Brandweer weet erger te voorkomen bij brand in woning te Leiding

2
Brandweer weet erger te voorkomen bij brand in woning te Leiding

De brandweer heeft vandaag aan het eind van de ochtend erger weten te voorkomen, toen er brand uitbrak in deze woning te Leiding 21a in Suriname. Een kamer in het huis werd door het vuur verwoest.

De brand brak iets voor het middaguur uit op de hoek met de Bachoeweg. Ten tijde van de brand was niemand in de woning aanwezig. De rookontwikkeling werd ontdekt door buurtbewoners, die de brandweer meteen inschakelden.

In afwachting van de brandweer wisten ze een auto uit de garage te duwen en een deel van de inboedel veilig te stellen, zoals op de foto te zien is.

De Surinaamse brandweer was snel ter plaatse. De brand is daardoor slechts beperkt gebleven tot één kamer van de woning. Er hebben zich geen persoonlijke ongelukken voorgedaan. De oorzaak van de brand is nog niet bekend.

2 REACTIES

  1. Een Bakroe was aan het roken in het huis. Maar toen zijn eigen houten been vlam vatte, gooide hij die been weg en in djompoe foetoe stijl verliet hij het huis, het brandend achterlatend.


    Maak melding

  2. Geen bakroe maar een poltergeist denk ik mooie huis hebben hun trouwens. Echt surinaamse huizen. Mooi vrijstaand. In nederland contrast heel groot met suriname.
    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.