NDP-voorzitter Desi Bouterse gevaccineerd met Sinopharm

48
NDP-voorzitter Desi Bouterse gevaccineerd met Sinopharm
Bouterse is zojuist gevaccineerd.

De voorzitter van de Nationale Democratische Partij in Suriname (NDP), Desi Bouterse, heeft zich zojuist laten vaccineren tegen het coronavirus.

Dit gebeurde in partijcentrum OCER waar de voormalige Surinaamse president het Chinese Sinopharm vaccin toegediend kreeg. Ook zijn echtgenote en diverse andere partijtoppers werden gevaccineerd tijdens een speciale vaccinatiedag van de partij.

Buiten OCER stonden veel mensen in de rij te wachten om gevaccineerd te worden. Maar ook binnen was het druk.

Enkele foto’s

Ook mevrouw Bouterse kreeg haar vaccinatie.
Wachtenden buiten OCER.
Wachtenden binnen OCER.

48 REACTIES

 1. Waarom moet dit op het nieuws?

  Antwooord:
  Gewoon, omdat we het nieuwswaardig vinden. Als je het niet wil lezen, blijf je toch lekker weg. Fijne dag.
  gemodereerd

 2. ??????????????. En nu nog de delta variant. Zal zien hoeveel verweer Sinopharm gaat bieden. Benne benieuwd.
  De data en informatie uit overige Aziatische landen stemt niet tot optimisme. Schijnt een lage effectieve graad te hebben.
  laten de NDP-ers het Astra Zeneca vaccin laten voor de gewone-, en goede Surinamers zodat ze deze crisis kunnen doorstaan. 1 keer in mijn leven heeft de NDP iets goeds voor de Surinaamse bevolking gedaan. AFBLIJVEN VAN ASTRA ZENECA. 1 VAN DE BESTE VACCIN DIE ER IS. ZO EN ZO VOOR 60+.


  Maak melding

 3. @Percival
  Inderdaad onnodig om zoveel aandacht aan
  een moordenaar zijn partij te besteden!
  Ook niet nodig om meteen te worden geconfronteerd met foto( plus echtgenote) alsof ze een belangrijke bijdrage aan de samenleving hebben geleverd🤨
  Integendeel pinaart een overgroot deel van de bevolking nu door deze gasten!
  Ordinair geboefte is het en ik weet niet welke integere journalist of krant hier ook maar aandacht aan zou willen besteden!
  De NDP partij zou eigenlijk moeten worden
  verboden en Adhin, Parmasser,Bouva en die Chinees een spreekverbod opgelegd moeten worden! Inderdaad paarse rioolratten zijn het! Je moet écht 0,00 verstand in je hersenenen hebben om zo’n partij te steunen… zielig gewoon!
  gemodereerd

 4. De Chinese coronavaccins bieden een relatief lage bescherming en daarom overweegt het land de vaccinatiestrategie aan te passen. Dat heeft Gao Fu, de baas van de hoogste gezondheidsautoriteit in China, gezegd op een conferentie in Chengdu.

  Uit onderzoek in Brazilië bleek eerder dat de effectiviteit van Sinopharm net boven de 50 procent uitkomt. Ter vergelijking: de Amerikaanse farmaceut Pfizer claimt voor het eigen vaccin een effectiviteit van 97 procent.

  De cijfers over de effectiviteit van de Chinese vaccins variëren, omdat er geen gestandaardiseerde cijfers bestaan. Ook Gao Fu noemde geen precieze percentages. Bovendien heeft China nooit de resultaten van de derde testfase vrijgegeven. “Het is daarom bijzonder dat de baas van een belangrijk instituut met deze uitspraken kwam”, zegt correspondent Garrie van Pinxteren.

  Het is onduidelijk of de autoriteiten achter de uitspraken van de directeur staan. “Het is misschien niet goed gevallen, want vermeldingen over deze uitspraken op sociale media werden meteen gewist en gecensureerd.”


  Maak melding

 5. Jullie zijn wel geïnteresseerd in alles van Bouterse. Het wensen van ellende komt mooi terug op je bord. Karma.
  In engeland gaan zoveel mensen nu dood en zijn volledig gevaccineerd
  gemodereerd

 6. Is dit nieuws WTK, die foto van bouta met zijn heks vervuilen U site, zodadelijk bent U geïnfecteerd met het paarse virus en kunt U alleen maar paarse beelden plaatsen , dat wilt U toch niet, dus meteen het anti paarse virus doder inzetten.


