Mangre dreigt met kort geding tegen dWT

10
rechtzaak-rechter-groene-tafel

Reshma Mangre, voorzitter van de Bond van Leraren (BvL) en de Alliantie voor Leerkrachten in Suriname (ALS) is van plan een kort geding aan te spannen tegen de Surinaamse krant de Ware Tijd (dWT).

De bondsvoorzitter is totaal niet te spreken over publicaties van de krant omtrent de BvL en ALS. Naar zeggen van Mangre past dWT geen hoor en wederhoor toe wanneer er artikelen over deze bonden worden gepubliceerd. Zo verwijst zij naar het vrijdagavond online verschenen artikel van de krant “Vernieuwingsbeweging BvL/ALS eist verkiezingen”. Hoewel het artikel is afgeleid uit een open brief, vindt de voorzitter dat er wederhoor toegepast moest worden.

Mangre vindt dat personen die haar niet lusten alle ruimte van de krant krijgen om haar steeds aan te vallen en valselijk te beschuldigen en haar nooit gevraagd wordt om een reactie. Zij meent dat hierdoor telkens weer haar goede naam, eer en integriteit in diskrediet worden gebracht.

Naar zeggen van Mangre vertikt dWT het iedere keer om een rectificatie te plaatsen. “De maat is nu echt vol; vandaar dat ik met mijn advocaten de mogelijkheden bekijk om de krant naar de groene tafel te slepen”.

10 REACTIES

 1. Je kan niet beide werkzaamheden doen. Waarom is het ook nodig??
  Heb je zoveel vrije tijd??
  Welke heeft voorkeur, Dna vergadering of vergadering met de leden????
  gemodereerd

 2. Mevrouw Mangre dit krijg je als je meerdere petten op hebt. Mensen worden wantrouwig. Je kunt niet A. als voorzitter van de bond met de minister van Onderwijs gaan onderhandelen en B. als DNA-lid dezelfde minister politiek controleren. Beide functies in één persoon gaat bijten.


  Maak melding

 3. Ja, Mangre is geen Hooghart, de man die nooit een direct antwoord op vragen geeft. Die was toch naast parlementariër ook voorzitter van de CLO. Het enige verschil was: Hooghart viel onder Bouterse en Mangre onder Chan/Brunsie.


  Maak melding

 4. dwt , is geen krant maar een blad ,en een verlengstuk van de ndp om onrust te zaaien
  Reshma Mangre voorzitter van de Bvl en de ALS gaat dit winnen bij de kortgeding rechter, travestiet pony


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.