Vikash (34) kapt goede vriend Koemar (32) nadat hij hem thuis betrapt met zijn vrouw

38
Een ambulance werd ingeschakeld om een slachtoffer af te voeren.

Het Korps Politie Suriname heeft meer details naar buiten gebracht over het geval, waarbij een man zijn vrouw op heterdaad thuis aan de Ramwatieweg betrapte met zijn goede vriend en hem met een houwer aanviel.

Het voorlopig onderzoek wees uit dat gaat om mevrouw G.J. (31) die gehuwd is met haar partner Vikash C. (34) en dat zij vier kinderen hebben. Haar partner kwam er op dinsdag 13 juli erachter dat zij een buitenechtelijke relatie heeft met Koemar D. (32). D. werd op het adres aangetroffen door de politie van bureau De NieuweGrond, waarbij beide benen besmeurd was met bloed.

Vikash kwam tijdens werkzaamheden thuis om te schaften. Hij merkte dat drie van zijn kinderen in de woonkamer zaten terwijl de voordeur op slot was. Bij die gelegenheid vroeg hij een van zijn kinderen om de voordeur die op slot was open te doen.
Vikash liep naar binnen en zag zijn vrouw niet.

De man doorzocht de verschillende ruimtes in de woning, maar kon zijn vrouw niet vinden. Er werd geprobeerd een kamer open te doen die op slot bleek te zijn. Hij klopte toen op de deur en hoorde de stem van zijn vrouw. Hij vroeg haar de deur open te doen zonder het gewenste resultaat. De deur werd toen opengetrapt en hij zag zijn goede vriend Koemar alleen in een onderbroek over het schuifraam springen.

De man werd door zijn vrouw tegengehouden om het slachtoffer niet achterna te gaan. Koemar hield zich schuil op een bloot perceel naast de woning. Vikash die zich waarschijnlijk niet kon beheersen greep naar een houwer die in de keuken was en ging via een andere opening van het huis Koemar achterna.

Op het terrein naast de woning werd Koemar die op zijn buik lag, enkele kapverwondingen toegebracht. Het slachtoffer raakte aan beide benen gewond. Koemar zocht hulp bij de buren maar die dachten dat het om een verdachte ging en schakelden de politie in.

De politie die heel snel ter plaatse was, kon de partner van de vrouw aanhouden. De houwer waarmee het strafbaar feit werd gepleegd werd aangetroffen en in beslag genomen. Koemar werd per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp Paramaribo.

Hij werd in eerste instantie ter observatie opgenomen, maar is intussen naar huis gestuurd en voor verder onderzoek doorverwezen naar een chirurg. De verdachte Vikash is na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. Het onderzoek in deze zaak duurt voort.
 
 
 
 

38 REACTIES

 1. Leading songtitle by Ravi.B & Mahendra Ramkellawan called: “Mi a go chop di man”
  gemodereerd

 2. Ik vind die vrouw en die Koemar wel beestachtig. Gewoon terwijl de kinderen thuis waren. No shame.
  gemodereerd

 3. Lijkt op een suri bollywood kapparty starring koe-maar, Vikash en Kras-watie als de geile bhaudjie. Verdere straf heeft deze trio niet meer nodig want iedereen weet wat er gebeurd was.
  gemodereerd

 4. Koemar is ook niet echt slim. Als je vriend je betrapt met zijn vrouw dan ga je schuilen op een nabij bloot perceel. Jockey of geen jockey, je gaat moeten rennen alsof je leven ervan af hangt. Want Vikash kap eng mars wel.
  gemodereerd

 5. Hij moest beide gekapt hebben eenmaal hij het deed, wetende opgesloten te zullen worden. Die vrouw is hoofd verantwoordelijk hiervoor en Koemar die klootzak onbetrouwbaar Judas
  gemodereerd

 6. als je graag met jan en alle man wil rollebollen , blijf dan single dan heb je dit niet. Snap zulke mensen niet.
  gemodereerd

 7. Hahahaah wat een juicy verhaal…. mevrouw heeft 4 kinderen en doet het met de vriend van haar man!
  Schandalig, tja nu weet heel SU het.
  gemodereerd

 8. Koemar is zijn vriend niet, en zeker geen goede. Je vriend geeft je vrouw geen lichamelijke ondersteuning.
  Koemar heeft het te letterlijk opgevat: Goede vrienden delen lief en leed.
  gemodereerd

 9. Één, twee , twee, twee. Ieni alesi gron, san e lolo.
  Hee ,moet ik huilen . Moet ik schreeuwen.

  Alesi gron, is nu huis geworden. Mensen het is van alle tijden.
  Moraal ridders, lullen over anderen. De Brahmaan uithangen. Maar ik weet wel beter.

  Ini alesi gron, san e logo.


