VIDEO: Spoed reparatiewerkzaamheden aan asfalt Van ’t Hogerhuysstraat

21
De weg wordt aangepakt.

De Wegenautoriteit in Suriname heeft vandaag laten weten, dat men vanmiddag op de westelijke rijbaan van de Van ’t Hogerhuysstraat, is gestart met spoed reparatiewerkzaamheden aan het asfalt.

De Van ’t Hogerhuysstraat in Paramaribo is een drukke verkeersader, die momenteel in zeer slechte staat verkeert (foto onder). De werkzaamheden zullen plaatsvinden op maandag 12 en dinsdag 13 juli, waarbij gewerkt zal worden vanaf 17.00u ’s middags tot 06.00u ’s morgens.

De westelijke rijbaan ter hoogte van de rotonde tot de Kankantriestraat, zal in verband met de werkzaamheden afgesloten zijn voor het verkeer. De Wegenautoriteit heeft laten weten dat zij alles in het werk stelt om het ongerief zoveel als mogelijk te minimaliseren.

Een filmpje van de werkzaamheden:

Zo zag het wegdek eruit voor de reparatiewerkzaamheden.

21 REACTIES

 1. weer boet boetoe…pak die weg goed aan. Wegkrabben van de oude laag , nieuwe laag erop en een slijtlaag zodat de remweg van de auto verkleind wordt en er minder aanrijdingen plaats vinden. Waar gaat het geld voor de wegen naar toe?
  Vergeet de markering niet…heel belangrijk MINI-STER.!!!


  Maak melding

 2. Rudisa wil sponseren maar ding mang no wani
  Omdat dilip naf ndp ey regering kebah nanga a boet boet san, of je gaat weer tegels zetten faf afwatering if dat no seti a pasi ooo tang broko dus minister fie ka stoeroe dan ji wroko mee oktoe rommel met je


  Maak melding

 3. De kritieken tegen de verwaarlozing van het wegennet krijgt eindelijk gehoor. Binnen 10 maanden regering Santokhi raakten heel veel wegen in de vernieling omdat onderhoud achterwege bleef. Ze zijn ook bezig om met kolkenzuigers de rioleringen in wijken van gegoede burgers schoon te maken. Maar in vele delen van het land heeft men goten,kreken, kanalen helemaal niet opgehaald terwijl er heel veel geld voor was uitgetrokken. Het ging in feite niet om het verrichten van de werkzaamheden maar om het binnenhalen van paisa,paisa.


  Maak melding

 4. @Franco 11
  Elke keer als ik naar asfalterings werkzaamheden kijk in het buitenland, denk ik aan Su.
  Er wordt diep gegraven, en dan krijg je verschillende lagen, zand, grind, asfalt, daarna weer een speciale laag asfalt. De experts weten wat ik bedoel. Wat jij beschrijft is water naar zee dragen. Niet berekend op zwaar verkeer.
  Je kan beter een goede investering dan boet boeten.
  Dan is het goedkoop is duurkoop.


  Maak melding

 5. De wegen buiten de stad zijn veel beter, bijv. tussen Commewijne en Tamanredjo. Als je rijd over Brownsweg richting Atjoni dan is het grootste gedeelte ook vrij goed. Was dat niet allemaal door Chinezen aangelegd…

  Misschien wegen bouwen zoals hoe die oude Romeinen het deden want die staan er nu nog. Den pasi dat TRANGA.


  Maak melding

 6. franco 0,0000 , er is geen geld , jou baasje heeft al dat geld gestolen die 10 jaar dat hij plesident was , en hij is zo moe geworden van het tellen van het geld van de Surinaamse bevolking , dat hij een adempauze heeft ingelast wat een klojo he , , had hij dat geld niet gestolen dan was er geld om die weg aan te pakken , , het loopt met hem op het einde dus als hij nou een echte kerel is geeft ie het gestolen geld terug , maar dat zal wel niet he franco 10


  Maak melding

 7. WAT 13 juli 2021 At 01:07
  franco 0,0000 , er is geen geld , jou baasje heeft al dat geld gestolen die 10 jaar dat hij plesident was , en hij is zo moe geworden van het tellen van het geld van de Surinaamse
  ———————————————————————————————-
  @WAT….Je LULT uit je vette KIPPENNEK…Die MINI-STER van OW had allang de laan uitgestuurd moeten worden, maar die LUMMEL zit er nog steeds om het LAND naar de verdoemenis te sturen . Wat een waardeloos mens net als jij . De JONGEREN van SURINAME moeten nu opstaan en hun RECHT van bestaan opeisen. WEG moet al verouderde mannetjes net als JIJ die het ruime sop moeten kiezen.
  Er zijn kababele jongeren die VISIE hebben om SURINAME voor uit te brengen.

