Aantal besmette gedetineerden PID opgelopen van 7 tot 53

6

Het aantal gedetineerden dat in de Penitentiaire Inrichting Duisburglaan (PID) besmet is met COVID-19 is opgelopen tot 53. In eerste instantie waren 7 besmet.

Het resultaat van andere gevangenen die ook zijn geswabd, moet nog binnenkomen. Hoe de besmetting heeft plaatsgevonden is nog onbekend.

De gevangenen die met de besmette personen in contact zijn gekomen, zijn ook afgezonderd. Zij zijn geswabd om na te gaan indien zij wel of niet positief zijn.

De besmette gedetineerden zijn in een aparte ruimte geplaatst. Eerder is in deze grote inrichting van Suriname ook sprake geweest van gedetineerden die besmet waren geraakt. Zij waren allemaal hersteld. 

6 REACTIES

 1. Daarom laat de veroordeelde massamoordenaar zich nu vaccineren. Want binnenkort zit hij ook, voor de komende 20 jaar, binnen. Hij is en blijft een laffe, bange rat.


  Maak melding

 2. Opgesloten en ze krijgen covid. Dus degene van buiten nemen het mee voor ze. Pomp ze de thee van guilimore
  gemodereerd

 3. flyer , goede opmerking , er komt extra ruimte om die massamoordenaar te ontvangen in de jail .
  maar er is een probleem die bouta kan alleen nog maar chinees spreken en hij wil eten met twee stokjes , nou de septitank is toch ook vrij , flikker hem daar in met twee stokjes.


  Maak melding

 4. WAT,
  Wat ben jij een domme löl. Je weet geen ene moer over zeewater. Je weet niks, maar permitteert jezelf een mening. Domme terriër.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.