Spullen meegenomen na inbraak bij politiebureau Nieuwe Haven

35
politiebureau-nieuwe-haven

Bij politiebureau Nieuwe Haven in Suriname is onlangs een inbraak gepleegd. Volgens de Surinaamse politie werd er ingebroken bij de administratie. In belang van het verdere onderzoek kon zij geen verdere details prijsgeven.

Onbekenden hebben zich toegang tot een brandkast verschaft. De redactie van Waterkant.Net verneemt dat er daarbij spullen zijn meegenomen.

Het is nog onduidelijk hoe zij de brandkast hebben opengedaan. De afdeling afdeling Onderzoek Politiezaken (OPZ) is belast met het verdere onderzoek.

UPDATE – De in bewaring genomen 16 duizend euro en ongeveer SRD 40 duizend, die na het overleden van Walter Bouterse bij hem werden aangetroffen, zijn gestolen op de afdeling Kapitale Delicten van het Korps Politie Suriname. Het geld was in een tas in een kast geplaatst.

35 REACTIES

 1. @RobG
  10 jaren beleid van de ex- criminele ndp regering heeft een ieder tot crimineel gemaakt.Je baasje bouta is met de inhoud van staatskas vandoor samen met schoonzoon boefdraad.Dus de rest probeert de leftovers te roven.


  Maak melding

 2. Inside job. Nu gaat de politie politie onderzoeken en we weten hoe dat meestal afloopt. Met mensen als gersie de mislijder van de politie vakbond.


  Maak melding

 3. @Ray, jij bent beïnvloedt door de politieke retoriek van Santokhi en zijn movement. Jij hebt net als Esmerald en vele anderen een duiveluitdrijver nodig om de slechte geest van Santokhi uit jullie kwetsbare mind te verdrijven. Het enige alternatief voor Suriname is de NDP. Een hele politieke partij zijn jullie aan het besmeuren. De mensen die vermoedelijk gelden hebben ontvreemd zijn ambtenaren.
  gemodereerd

 4. @Ray, jij bent beïnvloedt door de politieke retoriek van Santokhi en zijn movement. Jij hebt net als Esmerald en vele anderen een duiveluitdrijver nodig om de slechte geest van Santokhi uit jullie kwetsbare mind te verdrijven. Het enige alternatief voor Suriname is de NDP. Een hele politieke partij zijn jullie aan het besmeuren. De mensen die vermoedelijk gelden hebben ontvreemd zijn ambtenaren.


  Maak melding

 5. Ongelofelijke puinhoop in Suriname. Zelf onder de politie huizen er dieven. In Suriname is het zo als je op straat niet door rovers wordt beroofd wordt je alsnog legitiem beroofd door de politie.
  Wat een schijt vertoning bij de Surinaamse politie bond. Vele zwemen van fraude, bedriegerij en dieverij. Het bestuur onder leiding van Atompai en Gentile staat er om bekend om hun intimidatie praktijken. En deze soort maffioso noemt zich leden van de politie.


  Maak melding

 6. @Sing Sing, natuurlijk heb jij een hekel aan deze mensen. Het bestuur van de politiebond heeft niets te maken met deze inbraak. Het bestuur geeft Santokhi hoofdpijn omdat zij met gerechtvaardigde looneisen voor de dag zijn gekomen. Santokhi heeft er een puinhoop van gemaakt.Hij moet opkrassen. Het enige alternatief is de NDP.


  Maak melding

 7. RobG die vieze vuile paarse rioolrat probeert hier een ieder weer de maat te nemen, terwijl hij weet dat hij het aan het verkeerde end heeft.
  De daden die hij beschrijft zitten in zichzelf en in het DNA van zijn criminele NDP partij.
  Als er één is die een politieke partij en de huidige President in zowat elke post zit te besmeuren, ben jij het wel. Door je blinde adoratie voor die teringlijers van de NDP die het land in zoveel ellende hebben achtergelaten, ben je de weg volledig kwijt. Dus ga lekker je smoel maar spoelen en kruip zo snel mogelijk terug onder die steen waar je vandaan komt.
  RobG, je bent de personificatie van een poepplaatje van de NDP die door opzettelijk verdraaien van feiten, met liegen en bedriegen terug in het centrum van de macht probeert te komen.
  GAAT NIET GEBEUREN….nooit meer, vraag maar aan het volk.


  Maak melding

 8. Loop ik als gewone burger naar binnen.waar zoveel agenten 1×24 uur zitten?
  Politie bureau nw Haven jullie zijn te doorzichtig.
  Jullie onderling stelen wreed van mekaar,en gunnen mekaar niet.
  Poespoesi é lokoe merki.


  Maak melding

 9. Jong Suriname

  In Gebroken Politie Buro. Paramaribo. Is CNN. NOS. CBS. Of ALjazeera Al Langs Geweest.
  Absoluut Wereld Nieuws

  Made In Surinam


  Maak melding

 10. na onbekenden no wil weten wie zo brutaal zou zijn jullie moeten je schamen a zogenaamde onbekende mus ben lusu ala ding strafmang tu
  gemodereerd

 11. Zijn we echt zo trots op de leden want zich gewapende macht laat noemen in Suriname?
  Bedriegen, liegen, doen aan machtsmisbruik, zuipen, mishandelen hun vrouwen, je vrouw is niet veilig voor hun, doen dingen die straffeloos blijven.
  Dapper tegen de eigen bevolking maar laf als het aankomt op externe gewapende machten.
  Zie maar de voorbeelden, die zich het bestuur noemt van de Surinaamse Politiebond.
  Ongelooflijke puinhopen, doofpotten. Geen dubbeltje van het gestolen geld is al gerepatrieerd, ze komen er allemaal mee weg. Van Adhin zijn misdaden horen we niks meer.
  Chan, komt met transparantie. Het is niet de bedoeling dat het volk dat je aan de macht heeft geholpen het gelag betaalt en nog aan het betalen is. Eerlijk hardwerkende mensen zijn nu bedelaars geworden. Volk beroofd van zijn medische kaarten. VHP doet er nu iets aan.