  Maak melding

 7. Als hij gewild had,zou Walther nog leven.Als machtige misdadiger had hij alle gelegenheid daartoe.Als Walther vanuit buiten werd bedreigd.kon hij hem bescherming bieden.Maar omdat de jongen tegen hem heeft gezondigd,moest hij weg.
  Daarom dat zijn lijk verast moest worden.Zo blijft er niets van Walther over.


  Maak melding

 8. Volgens gepubliceerde berichten mogen alleen mensen die met Sinopharm gevaccineerd zijn naar China. Is Bouterse zijn vlucht naar China aan het plannen? Wie weet. Van deze man mogen we alles verwachten.


  Maak melding

 9. Conservatief Suriname

  Als Iemand Die Buiten Suriname Woont Het Via Jou Wilt Weten Hoe Slecht Het Met Ons Geliefde Land Toe Gaat. Zeg Maar Gerust

  Ronny Brunswijk Is De Vieze President Van Ons Land
  Ons Land Wordt Na Bouterse Op Zn Ronny Brunswijk Nivo Bestuurd.

  Ik Hoop Dat Ik U Voldoende heb Ingelicht


  Maak melding

 10. John, Hopelijk denken die Chinezen; ‘mek a pikin Ingi boi kon, wi e wakti eng’. Ze zijn namelijk niet alleen goed in het vaccineren van mensen, maar ook in het fulsilleren van mensen met een veroordeling, waar ze geen voordeel meer uit kunnen halen..


  Maak melding

 11. Bhanumati 17 juli 2021 At 15:49
  dus poepejantje is eindelijk gegaan. scheet hij zo in zijn broek, net als die ene keer op die foto

  Lafaard, reageer onder je eigen naam. Moslim lafaard.


  Maak melding

 12. @Forza, het Chinese vaccin is net als het Cubaanse vaccin Soberano zijn op de traditionele manier gemaakt. Deze techniek wordt al tientallen jaren gebruikt om vaccins te maken. Het nadeel is dat zij niet snel aangepast kunnen worden aan een muterende virus. De andere vaccins zijn Moderna, Pfeizer, Astrazeneca, Sputnik gebruiken andere technieken zoals de vector techniek en RNS techniek waardoor deze vaccins sneller aangepast kunnen worden aan een muterende virus. Met kan hetzelfde platform gebruiken om de vaccins snel aan te passen. De techniek die de Chinezen en Cubanen gebruiken heeft bewezen effectief te zijn en er manifesteren zich geen zeldzame aandoeningen en er zijn minder of helemaal geen bijwerkingen. In Cuba is men thans bezig met het ontwikkelen van een achttal nieuwe vaccins om corona te bestrijden. De Cubanen anticiperen met hun vaccins op de steeds muterende virusvarianten. Het is in elk geval goed dat met deze prikdag met het Chinese vaccin meer mensen in Suriname worden gevaccineerd.


  Maak melding

 13. Hij zal wel voor een zoutoplossing hebben gekozen, zoals zoveel andere hoogwaardigheidsbekleders.
  Btw, 20% van al de vaccins bestaat uit zoutoplossingen. De fabrikanten hebben hun eigen veiligheid aldus slim ingebouwd. Als ze ooit aangeklaagd worden, kunnen ze verwijzen naar die 20% die geen gevolgen heeft ondervonden.


  Maak melding

 14. Econoom en medicus/ viro loog
  Deze man moet op kwakoe een kraam gaan huren. Hij kan goud verdienen als knor
  gemodereerd

 15. QQQ,,

  Qua Ontwikkeling Nivo Staat Ons Land Internationaal Op De 186ste Plaats Van De 194 Landen Die Aangesloten Zijn Bij De Verenigde Naties. Als Men Op Onderzoek Uit Wil Gaan Wat De Grond Redenen Daarvoor Zijn Hoef Men Niet Ver te Zoeken,

  Na Desi Delano Bouterse Als President Is Ronny Brunswijk Nu De Vieze President Van Ons Land Suriname.

  Einde Verhaal


  Maak melding

 16. QQQ.

  Als Iemand Die Afgestudeerd Heeft Aan De Anton De Kom Universiteit Te Paramaribo Van Plan Is Om Te Solliciteren Voor Een Baan In Het Buiten Land Wordt Die Persoon In Het Buitenland Op Gesloten Van Wegen Valsheid In Geschriften.

