Man die USD 17.500 zou hebben geleend aan Walter door politie gehoord

26
Lichaam Walter Bouterse in beslag genomen en afgevoerd naar mortuarium

In de zaak van de dood van Walter Bouterse, is deze week een man gehoord die als een van de laatste personen met Bouterse in contact is geweest. Deze persoon zou USD 17.500 hebben geleend aan Walter.

Bouterse had nog vóór zijn overlijden aangegeven dat het geld er al was. Hij zou de man nog opbellen zodat hij zijn geld kon afhalen. Daarna heeft deze persoon niets meer gehoord over zijn geld, maar vernam hij het bericht dat Bouterse was overleden.

Hoewel er vastgesteld is dat er sprake is van zelfmoord bij Bouterse, worden in deze zaak nog personen gehoord door de politie. Dat gebeurde ook bij deze man. Hij kwam in beeld aan de hand van de telefoonuitdraai van Walter.

Vrijdag is ontdekt dat bij een diefstal op de afdeling Kapitale Delicten van het Korps Politie Suriname, SRD 40 duizend en 16 duizend euro die aan Bouterse toebehoorde, is gestolen. Het geld was in een tas in een kast opgeborgen.

In beslag genomen geld en goederen worden in een kast bewaard bij de afdeling Kapitale Delicten. In de kast was er meer geld, maar slechts de tas met het geld dat was aangetroffen bij Bouterse, is gestolen. Alle overige spullen en geld zijn verder ongemoeid gelaten in de kast:

26 REACTIES

 1. We zouden in een veilig land wonen volgens Chan. Nu merken we dat zelf bij de politie wordt gestolen.
  Oeps maar er was ook 90 kilo coke bij politie gestolen.
  gemodereerd

 2. Vraag de polïtie ook waar t geld en de sieraden zijn van de verontgelukte SLM vliegtuig
  gemodereerd

 3. Alla torie mbt de fam van opa b fromoe nanga crimineel. En alles wat met krabita anoe in contact komt krijgt een vroegtijdige einde. En omdat opa b zijn narco ca$h terugwilde heeft de politiebond geleverd.
  gemodereerd

 4. Het wordt steeds interessanter rondom die seniele gotrofather van het suri kartel, opa D. Moro tori e kong.
  gemodereerd

 5. Wie is er nog te vertrouwen in dat land? De politie was toch vroeger jouw beste kameraad? Werken voor jouw geld geldt niet meer. Stelen en zogenaamde zelfmoorden is de normaalste zaak geworden. Het land is reddeloos verloren. Is er nog een swietie sranang? Waar zijn de normen en waarden gebleven?
  gemodereerd

 6. Niet alleen bij het leger maar ook bij de politie lopen er nog mensen die voor 1 persoon dood willen gaan.
  gemodereerd

 7. Ook thuis bij de rest van de ndp,er onderzoeken hoeveel geld in hun kast liggen.
  gemodereerd

 8. “In de kast was er meer geld, maar slechts de tas met het geld dat was aangetroffen bij Bouterse, is gestolen. Alle overige spullen en geld zijn verder ongemoeid gelaten in de kast.”

  Deze zaak stinkt sinds de dood van Walter.
  gemodereerd

 9. De vraag die politie onherroepelijk zal stellen (hoop ik)
  – meneer heeft u een schuldbekentenis?
  – meneer kunt u aangeven hoe u aan het bedrag bent gekomen?
  – meneer kunt u bewijzen dat u het geld hebt opgenomen om dit als lening af te staan?
  – meneer wat is de reden dat u nu pas komt om aan te geven dat de overledene u geld schuldig is?
  – meneer wat is uw relatie met de overledene?

  De antwoorden daar ben ik benieuwd naar.
  Follow the money trail to find its’s origin and it’s destiny


  Maak melding

 10. In 1 week…….

  Waltertje omgelegd door de drugsmaffia.

  Wapenarsenaal opa Desi zgn. gestolen.

  3000 kilo cocaïne in Nederland onderschept met eeen Surinamer als hoofdverdachte.

