VIDEO: Goede doorstroom na herstelwerkzaamheden Van ’t Hogerhuysstraat

30
VIDEO: Goede doorstroom na herstelwerkzaamheden Van 't Hogerhuysstraat

Na weken van ellende op de Van ’t Hogerhuysstraat in Suriname, veroorzaakt door een slecht wegdek, kon het verkeer vanmorgen eindelijk weer goed doorrijden. Tijdens een spoed reparatie op maandag en dinsdag is de weg vanmorgen weer opengesteld voor het verkeer.

Een deel van de weg, waar ondermeer diepe kuilen waren, is gerepareerd in die twee dagen. Dat was vanmorgen goed merkbaar. Het weggedeelte was redelijk glad en het verkeer kon weer op snelheid doorrijden. Hierdoor waren er ook minder files.

Bekijk een kort filmpje van de situatie ter plaatse vanmorgen:

30 REACTIES

 1. Eigenlijk zou knip en plakwerk niet mogen, maar een deugdelijk herstel van het gehele wegdek. Ze zijn in ieder geval (goed) bezig met de middelen die ze tot hun beschikking hebben, dus roeien met de riemen die je hebt. Hopelijk komt het ooit goed met vereende krachten van alle bevolkingsgroepen.


  Maak melding

 2. Ze zijn nog lang niet klaar. De hele stad is 1 grote gatenkaas. Gewoon niet op tijd de voorbereidingen getroffen voor de grote regentijd waardoor nu alles veel meer kapot is gegaan dan normaal in de regentijd. Maar ja. Het volk moest voelen.


  Maak melding

 3. Ook in Nederland wordt knip- en plakwerk verricht als het gaat om straten te herstellen.
  Niet zo lang geleden is bij in de omgeving een straat op dergelijke wijze hersteld.


  Maak melding

 4. Als je moet roeien met versleten of kapotte riemen dan gaat het wel moeizamer.

  Al die goeie riemen zijn ook weggedragen of verstopt…


  Maak melding

 5. Ondanks dat de minister van OW zijn excuses heeft aangeboden voor zijn uitspraak dat het volk het maar moet voelen, zijn er Surinamers die haatdragend blijven.
  Had de minister geen excuses aangeboden dan hadden ze met stront naar hem gegooid.

  Dat de wegen er nu erger aan toe zijn komt wel door extreem regenval. Dat wordt er niet bij verteld. Dus ook al waren er voorbereidingen getroffen dat zou niet hebben geholpen.

  In Paramaribo stonden de straten in de jaren 60 ook onder water en zaten er ook gaten in de straten.
  De wegen en straten zijn altijd slecht onderhouden. Dat onderhoud had van geen enkele regering prioriteit.
  Men moet dus niet doen alsof het alleen aan deze regering ligt, want de regeringen Bouterse hebben daar ook geen aandacht aan besteed.


  Maak melding

 6. Vind het fijn dat er tenminste een oplossing komt en al is dat nou tijdelijk. Het dagelijks verkeer dat er rijdt daar kan toch weer een beetje ademen zonder te denken dat ze any moment een klapband krijgen. Ik hoop dat ze zsm ook wat doen aan de keizerstraat/ van idsingastraat want boi…. Ik denk niet dat ik de hoek ooit zo erg heb gezien!
  gemodereerd

 7. rob blijf bij de les 90% van de gaten zitten al jaren in het wegdek, jou luie paarse broeders zaten de gehele dag op hun kont want je gaat toch niet werken want daar wordt je moe van , de ndp gedachte ,dus knap werk van deze echte arbeiders


  Maak melding

 8. Viyayarni 14 juli 2021 At 21:49

  T’is in 10 jaar nooit zo slecht geweest als nu dus praat niet alles goed. Er is gewoon niet opgehaald. Aangekochte pompen zijn nog niet geplaatst en er is zogenaamd geen warm asfalt. Wel is er tijd om 3800 man op OW te betalen en om er als minister constant ruzie mee te maken.


