Directie AZP schakelt politie in voor actievoerende medewerkers

16
Directie AZP schakelt politie in voor actievoerende medewerkers nieuw

Medewerkers van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo (AZP) zijn vanmorgen wederom in actie gegaan. Zij zijn boos op de directie omdat die de afgesproken betaaltermijnen van het afkoopbedrag heeft gewijzigd (zie brief onderaan). De medewerkers hadden de poort van de ingang van de Spoedeisende Hulp in Suriname gesloten en hielden zich daar op.

De directie vond op een gegeven moment dat de actievoerende vernielingen wilde aanrichten en schakelde de politie in, om in te grijpen. De politie ging zwaar ter plaatse, maar bij aankomst bleek dat niet het geval te zijn.

Het bestuur van de bond bij het ziekenhuis (ABLAZ) heeft met de leden afgesproken dat zij in contact zal treden met de directie die afhankelijk is van de overheid. Vrijdagochtend komt de bond weer bij elkaar om de stand van zaken te bespreken.

16 REACTIES

 1. Er is geen geld, de boom is uitgedroogd. Bij Bouta staat het nog vol in de bloei, gaan jullie daar maar aan de boom schudden🤑😜


  Maak melding

 2. Wat ASO van de stakers om die plek te blokkeren geen woorden voor ! Morgen staan ze weer lachend in de rij voor giften van bedrijven en de diaspora terwijl hulpbehoevenden overlast ondervinden.
  gemodereerd

 3. Heel raar verhaal. Bij deze regering regeert de leugen. Deze regering heeft meer inkomsten dan de vorige regering. Zij krijgen meer inkomsten uit de exporten van goud en aardolie en andere olieproducten. Daarnaast zijn er verhoogde inkomsten door verhoging van de brandstoftoeslagen. Er is voldoende geld in het land om aan de eisen van de stakers te voldoen. Men heeft ruim 20 miljoen gereserveerd voor de aankoop vannauto’s. Daarnaast wil met het DNA gebouw verbouwen en uitbreiden voor een bedrag van 6 miljoen US dollars. De stakers en andere actiegroepen moeten zich niet meer laten misleiden door deze politici.
  gemodereerd

 4. Rob je hebt gelijk denk ik. altijd maar klagen dat er geen geld is, maar toch wordt het over de balk gegooid
  gemodereerd

 5. Het is een corrupte bende in Suriname. Er worden nieuwe auto’s gekocht, de rechterlijke macht krijg loonsverhoging. Het is gewoon een grote teringzooi met de regering.
  gemodereerd

 6. @Robg de gladharige dat overzees woont begint langzaam wakker te worden en vraagt zich af “hoe dan dat de zittende regering zo’n armzalige erfenis heeft gekregen en toch uit zo’n situatie langzamerhand uikomt” .Toen NDP regeerde sliep hij, genoot samen met Parmissar (gargamel) van alle Surinaamse rijkdommen. RobG en Gargamel zijn staatsgevaarlijk voor Suriname.


  Maak melding

 7. robg zo nu hoor je het ook van anderen dat jij een landverrader bent , en paarse stront rat jou dagen zijn geteld zelfde als die van de ndp
  vandaag kwam ook naar voren dat de ndp vanaf 2015 met het geld dat bestemd was voor de zorg , andere dingen deed met dat geld en toen hield alle zorgmedewerkers hun klep en gingen niet staken , ze waren bang voor je baasje he robje g , en jij vond dat ook goed he kwakzalver
  hebt jij soms ook geld ontvangen van de ndp om ook je mond te houden lafbek


  Maak melding

 8. niet alleen robg , maar ook die glennrrrrrrr , sjonnie kalloe , salto , en al die andere paarse ratten hebben geld ontvangen van de ndp tussen 2015-2020 om hun bek te houden , en nu hebben ze weer geld gehad om hun bek open te doen om onrust te zaaien , en stelletje etterbakken dat geld wat jullie gekregen hebben is het geld wat de ndp van het echte Surinaams volk heeft gestolen , o ja jullie paarse ratten en de hele ndp kliek zijn geen Surinamers maar landverraarders , opdonderen met die gasten


  Maak melding

 9. “De directie vond op een gegeven moment dat de actievoerende vernielingen wilde aanrichten en schakelde de politie in, om in te grijpen. De politie ging zwaar ter plaatse, maar bij aankomst bleek dat niet het geval te zijn. ”

  Ik verwacht zo’n reactie van een directie die goed voor zichzelf zorgt maar het lager personeel helpt uit te knijpen.
  Ook misbruik makend van hun machtspositie.
  Gevoeloze awaries.
  gemodereerd

 10. Rob g is een vuile lage rat. Hij kan het niet hebben dat de nieuwe regering toch geld vind om te regeren. Je vraagt je af of hij wel is begaan met Suriname en zichzelf Surinamer noemt. Deze lage ratten kom je overal wel tegen ,maar dit is het ergste in zijn soort. Jammer dat hij niet dood geboren is.ik hoop in ieder geval dat geen achterlijke kinderen op de wereld heeft gezet. Maar ik denk dat hij niet eens met zo een lage levenstijl ook geen vrouw heeft gehad. Rob heeft thuis geen spiegel. Je zal maar zo één in je familie hebben,als vader of echtgenoot.


  Maak melding

 11. Waarom Redshin en WAT altijd zo op hun teentjes getrapt? Hebben jullie soms politieke waanbeelden? Politiek is een grote leugen. Jullie zijn de VHP en Robg is van de NDP. Laat iedereen in waarde zeg. Het gerafeld en sissen om een paar volgevreten politici kan mij gestolen worden. Het komt door de goedgevulde borden. Ik moet werken voor mijn eigen geld. Succes polieke wappies.


  Maak melding

 12. glen rrrŕrrrrŕ , jij en werken , jij kreeg altijd voedselpakket van de paarse ndp boevenbende, en nu werk jij , jij bent zeker degene die op de schop leunt , profiteur


  Maak melding

 13. Wat.. Ik ben geen Glenn rrrrr maar Glenn politiek gestoorde. Trouwens.. Waaat is er met jouw aan de hand. Ssssst aub…Ik verdien mijn geld inderdaad leunen en jij verdient je geld met veel gelul over politiek. Stop je politiek gezeur ergens waar ik het niet kan lezen gek. Ik vermoed dat jezelf in de VHP zitten of je famile. En nu wegwezen dwaas. Ga lekker Bouta opzoeken, want Suriname is niet groot inplaats van elke dag hier mensen probeert monddood te maken. Lauwman waaat.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.