2.- Team USA,
  3.- Costa Rica,
  4.- Jamaica,
  5.- Honduras

  Zie de wedstrijd Natio – Costa Rica en Jamaica – Natio, trek je conclusie waar we kunnen staan.


  Maak melding

 8. Natio heeft zijn best gedaan. Het spel was niet slecht wat ze hebben laten zien. Zo kort na de openingsgoal, 2 tegentreffers verwerken doet pijn. En zegt wat over de focus, die op die momenten even helemaal weg was. Er zit in elk geval potentie in dit elftal. En ondanks het verlies, geef ik Natio toch nog een dikke voldoende.


  Maak melding

 9. ========
  Vliegende Hollander
  17 juli 2021 At 09:11
  Van Gaal met kluivert als assistent. Als opvolgers
  =========

  Met welk geld? Of denk je dat ze goud gaan accepteren…


  Maak melding

 10. Haha jullie hebben die wedstrijd zeker niet gezien
  Eerste helft bedroevend
  Tweede helft redelijk begonnen, 1 -0 voor
  daarna bam 1-1 en 1-2
  Het had nog vel erger kunnen zijn als die gasten hun kansen hadden benut
  Maar in blessuretijd was het toch bijna 2-2 geworden.
  Een dikke voldoende. jij hebt zeker nog nooit naar bal gekeken of gespeeld.
  Gewoon weer slecht dat was het, de beloofde vooruitgang met onze jongens van de noordzee is uitgebleven


  Maak melding

 11. De stroom is gisteravond bij ons uitgevallen, ik heb de wedstrijd jammer genoeg niet kunnen zien. Ik heb begrepen dat Suriname verloren heeft, maar, wat is daar zo bijzonder aan? Als ik me niet vergis hebben Nederland, Brazilie en Engeland laatst ook belangrijke wedstrijden verloren. Als je bij voetbal nooit wil verliezen, moet je thuis blijven en nooit voetbal spelen.


  Maak melding

 12. Weer zo’n dumbass die kijkt en zich spiegelt aan verliezers.
  nog los van het feit dat hij drie landen noemt die vaak genoeg winnen. Nee de dumbass kijkt wanneer ze eens verliezen. wat een schijtbak, zeker moslim
  Precies de Surinaamse mentaliteit, hopen dat het slecht gaat met anderen dan gaat het met hun toch niet zo slecht. Als ze je advies geven moet je niet denken dat het goed bedoelt is, later zal je merken dat je genaaidt word.
  Kijk naar boven, niet naar onderen, daar ligt shit en daar moet je bij wegblijven


  Maak melding

 13. Natio is een team in opbouw, en ik ben er van overtuigd dat het steeds beter zal worden. Met hier en daar een dipje. Dean Gorre heeft zeker zijn best gedaan, tijd om verder te gaan bouwen met een andere coach. Er is veel werk te doen aan,vooral, de verdediging.
  Geef je zog 5!…oeps..nee die bedoelde ik niet


  Maak melding

 14. Bhanumati, die landen winnen vaak, maar niet altijd en ze hebben wel eens met grotere cijfers verloren dan Suriname nu verloren heeft. Natuurlijk hoop je als fan dat jouw club wint, maar ervan uitgaan dat ze altijd moeten winnen is idioot en het is nog idoter ervan uit te gaan dat het Surinaams nationaal elftal zich zou moeten spiegelen aan de nationale elftallen van Brazilie, Nederland en Engeland. Als je denkt en verwacht dat coach Gorré met dit pas geformeerd elftal hetzelfde zou moeten presteren als zij, dan moet je niet alleen thuis blijven, maar meteen ook een fles gramaxone leegdrinken.


  Maak melding

 15. Waar blijft @wat met zijn zieke
  domme lullen reacties laat hem eens voor suriname een balletje gaan trappen dan alleen maar rotzooi schrijven over robg en mij met zijn dikke vette ka ballen zou hij zijn viese vette ballen eruit poepen na een trap.


  Maak melding

 16. Bhanumati 17 juli 2021 At 16:05
  Weer zo’n dumbass die kijkt en zich spiegelt aan verliezers.
  nog los van het feit dat hij drie landen noemt die vaak genoeg winnen. Nee de dumbass kijkt wanneer ze eens verliezen. wat een schijtbak, zeker moslim

  Moslimlafaard gebruikt taqiya: onder de naam van een ander bedriegen. Typisch iets voor moslims.


  Maak melding

 17. @Henkes,

  Als je zo graag reageert op de moslimlafaard die onder mijn naam reageert, dan wordt het misschien tijd dat ik ook Henkes als naam ga gebruiken…. Want Waterkant controleert toch niks.


  Maak melding

 18. Btw,

  Ik ga onder de naam van een aantal mensen hier reageren. Gewoon, omdat jullie je bek dicht houden wanneer een ander dat bij mij doet. Ik heb nog geen enkele afkeuring gezien.


  Maak melding

 19. @Bhanumatie niet alle moslims zijn slecht maar ik ken veel die slecht zijn vooral pakistanen ook turken hun vreten heel veel vlees met hun ratelslang tongen vooral tijdens moslims slachtfeest dagen. Vrouwen en mannen zijn heel extreem ook in nederland ik weet niet in welke land je zit. Er zijn veel soorten moslims op de wereld netals hindoes christenen veel hele enge ken ik ook.


  Maak melding

 20. Bhanumati, hoe moet ik weten dat iemand jou naam misbruikt? Ik reageer gewoon op wat hier gepost wordt, als jij het niet geschreven hebt moet je het niet persoonlijk aantrekken. Niet ik reageerde op Moslim opmerkingen, hoe kon ik ook, ik weet niet eens waar het over gaat.
  Maar om terug te komen op jouw kritiek (of dat van je imposter) op Natio dat ze weer verloren hebben; als je bij voetbal nooit wil of mag verliezen, moet je maar nieuwe regels voor het voetbal spel opstellen; in de toekomst verliest geen enkele ploeg meer, iedereen wint altijd. Dat zal mooie, spannende wedstrijden opleveren. Dat zal jij (of imposter) als notoire winner, toch met mij armzalige loser eens moeten zijn, of niet?


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.