  Maak melding

 9. @Robles

  Als de wegen door de vorige regeringen goed waren onderhouden, dan zouden er ook geen problemen zijn. Door de zware regenval hebben de straten en wegen extra schade geleden.
  Dat is het punt dat ik maak.


  Maak melding

 10. Zo hoort het. Wij betalen er voor dus maak geen show van wat moet en noodzakelijk is.
  Op alle fronten faalt de MINI-STER van OW. Doe je werk waarvoor je daar bent gezet en niets anders..or GO HOME. Zelf assemble Lid Joggi kotst je uit..dus wie zijn wij.


  Maak melding

 11. Viyayarni trek je niets aan van die flapdrol robles , dit mannetje denkt dat hij alles beter weet , gelijk aan zijn holmaatje robg , maar Viyayarni , deze flapdrollen zagen de gaten niet in de weg toen bouta aan de macht was , toen durfden ze niets te zeggen , en deze flapdrollen zijn geen Surinamers hoor , maar landverraders , ze denken maar aan een land de dictatuur van bouta


  Maak melding

 12. Inplaats men met redenlyke argumenten komt begint men met politieke stront tegooien.
  We weten dat er elk jaar een regen syssoen zal zyn,dus dan zul je op moeten voorbereiden.
  Voorts heefd het geen enkel zin om naar anderen teverwyzen,want is de plicht van alle daartoe belaste OVERHEDEN om zorg tedragen dat de wegen begaanbaar blyven en onderhouden worden.


  Maak melding

 13. @wat
  ik vraag me af ,is het door jouw etniciteit dat je hier je racitische braksel mag
  er komt niets zinnigs uit by jouw, humor is het ook niet


  Maak melding

 14. Viyayarni 15 juli 2021 At 00:04
  @Robles
  ===============

  De vorige regering was op tijd met ophalen van de goten. Daar begonnen ze al mee voor de regentijd. Gaten in de weg werden snel gelapt. Ook de laatste 10 jaar hebben we zware regentijden gehad maar zo erg als de schade nu is is niet hetzelfde. Ik gun je je pleziertje met je VHP maar deze minister van OW heeft gewoon zijn zaken niet op orde. Hij praat alleen maar. Jaagt al z’n ambtenaren op de kast en voert geen moer uit. Haalt geen wagens terug maar laat gewoon overpriced vervanging aanschaffen. Nee hoor. Dit is een waardeloze manier van doen.


  Maak melding

 15. WAT 15 juli 2021 At 00:53
  rob je les begint zo , eventjes wachten , busje komt zo en wie zit daar in ja het lulletje robg
  ===========

  Nog even en de lagere school gaat weer over. Tijd om weer woorden en zinnetjes te leren. Vergeet je mondkapje niet. Het zou zonde zijn als we bloemen voor je moeten kopen na een besmetting.


  Maak melding

 16. Inderdaàd zijn er nu gaten in veel.straten, maar zo erg als tijdens Bosje is het nog lang niet en door het lapwerk van tegenwoordig is de kans dat ik drie van mijn autobanden kapotrij als tijdens dezelfde Bosje, veel.kleiner.


  Maak melding

 17. rbrowny er zit een gat in je weg , vraag robles hij kan het repareren en die oliepitje zal dan ’s avonds bijlichten en zo wordt met al dat gelul het gat van rbrowny weer glad gestreken,
  browny maar voor een maand garantie hoor want die twee lullen doen altijd maar half werk