  Dat Is Suriname Anno 2021

  Zo Diep Is Het Land Waar Ik In Geboren Ben Internationaal Afgezakt
  Met MPP


  Maak melding

 17. Wij Surinamers zijn geen volk. We zijn een samenraapsel van her en der door de Hollanders die aan het experimenteren waren welke mensen fysiek zware arbeid kon verrichten. Zelf waren ze te lui om op de plantages te werken. Wij waren hun werkpaarden.
  gemodereerd

 18. Dus over een maand wordt hij een zombie. Als hij sterft kunnen we veilig zeggen dat het kwam door een onderliggende ziekte: zijn nier.
  gemodereerd

 19. NDP-voorzitter Desi Bouterse en zijn Ingrid gevaccineerd met Sinopharm uit China.

  Dit is toch geen nieuwswaarde.

  Over enkele weken zullen wij een ander bericht over Baas Bouta en Ingrid te lezen krijgen.

  @RobG! Ben je bekend in het Benie’s project te Paramaribo en ook in Groningen/Nederland?


  Maak melding

 20. @Fer.E, goedenavond. Ik ken Bennies Park en Groningen/Nederland is mij heel goed bekend.
  Moet ik jou ergens van gekend kennen? Ik ben benieuwd.


  Maak melding

 21. @RobG, dan heb ik toch een klein beetje een vermoeden wie je ongeveer zal zijn.
  Er was een Rob, die gek was op een bekende bier in Suriname.
  En dat was (Parbo bier). Hij kon er veel van (nuttigen).
  De straat naam in het Benie’s Park is mij even ontgaan.
  En dezelfde Rob, was altijd links georiënteerd.
  Maar dan heb ik het echt over een Rob die in Groningen/Nederland had gestudeerd.


  Maak melding

 22. Fer.E , ja dat is die zuiplap robg , alleen heeft hij pech in Nederland hebben ze die chinese troep niet , en hij zal zich wel niet gevaccineerd hebben omdat zijn baasje bouta ook geen vaccin uit Nederland wil hebben , maar wat gek is dat bouta totaal niets van Nederland moet hebben en robg woont daar in het riool van de bijlmer , zo zijn paarse ratten ook soms tegen de draad in.


  Maak melding

 23. oliepitje (kokolampu), jij stond droog en kon geen licht geven om een foto te maken van je afgod en zijn afgodin , jammer dat WTK wel foto’s heeft geplaatst
  dus daarom reageren we , jij als nachtkaars zal nog niet branden , alleen in de hel want daar zijn extreme hogere temperaturen en zal je gloeien , maar het zal niet helpen met dat chinees vergif , zelfs de duivel is bang voor dat chinese


  Maak melding

 24. Waarom hebben ze die seniele gotrofather van het surikartel , opa D, niet gevraagd, hoe het komt dat de wapens verdwenen zijn van zijn zwaarbewaakte (met gestolen volksgeld) vesting en waarom hij een wapenarsenaal thuis had. En de vraag:PE A MONI DE EN PE BOEFDRAAD DE MR TRALALA? Ik hoop dat die astrasenicum je nog meer seniel maakt.


  Maak melding

 25. Die hele NDP clan was daar dus. Behalve Abrahams. Die zocht nog naar de mosterd.
  gemodereerd

 26. @ Fer.E, Mijn excuses voor mijn late reactie.
  Ik ben niet de RobG die je bedoeld. Ik kwam af en toe op Benie’s Project bij vrienden thuis op bezoek. Ik ben inderdaad links georiënteerd. In Groningen heb ik gestuurd met vier andere RobG’s. Drie van hen waren Surinamers. Een van de RobG’s is helaas komen te ontvallen. Hij had in Groningen Scheikunde gestudeerd. Er was ook een Hollandse RobG die veel met Surinamers optrok. Hij had een Surinaamse vrouw en had Farmacie gestudeerd. Deze RobG was ook links georiënteerd. Daarnaast had je nog de twee andere Surinaamse RobG’s waarvan ik één van ben. Wij hadden beiden Economie gestudeerd. Wij waren beiden links georiënteerd.Tijdens mijn studententijd heb ik wel wat gedronken op feesten en in periodes als er een onvoldoende werd gehaald. Ja, je was dan wel genoodzaakt om wat te drinken om de moed weer op te pakken.


  Maak melding

 27. Sopie sjorie heeft zijn hele doopceel in WTK gezet; chapeau .Iedere dronkaard djacht dat hij alle mogelijke opleidingen en titels heeft en ziet alleen maar de kleur paars.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.