  Maak melding

 10. Cornel, ook ondrr Brahamanen heb je figuren die dit soort dingen ook doen. Een sur. Hindoestaan zei eens tegen mij dat aids geen pronleem.zou zijn in India omdat Indiers zo’n hoogstaande moraal hadden. Hij had namelijk gekeken naar de t.v. serie Ramayan en die gek dacht dat ALLE Indiase mensen zich als Ram en Sita zouden gedragen., volgens hem kwam er dus geen overspel, verkrachting, hoererij enz. voor in India. Wel, ik kan iedereen gerust stellen; menselijke gedragingen, goede of kwade, komen overal, onder alle bevolkingsgroepen.voor.


  Maak melding

 11. In geval er een echtscheiding komt gaat deze loopse hoerige teef de helft vn alles wat de man bezit willen erven.
  Jammer dat vikash opgepakt is anders zou dit gebeuren zeker een andere wending krijgen.


  Maak melding

 12. Vikash zijn houwer was te bot of kort, waardoor hij die Koemar niet goed kon kappen.
  A kaw dati is op een leeg stand erf gaan schuilen, hij moest doen als Forrest Gump en rennen for dear life.
  Waar je mensen hebt, heb je drama, nog meer als het krasi mensen zijn.


  Maak melding

 13. Hij dacht dat Koemar zijn vriend was. Trapt die vrouw eruit. Een hoer kan je toch niet tot huisvrouw maken. Hoeveel mannen wil je kappen in je leven Vikash? Al je bij haar blijft moet je alle houwers in Suriname opkopen, want zij gaat niet. Ga alvast DNA test, want misschien zij alle kinderen van je vriend. Tja van jouw
  vrienden moet je het hebben zeg ik maar…


  Maak melding

 14. Dat is het risico van het vak. Het is spannend, uitdagend en geeft een kick. De drive om te scoren geeft een extra adrenaline rush waardoor men de gevaren niet meer ziet. Maar een echte man
  moet zijn verlies kunnen dragen. Misschien heeft hij het er ook naartoe gemaakt. De vrouw zocht naar troost, rust, een luisterend oor. Dat vond ze bij Koemar. Viskash had zijn emoties moeten bedwingen.

  Hij heeft zich nu zwaar in de nesten gewerkt. Hij komt in de gevangenis terecht en zal zijn kinderen niet zien opgroeien. Het leven in de gevangenis is geen plek van melk en honing🍯.Wat een ellende heeft die man zich op de hals gehaald.


  Maak melding

 15. rob g

  Kennelijk!
  jammer dat u hoekdraai geen echte man vindt.
  Ook kumakosi valt voor u kennelijk in die categorie: Wel duizenden stemmen krijgen maar niet in het licht zichtbaar in de oppositiebankjes plaatsnemen.

  De kastanjes door anderen uit het vuur halen. Klinkt bekend.
  gemodereerd

 16. Nou, met zulke vrienden als Koemar heb je geen vijand nodig.
  Ik snap de emoties van Vikaash. Maar nu zit hij vast en kan “vrouwlief” gewoon doorgaan. Vooral ook erg voor de kids, die zien alles gebeuren maar moeten stilzaam zwijgen.
  Zulke mensen zijn van God los!
  gemodereerd

 17. “..een echte man
  moet zijn verlies kunnen dragen. Misschien heeft hij het er ook naartoe gemaakt.

  hoekdraad op de vlucht
  kumakosi in het donker
  gemodereerd

 18. En ja hoor!! Dat motjo libie gaat gewoon verder zowel bij de man als bij de vrouw. En maar blijven hoereren. Wie niet wil stoppen zal voelen…achteraf hoor je ” na motjo libie pot mie soh “


  Maak melding

 19. Vikash (34) verdiend een standbeeld. De man heeft het prima aangepakt. Hoe haal je het in je hoofd om vreemd te gaan met de vriend van je man terwijl de kinds in huis zijn. Walgelijk.


  Maak melding

 20. Vriend gekapt en vrouw vrij-uit. Dit geeft de vrouw de gelegenheid om het weer te doen. Vrouw opvoeden en kapvergunning intrekken. Probleem opgelost?


  Maak melding

 21. Je hebt vrienden en vrienden. We refereren dan naar blood brothers. In geen miljoen jaar zal je blood brother zo een vergrijp plegen. Kom je bij een vriend thuis, is het nooit de bedoeling dat jouw vriend nog niet thuis is. Dan ga je weg en wacht rustig af tot je vriend thuis is. Je zorgt nooit voor een moment dat jij en de vrouw van jouw vriend alleen met elkaar zijn. Kappen heeft geen zin, want nu zit Vikash opgezadeld met de nodige sores. Vikash heeft achteraf gehandeld vanuit een emotionele bui. Hij had de zaak andersom moeten benaderen. Hij heeft te weinig ervaring met vrouwen .Je kunt nooit te emotioneel betrokken raken bij een vrouw. Een man heeft zijn eigen kompas en dat moet hij volgen. Zeker niet dat kompas van een vrouw. Het zal je regelrecht op een verkeerde bestemming doen belanden.
  gemodereerd

 22. Ik ben voor Vikash. Die man is zo erg verraden, OMG.
  Kan mij voorstellen dat je een waas voor je ogen krijgt en zoiets doet.
  En die 2 hebben geen respect voor die kinderen.
  Trouwens RobG, als die vrouw geen troost en een luisterend oor vind bij haar man dan moet communiceren met hem. Wil Vikash dat niet, dan maar intrekken bij haar lover. Ik hoop dat advocate Nibte deze zaak op zich wil nemen, het liefs pro deo. Free Vikash.