  Maak melding

 18. spuit 11 laat ook weer van zich horen , hij zit te lullen dat de minister van OW te weinig doet , maar hij vergeet dan de ndp nooit , ja nooit , ja nooit iets heeft gedaan , alleen maar stelen van het volk en een schuld van nu al 10 miljard US Dollar wat bewezen is heeft achtergelaten , nou bouta lover wordt het nu eens geen tijd dat je je mouwtjes opstroopt en aan het werk gaat om Suriname uit het slijk te halen , maar dat doe je niet he , jij en werken , bouta is nu aan het rusten maar als hij dit hoort begint hij spontaan te lachen , maar door die inspanning zal zijn gebroken hart door jou uitlatingen ermee stoppen
  de weg naar het crematorium is hersteld dus een vlotte afhandeling geen verkeeropstopping


  Maak melding

 19. @Robles

  Herinner me foto’s geplaatst op social media dat Paramaribo e.o. en zelfs het binnenland onder stond tijdend Bouterse. Jij vertoont typisch NDP gedrag.
  Of ga je weer als commentaar schrijven dat ik uit het PCS ben vrijgekomen en daarom wartaal uitsla.

  Ik heb in Suriname gewoond en weet waar ik over praat. Het probleem van slecht infrastructuur bestaat al vanaf dat ik me dat jan heugen.


  Maak melding

 20. @Karsien olie

  Wie ben jij om voor mij te bepalen dat ik minder over Suriname mag praten.
  Ik heb gelijk dat er een lek in je hoofd zit waaruit kaster olie vloeit.


  Maak melding

 21. Overal duiken gaten op het wegdek op door overvloedig hemelwater. Nu is het in Zuid Limburg in Nederland ook niet beter. De BESTE STUURLUI leggen nu een heleboel uit en hebben er dagtaken aan.


  Maak melding

 22. In Nederland staat de provincie Zuid-Limburg vaker onder water, maar ook andere delen van Nederland krijgen daar steeds meer te maken. Ook in mijn woonplaats zijn gedeelten van de stad ondergelopen. Gelukkig niet in mijn omgeving.
  Klimaatverandering is 1 van de oorzaken van de hevige regens. Een andere oorzaak is dat steeds meer mensen hun tuinen helemaal betegelen zonder voor afvoer te zorgen.
  Het hemelwater zoekt een weg naar putten, waardoor het rioolstelsel het extra water niet meer kan afvoeren dus krijg je met wateroverlast te maken. Bovendien ligt Nederland ook nog onder de zeespiegel.
  Gemeentes hebben dit onder de aandacht gebracht bij de burgers, maar het probleem blijft bestaan.
  De regering weet ervan en het is te hopen dat hier aandacht aan wordt besteed.
  Maar zolang de regering demissionair is, zal er niets gebeuren.


  Maak melding

 23. Er schijnt genoeg ruimte te zijn op de trottoirs aan weerszijde vd Van ’t Hogerhuisstraat, de middenberm ervan te versmallen om op zijn minst 2 rijbanen nog aan te leggen aan de Van ’t Hogerhuysstraat.

  Ook zal de Kameelbrug over de Saramaccadoorsteek hiervoor ook met 2 rijbanen verbreed moeten worden om de doorstroming van het verkeer van Noord-Zuid en omgekeerd goed te laten verlopen. Ook de weg over de Saramaccadoorsteek naar het het zuiden toe vanaf de Kameelbrug richting Latour zal ook 2 rijbanen erbij moeten hebben. Hierdoor is er een vlotte doorstroming van het verkeer van Noord-Zuid en omgekeerd. Wellicht ook verlichtstoplichten erbij plaatsen op dit traject om file zoveel mogelijk te voorkomen op deze weg en men niet al te lang hoeft te wachten in het verkeer. Noord-Zuid en van het westen en oosten.

  ministerie van OW wil deze weg toch inrichten. Zo te zien is dit best mogelijk.

  Deze straat kan dus worden heringericht met meer rijbanen.


  Maak melding

 24. Minister van OW, controleert u na 3 maanden of de staat van de het plomberen aan de Van ’t Hogerhuysstraat nog in goede staat is.

  Zo nee! laat dit direct uitmuntend herstellen, waardoor u verzekerd bent dat het enkele jaren mee gaat.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.