VIDEO: Conflict tussen Gorré en SVB opgelost, coach stapt niet op

20
John Krishnadath opnieuw gekozen tot voorzitter SVB
Waterkant archieffoto: SVB voorzitter John Krishnadath en bondscoach Gorré.

Een bericht van sportverslaggever Desney Romeo heeft afgelopen nacht heel veel ophef veroorzaakt rondom Natio, coach Dean Gorré en de SVB. Romeo gooide de tekst: BREAKING!!!! Crisis binnen de SVB. Dean Gorre stapt per direct op!! online waarna dit als waarheid werd aangenomen. Te voorbarig van Desney Romeo blijkt nu, omdat Gorré niet opstapt.

Coach Gorré en SVB voorzitter John Krishnadath (foto) kregen het wel aan de stok met elkaar, waarbij Gorré zou hebben aangeven per direct op te stappen, maar dat is inmiddels van de tafel. De plooien lijken glad gestreken te zijn.

Volgens QN Sports die ter plaatse aanwezig is, begon het probleem toen eerder positief geteste doelman Claidel Kohinor na meerdere negatieve testen op Zanderij aankwam om het vliegtuig te pakken richting Amerika. Daar aangekomen bleek dat de hij niet geregistreerd stond op de vlucht.

Gorré maakte daarop kontakt met Krishnadath, die hem aangaf dat Kohinor niet zou afreizen. Dit ging er bij de bondscoach niet in en gaf aan met ontslag te gaan als Kohinor zich niet zou voegen bij de selectie.

“Ik was totaal niet op de hoogte van de acties van Gorré om op kosten van SVB een ticket te boeken voor Kohinor”, zegt Krishnadath tegen Starnieuws. Er is niet afgestemd. “Pas toen alle beslissingen genomen waren, heeft Gorré mij gebeld. Ik heb hem uitgelegd dat het niet zo aan toe gaat. Er zijn procedures. Hierop heeft hij gezegd dat hij dan opstapt,” zegt de SVB-voorzitter tegen de nieuwssite.

Inmiddels zijn zaken bijgelegd door beide partijen en heeft de coach zijn functie vooralsnog niet neergelegd. Ook zal Kohinor, oud-aanvoerder van Natio, afreizen later op de dag en zich voegen bij de selectie. Of hij mag spelen voor Natio, is nog even de vraag gezien hij ook nog voorbij de protocollen van de Concacaf moet meldt QN Sports.

20 REACTIES

 1. Als Dean Gorré opstapt zal de SVB wel een goede vervanger, Clarence Seedorf, moeten hebben, want anders valt alles als domineestenen in elkaar wat tot nu toe door hem is opgebouwd. ​Gelukkig dat het met een sisser is afgelopen.

  Dean heeft een doel en hij werkt eraan. Vertrouwen moet hem daarom gegeven worden.

  Wat hij tot nu toe heeft gedaan moet daarom niet kapot worden gemaakt.


  Maak melding

 2. Laten wij nu al beginnen om fondsen bij elkaar te brengen. Suriname zal veel geld nodig hebben om zich staande te houden in de komende voetbal festijnen op wereld niveau.
  Het gaat hier om USD dus Surinamers in de diaspora maak je borst meer nat.
  gemodereerd

 3. Commentaar leveren zonder vooraf hoor en wederhoor toe te passen lijkt mij een beetje voorbarig.
  gemodereerd

 4. Waarom zoveel heisa voor een keeper, die toch maar op de reservebank zou zitten? Dean, als je je weer niet plaats, gaat de SVB je ontslaan. Dus hou op met je bedreigingen. Presteren met jezelf europees team.


  Maak melding

 5. QQQ..

  Dean Gore Gaat Suriname Niet Naar Grotere Hoogte Kunnen Brengen
  Hij Moet Plaats Maken. Stanley Menso Lijkt Mij Een Fantastisch Kandidaat Om Dean Gore Plek Over Te Nemen


  Maak melding

 6. Fu seide mik we tango jongoe, vooral degene die altijd willen sjoemelen als muisjes in de nacht jongoe!! ….tik tin , cool , a san na …mik Gorre sit a torie verdorie!!!! Tap bek !! Oen sranan mang jongoe! ….laat Gorre bepalen…da sang! Svb de rustig jere!!! ….laten we voor de Gold cup gaan strijden, we fock a mang ede jongoe shitttttt!!!!
  gemodereerd

 7. Een dergelijke ‘gevechtshouding’ om niets is heel dom van deze amateurcoach. Een ieder weet dat dit effect heeft op de sfeer en prestaties van het team. Moet je niet willen. Als de coach zich op zo’n groot toernooi zo (Paars) opstelt, kan het team nu al naar huis. Fean Gorre veket hiermee kleur. Is niet geschikt voor Natio. Go Home, man…
  gemodereerd

 8. Die voorzitter, heeft geen kaas gegeten van voetbal,het is geen cricket of bat & bal,ze hebben Seedorf al weggepest,nu is Gorè aan de beurt,..Sranang,lai ding omhoog gevallen SABIESO,datmekie oen neh bereik nex. Suriname is nog steeds op het niveau,.van,…MEH KIEP MEH BEK MEH VOOR.Misschien zijn zij in t jaar 2055.ER AAN TOE.
  gemodereerd

 9. Respect voor hetgeen Dean Gorre tot nu toe bewerkstelligd heeft. In Suriname moet het bij de voorzitter van de Svb nog doordringen dat we nu met professionals werken. Geef Dean de tools die hij nodig heeft en laat die man zijn werk doen. Dmv een crowdfunding aktie heeft hij ook een kleine €600.000 weten te regelen zodat veel van de kosten gedekt waren. Volgens mij werkt deze man met zijn hart, voor zijn passie Suriname. Go Natiooo….


  Maak melding

 10. Deze zogenaamde journalist wist ook al wie Dean Gorre zijn opvolger was.Leo Brunswijk.de alleskunner.
  De redder des vaderlands.alias de duizend poot .


  Maak melding

 11. Er is meer aan de hand k hoop dat de boyz vn Natio er mee naar buiten komen.K heb al wat info.
  Tantiri a no don.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.