  Maak melding

 23. Jacobus,
  Dan kan je bijna alle Surinamers stenigen in het openbaar en trouwens we wonen niet in een moslimland. In zulke gevallen krijgen de vrouwen altijd de schuld in moslimlanden.mannen gaan vrijuit. Ik heb gezien hoe vrouwen gestenigd worden .jij ook. Vreselijk. Ook vreselijk dat je hieraan denkt. Heb jij trouwens dochter(s), zussen?
  Een moeder zal je wel hebben. Zou jij deel nemen aan de steniging?


  Maak melding

 24. Intussen heeft de moslim acteur van Bollywood, Aamir Khan, zij 2e vrouw verlaten en heeft hij een 20 jaar jongere vrouw genomen.
  Al deze drie vrouwen zijn Hindoes. Je vraagt je af hoe zo’n populaire moslimman geen moslimvrouw kan vinden in een 250 miljoen grote moslimgemeenschap van India.
  De waarheid is: love jihad. Moslimmannen jagen op Hindoevrouwen om kinderen met hen te verwekken ter versterking van de islam.
  Trouwt een Hindoevrouw met een moslim, dan gebeuren er enkele dingen:
  – de Hindoegemeenschap raakt een lid kwijt en wordt zwakker
  – de moslimgemeenschap krijgt een lid erbij en wordt sterker
  – er wordt een voorbeeld gegeven aan Hindoevrouwen dat ze met moslims moeten trouwen
  – deze vrouwen baren moslimkinderen en versterken daarmee de moslimgemeenschap
  – de voorouders van de Hindoevrouwen worden op deze wijze gepijnigd en vernederd
  – er wordt een conflict gecreëerd tussen dochter en ouders
  – zo’n gescheiden vrouw kan nooit meer hertrouwen met een Hindoe
  – enz.

  Doelbewust jagen moslim mannen en jongens op Hindoe vrouwen en meisjes. Ook in Nederland en Suriname.
  De Hindoevrouwen moeten zich hiervan bewust worden en niet vergeten hoeveel offers hun voorouders hebben gebracht om het Hindoeïsme te beschermen tegen de tirannieke islam en christendom. 800 jaar vernedering door de islam en 200 jaar door christenen. Als je dan nog het lef hebt om als Hindoe met een moslim of christen te trouwen, dan ben je echt schaamteloos, vind ik. Trouw liever niet dan met een moslim of christen te trouwen.


  Maak melding

 25. @ bhanumati
  We leven in 2021 hoor! Iedereen mag trouwen met wie hij wil.
  Ga toch lekker naar India, waar er veel Hindoestanen zijn.
  Toch van de gekke wat je opschrijft. Geen wonder dat die vrouwen hoeren worden.


  Maak melding

 26. @Cornel,

  Zoek toch een vrouw of man uit je eigen gemeenschap. Of heb je een hekel aan je eigen gemeenschap?
  Btw, meer christenvrouwen zijn hoeren dan Hindoestaanse vrouwen. Gewoonweg omdat er meer christenen zijn in de wereld. Begrijp je? Bovendien worden nonnen bij de vleet verkracht in India door hun superieuren en het Vaticaan weigert die verkrachtende priesters en zelfs bisschoppen te veroordelen of te te straffen. Daarnaast zetten ze de Indiase authoriteiten onder druk om die bisschoppen met geen vinger aan te raken. Advocaten van die nonnen geven het op omdat ze niet opgewassen zijn tegen de macht van de Kerk.
  Maar daarover bericht de Westerse media natuurlijk niet.


  Maak melding

 27. Deze vrouw is niet gekapt, dat is haar pech. dan was het misschien over. nu zal ze elke dag bang moeten zijn, bang wie haar komt kappen en daarna opvreten, bang dat iets haar kinderen kan overkomen, al gaf ze gen zier om haar kinderen, anders naai je niet in een andere kamer en laat je de kinderen voor de deur wachten totdat je klaar bent.
  Leven in angst altijd maar leven in angst
  Moslims niet te vertrauwen


  Maak melding

 28. Ja wat er was gebeurd was geen pretje voor de kids en hun moeder schaam zich niet wat de gevolgen zijn en nog 4 kinderen was dat niet genoeg voor haar? Blijft single dan gebeuren zulke wrede actie niet
  Schaamteloos is dit en zal haar hele leven worden geconfronteerd en heel Suriname, Nederland de surinaamse bevolkings en Belgie want elk surinamers leest het online wat er gebeurd in ons land. VIKAS VS KOEMAR INDERDAAD DIT MOET VERFILMD WORDEN EN EEN BOEK MET HET WAAR GEBEURDE VERHAAL IN DE REALITEIT IS
  GROETJES ELSE (LISA)
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.