Twee muloscholen in Nickerie gesloten vanwege coronabesmettingen

7
Muloschool leerlingen in Suriname

Twee muloscholen in Nickerie zijn deze week gesloten vanwege coronabesmettingen. Het gaat om de Schneiders-Howard en de Sitalsinghschool. Vernomen wordt dat ouders en leerlingen van de scholen positief getest zijn op het gevreesde virus.

De leiding van de scholen hebben de autoriteiten op de hoogte gesteld, waarna besloten werd de scholen te sluiten. De Schneiders-Howardschool is dinsdag gesloten en de Sitalsinghschool woensdag.

Afgelopen 24 uur zijn 5 coronadoden en 145 nieuwe besmettingen genoteerd in Suriname. De nieuwe gevallen zijn aan het licht gekomen na 446 swabs.

Afgelopen etmaal zijn ook 122 personen genezen verklaard. In de ziekenhuizen worden nu 127 personen verpleegd. 28 patiƫnten worden verpleegd in de intensive care units.

Momenteel zijn 992 personen in isolatie. Het virus heeft het leven gekost aan 602 personen. Hieronder de cijfers na de update van donderdagavond 15 juli.

7 REACTIES

 1. En nu heel nickerie vaccineren want daarom moesten de scholen voor de laaste 4 weken open terwijl het al bekend is dat iedere leerling doorstroom naar de volgende klas dus de andere districten let op jullie zijn nu aan de beurt morgen heeft een school in paramaribo covid


  Maak melding

 2. Van de week zijn mulo Schotelweg en Johannes Vrolijk 1 gesloten wegens positieve testen e er doet een lijst met schoolnamen de ronde.
  gemodereerd

 3. Deze minister heeft geen ruggengraat.Hij kopieert alles uit Nederland en dat veroorzaakt juist meer ellende. De Nederlandse samenleving is anders dan de Surinaamse. Straks krijg je op meerdere scholen een gigantische corona uitbraak. Ik verdenk de regering Santokhi dit bewust te doen. Het geeft hen de mogelijkheid om weer te bedelen om hulp bij Nederland.


  Maak melding

 4. Oh? En de andere scholen die gesloten??? Die houden ze schuil voor media en volk..šŸ™„
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.