  Maak melding

 12. Jij spoort duidelijk niet. Ie herie fesie yers “duiveluitdrijving” robg.

  Ik ben benieuwd wat de ouders vj leerlingen van jou gedrag vinden meneer de onderwijzer, want het is beneden peil, gruwelijk en afschuwelijk.

  Geloof jij nou echt dat al die werkeloze ambtenaren die hun stem hebben verkocht voor lucht, weer ndp gaan stemmen.

  Velen krijgen ondanks de schrijnende economische situatie en dankzij deze regering een verhoging. Verhogingen die tien tallen jr zijn blijven liggen. In de omringende landen is het kommer en kwel.

  Je doet je best maar de komende 4 jr, want niemand gaat weg.


  Maak melding

 13. Je bedoeld 1 of 4 van jullie collegas zijn erin geweest!
  Het is 2021 en haven politie heeft nog steeds geen cameras systeem serieus inplaats su voorruit gaat. Gaat het juist achteruit.
  Wat doen die agenten ze slapen zeker of xitten zeker in hun telefoon.
  gemodereerd

 14. Vandaag verkiezingen bij de popo!
  Moge de beste winnen, want het is alleen maar kommer en kwel nu.
  Leningen v srd 9 mil, hypotheek afgesloten van het popo pensioengeld. Percelen en huizen voor een select gezelschap. 2 dgn voor de bestuursverkiezing benoemingen.

  Zal me niet verbazen dat er eigendom-stukken zijn vervreemd. Het bureau zit midden in een verbouwing, wat valt er te halen.

  Rommel!


  Maak melding

 15. toch benieuwd hoe robjegestoord denk dat de ndp dit land draaiende gaat houden?
  ze hebben in die 10 jaar alles al beleend, weggegeven of verkocht
  zelfs de ndp kan niets aangezien niemand ze meer wilt helpen omdat het een roversbende is.
  waar ga je dan je geld vandaan halen voor die eeuwige paketten?
  of gaat sardjoe sponsoren ofzo?

  “Het bestuur geeft Santokhi hoofdpijn omdat zij met gerechtvaardigde looneisen voor de dag zijn gekomen.”
  ow die rovende npd politieagenten die aan het staken waren?
  die op grond van dienstjaren hun rang en loon aangepast willen hebben?
  terwijl die randdebielen te stom zijn om enig nuttig werk te verrichten
  ze kunnen eisen wat ze willen, de regering hoeft er niets mee te doen
  staken ze?? sowieso loon stopt zetten.
  want of ze staken of niet? die paarse ratten doen toch niets, maar geeft de regering wel een legitieme reden om hun salaris af te kappen en desnoods ze te ontslaan
  die hele kps bond is 1 grote rovershok…. gewoon niets van aantrekken


  Maak melding

 16. robg ,de vuilste , de smerigste de stinkende de paarse homo rat , , je kunt echt zien dat je een echte rat bent , en ratten hebben geen familie , na een tijdje worden ze kannibalen en vreten ze soortgenoten op , dus robg wees maar op je hoede , vooral moet je oppassen voor de ratten die je niet serieus nemen


  Maak melding

 17. Aan de reacties van rob kan je duidelijk zien dat hier een wetenschapper spreekt. niet zomaar iemand van de markt. nee een echte wetenschapper die onderbouwt wat hij zegt. geen loze kreten.
  Hoog niveau


  Maak melding

 18. Een aantal jaren terug toen Bessie Turf minister Juspol was werd er brand gesticht aan de Lim A po straat. Bessie zei later dat ze wist wie erachter zat maar niks er aan kon doen. Wordt zeker weer zo’n verhaal.

  Nederland had tenminste nog een Peter R. De Vries die zaken naar boven bracht met gevaar voor eigen leven. Wie staat in Suriname op tegen al het onrecht en de misdaad? Zijn allemaal al bedreigd of omgekocht?…


  Maak melding

 19. QQQ..

  De Laatste Paar Jaren heeft KPS Alleen Maar Rovers En Ex Rovers In Dienst Genomen

  Ik Hoop Dat Men Dit Bericht Ook Doorspeelt Aan De Minister Van Justitie En Politie Kennth Amoksie. Hij Is Meer In het Binnenland. Nix Interseert Deze Gare Gore Mafkees


  Maak melding

 20. Zelfs bij de politie word er ingebroken en spullen meegenomen…Sang dit lijkt echt een grap jongoe…wat doet de politie dan?? Slapen terwijl er gestolen word bij hun??


  Maak melding

 21. Wat een bende bij de politie. Maar als hun ex minister met zijn drugs kop tot pres hft gemkt denkt de rest dat het zo hoort
  gemodereerd

 22. Suriname een groot sprookjesbos waarvan alles gebeurd met allerlei kabouters en smurfen.
  Op het onafhankelijksplein staat een kop van Jut ze noemen hem ook Robg.Bij kirpelani staat holle bolle Gijs(hoefdraad).Ja er zijn nog heel veel andere BEESTEN in het bos!
  gemodereerd

 23. Politie pak de dief. Oeps bij de politie zit de dief.
  Zoveel negatieve zaken in het korps
  gemodereerd

 24. Geen wonder dat de politie geen inbrekers kan aanpakken. Het us toch te gek voor woorden dat er wordt ingebroken op een politiebureau.
  De poltie kan dus zn eigen huis niet bewaken
  Waren ze in dieoe rust? Of stomdronken?


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.