Rover steelt levensmiddelen uit winkel en trekt mes bij betrapping

15
supermarkt-winkel-suriname

Een rover heeft maandag een onbekende hoeveelheid levensmiddelen uit een winkel aan de Anton Dragtenweg in Suriname weggenomen. Toen hij betrapt werd, haalde hij een mes tevoorschijn.

De man ging in de winkel en deed inkopen. Hij nam de levensmiddelen en verliet zonder te betalen de handelszaak. De winkelier betrapte hem op heterdaad en ging samen met anderen achter de man aan. Toen de verdachte dat door had, haalde hij een mes tevoorschijn.

De crimineel dreigde de mensen neer te steken indien zij dichterbij zouden komen. De winkelier staakte uit vrees de achtervolging. De verdachte is toen weggerend.

De Surinaamse politie is na de melding naar de plaats gegaan voor een onderzoek. Er is aangifte van de beroving gedaan. 

15 REACTIES

 1. Gewoon zijn mars breken. Het ondermijnen van het gezag van deze regering.
  gemodereerd

 2. Staat geschreven als dit de normaalste zaak van de wereld is. De journalisten in Suriname zouden meer van hun werk moeten doen en leren dat ze de lezer niet in het ongewisse moeten laten. heel slordig is deze manier van nieuwsgaring, het zou deskundigheid aantonen als de lezer van jouw artikel ondanks het slechte nieuws een tevreden gevoel achter houd.
  gemodereerd

 3. Ik lees maar al te vaak over diefstal, berovingen, inbraak, moord of poging daartoe, verkeersongevallen door asociaal weggedrag, aanranding en verkrachting, geweld specifiek tegen vrouwen gericht, drugshandel, verslaving en aanverwante zaken.
  De reacties die ik dan onder de berichten zie stellen meestal de meest afgrijselijke straffen voor, regelrecht uit de middeleeuwen of perioden nog lang daarvoor.
  Mensen, bedenk dat de daders kind van het land zijn. Ze maken allen deel uit van de Surinaamse bevolking. Ze zijn kinderen van Surinaamse Ouders en kleinkinderen van Surinaamse Grootouders.
  In plaats van allerlei barbaarse straffen te bedenken zouden wij ons met z’n allen kunnen afvragen wat er met een volk moet gebeuren dat zijn eigen kinderen niet kan opvoeden. Want dat is wel de realiteit.
  Ik wil niet overkomen als iemand die al de genoemde wandaden goed keurt en ik moet bekennen dat ik de oplossing ook niet zo even tevoorschijn kan toveren. Een ding is zeker; we kunnen met z’n allen bidden tot we een ons wegen, dat zal zeker NIET werken.
  We kunnen wel over nadenken wat er fout ging. Meer in de zin van wat heb ik zelf aan bijgedragen of verzuimd te doen, waardoor de situatie is zoals hij is.
  En NIET, ik herhaal, NIET ons afvragen wat iemand anders gedaan heeft of heeft nagelaten te doen met de huidige situatie tot gevolg.
  Wat heeft u er persoonlijk voor over om een verbetering te bewerkstelligen? Wat mag het kosten, uitgedrukt in geld, moeite of arbeid?
  Dat is niet eenvoudig of makkelijk. Mang, je ziet echt niets meer wanneer je bezig bent de balk uit je eigen oog te peuteren. Pas daarna wordt het zicht langzaam aan weer beter.
  Maar, willen we terug naar een mooi Suriname, dan lijkt dit mij een onvermijdelijke stap. Laten we geen tijd verliezen en begin nu.


  Maak melding

 4. directeur zonder bedrijf,
  Wij moeten met z’n allen het slachtoffer en onszelf helpen en voorkomen dat er in de toekomst meer slachtoffers vallen. Wat bent u zelf bereid daarvoor in te zetten anders dan geweld tegen daders of toekomstige daders? Daders opsluiten, afschieten, verzuipen of ophangen zal blijken niet de oplossing te zijn. Is in de geschiedenis ook nooit de oplossing geweest. En zoals ik al zei, het is geen gemakkelijke opgave.