  Alle corrupte, criminele misdaden zijn gelinkt aan de Bouta-clan.


  Maak melding

 11. @ Aibaja ,alle respect voor U, datzelfde gedachtegang speelt al jaren bij mij ook .Naar Su gaan is er geen warme ontvangst meer, je bent niet meer de broer,zus,neef of nicht meer ,maar een Nederlander waar ze de euro”s ruiken om je af te troggelen als ze de kans krijgen.Voor mij is Suriname een Failed Bananen-Republiek,had graag een positieve reactie willen geven maar de feiten liegen er niet om.


  Maak melding

 12. ZGN. $17500, geleend ,zou meer dat bedrag linken aan de verdwenen wapen arsenaal van Opa B.Met veel enthousiasme en bombarie kondigde Chan Santokhi ,,Wo set kong,,hij gaf nooit aan wat hij daarmee bedoelde . Zie dat de nepotisme onder de NDP gewoon door ging en de criminaliteit en Corruptie gewoon verder z”n gang gaat.Santa Boma was ook veel gehoord dat heel veel leden van de NDP daar terecht zouden komen ,allemaal genieten nog van een luxe leven met al dat gestolen geld.Transparantie naar het volk was ook zoiets, hoe wijzer is het volk van geworden?Santokhi is behoorlijk geklemd in de tang van Bauta en Bravo,vraag mij af waarom laat hij de DNA niet vallen om bevrijd te worden?Latten we eerlijk zijn <?? hij zal zelf zien dat het totaal de verkeerde kant op gegaan is.Hij had nooit met de Nepotisme systeem moeten beginnen,heeft geen poten meer om op te staan nou Bravo hem overtroffen heeft,vind ik niet zielig voor hem maar triest voor het volk omdat ze nog niet echt wakker zijn enof ze ooit wakker zullen worden??/ is te bezien in de toekomst;hoop nog mee te maken SWEET SRANANG.


  Maak melding

 13. Het Politiekorps van Suriname moet worden ontmanteld. Er zijn te veel lieden in het korps die een band hebben met de grootste crimineel van Suriname.

  Het gedrag van luitjes uit het korps politie suriname is duidelijk te merken, dat deze gasten hun boekje te buiten gaan en buiten de orde zijn.

  Werk aan de winkel voor president Chan Santokhi om orde op zaken te stellen. Laat bepaalde gespuis uit het leger hun dienstwapen inleveren en thuis gaan zitten.


  Maak melding

 14. Werk aan de winkel voor president Chan Santokhi om orde op zaken te stellen. Laat bepaalde gespuis uit het Korps Politie Suriname hun dienstwapen inleveren en thuis gaan zitten.


  Maak melding

 15. Waarom wouden ze het geld terug.Is het gemerkt geld????????? Geld welk traceerbaar zal zijn voor justitiele autoriteiten elders ter wereld om bepaalde criminele sporen te traceren en in kaart te brengen???????????


  Maak melding

 16. De politie kan niet…………………….niets en nietser, zelfs de politie bond is in de greep van de maffia rondom de bouta clan.


  Maak melding

 17. QQQ..

  De Laatste Tijd Hebben Zich Heel Wat Wilde Gebeurtenissen In Ons Land Voorgedaan, Men Zou Verwachten Dat Minister Van Justitie Met Een Statement Zou Komen, Zo Hoort Het In Een Beschaafd land.

  Surinaamse Minister Van Justitie En Politie Heet Kennth Amoksie. Deze Man Heeft Totaal Andere Prioriteiten Nix Interesseert Deze Minister . Hij Vertoeft Zich Meer In Het Binnenland Al Waar Hij Vandaan Komt.


  Maak melding

 18. robg zal het toch wel weten , hij is toch de hofnar van de boutaclan, en hij hoort en ziet toch alles , maar ja 17.500 US Dollar is zelfs voor robg niets waard , pas bedragen boven de 100.000 US Dollar gaat hem inspireren en doet dan zijn dansje en gekke bekken trekken voor zijn baasje bouta , die hem weer gaat uitlachen


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.