  Maak melding

 5. =Ik heb medelijden met die Chinezen en mensen van alle andere winkels en zaken, daarom hoop ik ook dat ze al die rovers hun handen af ..”kappen”.


  Maak melding

 6. Mensen En Mensen Kinderen

  Dit Is Het Directe Gevolg Van Oplopende Armoede
  We Kunnen Steen En Been En Afkeurend Reageren Maar Wat De Macht Hebbers Doen Is Ook Roven. Ze Maken Misbruik Van Hun Positie Om Zich Zelf En Familie Te Verrijken.


  Maak melding

 7. Hoe Meer Wanbeleid Nepotisme Vriendjes Politiek
  Hoe Meer Corruptie. Hoe Meer Corruptie, Hoe Meer Armoede Onder Het Bevolking
  Hoe Meer Armoede, Hoe Meer Criminaliteit

  Dat Is De Logica

  Als Jij Een Ander Logica Heb Hoor Ik Het Graag


  Maak melding

 8. De man is zijn pakket zelf gaan halen. Je bepaalt toch zelf wat jij wilt eten? Chan betaald wel met een deel van het salaris van melissa. Dus wat is die heissa!!!
  Het Volk heeft recht op gezonde voeding die ze zelf uitkiezen. Het is bijna zover…kijk maar naar CUBA…als je onderdrukt en achtergesteld wordt door een stelletje PAJONG WAAIERS..dan ga je op een gegeven moment zelf halen wat je nodig hebt. 2000 SRD tegen een koers van 25 op de zwarte markt…mensen reken maar uit, want niemand komt meer rond van dat belachelijke loon, terwijl enkelen 7 tot 8 banen hebben en hun zakken blijven vullen met geld van het volk.
  WAKE UP ! GA ERVOOR !!!


  Maak melding

 9. Linco 13 juli 2021 At 12:24
  Meer in de zin van wat heb ik zelf aan bijgedragen of verzuimd te doen, waardoor de situatie is zoals hij is.
  Wat heeft u er persoonlijk voor over om een verbetering te bewerkstelligen? Wat mag het kosten, uitgedrukt in geld, moeite of arbeid?
  Dat is niet eenvoudig of makkelijk. Mang, je ziet echt niets meer wanneer je bezig bent de balk uit je eigen oog te peuteren.

  Wel Linco
  De opvoeding van mijn eigen kinderen vergt zoveel tijd en eist zoveel energie om je eigen kroost op te voeden, zoals het hoort, dat je geen tijd over hebt om anderen hun problemen op te lossen die zelfs niet eens de tijd nemen om na te denken over hun handel en wandel.
  Ik heb de laaste moederdag pakketdag mogen volgen op Apintie TV. En ja het is treurig dat er zovelen niet eens beginnen met een behoorlijke hap aan het begin van de dag.
  Ja Linco
  En dan zie je dat een alleengaande vrouw 6 kinderen heeft en tegelijkertijd de 7e op komst is. en wordt gevraagd “ma fa yu e sorgoe deng pitjing” en ze gaf als antwoord “mi e du mi best” hilarisch is dat ze niet werkt en leeft van de sociale dienst en haar buren.

  Linco
  Steek jij je hand in je zak terwijl jij jezelf afvraagt “is dit de bijdrage van deze dame om Suriname leefbaar te maken?”


  Maak melding

 10. Linco
  Jolanda Wolff, die eveneens in de rij staat, voelt net als veel anderen de toenemende druk van de crisis. “Het is zwaar. Ik ben hogebloeddrukpatiënt en werk niet. Ik krijg SRD 750 sociale steun per maand, waarvan SRD 600 aan huur opgaat. Wat houd je over?

  Lees meer: ‘Mijn kinderen kijken uit naar een pakket’ – DWTonline.com http://www.dwtonline.com/de-ware-tijd-online/laatste-nieuws/2021/07/13/mijn-kinderen-kijken-uit-naar-een-pakket/#ixzz70VGgSorw

  Je hebt hogebloeddruk en je werkt niet en je krijgt sociale steun welke niet voldoende is.
  Wat zou je dan moeten doen?
  Ja een werk zoeken al is het niet voor hele dagen. Ja en dan kun wat meer uitgeven.
  Is het niet waar Linco? Hoge bloeddruk wilt niet zeggen dat je jou handen / armen niet kun laten wapperen
  gemodereerd

 11. Bigi Sma, nanga ala lespekie, na datie mi wani taki.
  Ik vraag me niet af wat de bijdrage van de dame uit uw voorbeeld is aan een beter Suriname. Ik veroordeel haar niet. Ook zij is een kind van het land, geboren uit een Surinaamse Moeder en waarschijnlijk met een Surinaamse Grootmoeder. Wat zeker niet zal helpen, is om deze moeder van straks 7 kinderen maar de dievenmoord te laten stikken, en daarmee haar en haar kroost naar de verdoemenis te helpen. Het is heel erg moeilijk en zal iets meer moeite kosten dan afkeuring uitspreken over deze moeder. En om antwoord op uw vraag te geven: Neen, ik steek mijn hand niet in mijn zak. In tegendeel, ik steek mijn handen uit en probeer zoveel mogelijk te helpen. Ik kan echter minder dan ik zou willen en nog veel minder dan er zou moeten gebeuren, en daar heb ik verdriet van. Maar ik probeer zolang als ik nog weer eens een dag mag ontwaken om de zon te aanschouwen door te gaan om te helpen zonden te oordelen. En neen, ik behoor niet tot een of andere kerk of gemeente.


  Maak melding

 12. Linco
  Neen, ik steek mijn hand niet in mijn zak. In tegendeel, ik steek mijn handen uit en probeer zoveel mogelijk te helpen.

  Linco
  Snap ik wel jou / deze benadering. Maar je zal zeker deze herkennen “terwijl het paard sterft groeit het gras” het omgekeerde van “terwijl het gras groeit sterft het paard”
  En dan bedoel ik mee “honger lijden is 1 ding want je moet een volle maag hebben om te kunnen werken”

  Om een mening te hebben/geven klinkt als een oordeel hebben / geven.
  Het is een nobel streven om aan te geven dat je minder kan geven dan dat je zou willen.
  Ik veroordeel je niet .
  Maar wat ik met mijn verhaal wil zeggen is dit “Je weet dat je niet werkt. Je weet dat je er reeds 6 hebt. Waarom dan een 7e op deze wereld zetten?
  Op zoek naar misschien een man die dan zegt “je hebt mijn kind dus ik zal voor je zorgen”.
  Je zal maar blijven zoeken naar deze man onderwijl je steeds zwager raakt en de zoveelste op de wereld zet. M.a.w. je zal aan de gang blijven kinderen ter wereld brengen
  Gail zei haar terecht “tap yu futu en no zwanger moro”

  Linco, dan zeg ik sorry ma yu srefi suku a pina libie disie.


  Maak melding

 13. Deze dief ging voorbereid op het verkeerde pad.
  Goed dat de winkelier de achtervolging heeft gestaakt.
  Door deze actie van de winkelier, heeft erger voorkomen.
  De dief, zou het mes zeker gebruiken.


  Maak melding

 14. alleen de paarse ratten hier vinden het normaal dat personen gewoon spullen uit de winkels jatten , betalen ho maar, en jullie keuren het ook goed dat ze ook nog gaan bedreiging met wapens , , nou paarse ratten jullie zijn uit het zelfde hout gesneden, ndp praktische opvoeding hebben jullie allemaal meegekregen van af dat jullie werden uitgeworpen
  iemand zei hier ze moeten die lui de handen afhakken( voorpootjes) nou ze kunnen beter Dazlinger erbij halen , jullie weten toch wat de methode van Dazlinger is


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.