  Dus …korte metten met deze PAJONG WAAIERS..en vergeet je zelf niet mee te nemen. LUMMEL.!


  Maak melding

 8. spuit 11 en oliepitje , we denken dat jullie speknekken hebben , en moddervet zijn , 1 tonners , als jullie op de weg komen gaat het asfalt stuk he paarse jochie’s , dus er is maar een oplossing om onze wegen te beschermen om jullie een totale lockdown te geven , blijf thuis en vreet nog meer zodat jullie dikkerder en nog dikkerder worden , en zo niet meer uit bed kunnen komen en dan zien we jullie nooit meer op de weg
  jullie kunnen genoeg vreten kopen van al het gestolen geld he paarse papzakken


  Maak melding

 9. Wel een ding maakt mij blij: sranang mangs zijn nu bezig om de wegen te maken ipv de chinezen. Jongens doen jullie je best en laten we langzaam dat land opbouwen. Er is nog ern lange weg tr gaan maar we komen er wel!!!
  gemodereerd

 10. @RobG

  Wat ben jij toch een hypocriete ellendeling.
  Alles wat krom was in de jaren 2010-2020 probeer jij steeds recht te praten.
  Die wegen worden door incompetente lui gemaakt en hersteld. Deze lui zijn/waren allemaal toegeschreven aan NDP aanhangers.
  Volgens mij wordt jij door de NDP betaald om die onzin hier op WTK te plaatsen.
  Zo langzamerhand heb je al een behoorlijk fortuin bij elkaar geschraapt voor zulke onzin. Betaald goed he? Ga zo maar door. Je het toch niet meenemen in je graf.


  Maak melding

 11. Weet iemand bij benadering wanneer dit al tig jaren terugkomend probleem voor het laatst was aangepakt? Als het minder dan een jaar is, dan moeten er andere maatregelen worden getroffen zoals bv een verbod voor voertuigen van een bepaald gewicht en evt tol heffen.


  Maak melding

 12. Vraag aan het IMF, toen 4 miljard werd geleend aan de regering bouta, hoe zij aan dat geld is gekomen,simpel die vet nek boefdraad moest een rapport indienen waar voor dat geld werd gevraagd of geleend om te investeren?zo gaat dat?
  En dan gaat de imf kijken of het klopt of niet, niet weten dat de criminelen organisatie NDP de surinamers op dat moment ook aan het bedonderen is,
  Er is in 10 jaar dat ndp de boeven organisatie 4 miljard geleend, waarvan het meeste geld naar de buitenlandse banken is ondergebracht, regering santhoki brunswijk moet toch kunnen vragen of door de criminelen oplichters ndp ergens illegale geld is overgemaakt en bij welke banken zijn, het kan Zwitserland Barbados Puerto Rico, hong kong banken,?
  Kortom ndp was 10 jaar niet om in Suriname te regeren,nee duidelijk waren de ndpers bezig om roven zoveel als het maar, eerlijk mensen moeten toch kunnen zien, net voor het overdracht van Suriname naar santhoki brunswijk hebben de ndp willen graaien,
  Bovendien 200 miljoen van de Surinaamse bevolking die met alle vertrouwen dat geld was ondergebracht bij de Surinaamse bank, zelf dat hebben zij ook gestolen, onder de mom, aardappelen en uien te kopen die dief aswin adhin weet meer van, ndp is gewoon een dief geweest om Suriname leeg te roven, en nog zijn Mensen die zo mooi praten over de ndp,
  Maar dat zijn go likkers die niet meer kan profiteren, en dat irriteert hun ,we zijn 30 jaar achteruit gegaan met ndp, santhoki en brunswijk doen 100 x beter, maar geduld hebben mensen, ik voel het ook ,tang boeng??


  Maak melding

 13. Dit is het resultaat van 10 jaar wanbeleid. Een regeerperiode van de meeste mensen die het woord “werken” niet kennen en dit ook niet kunnen doorgeven aan hun kinderen. Het komt daarom nooit goed met Sur. Ze zijn goed in activiteiten die het daglicht niet kunnen verdragen en feesten,vrouwen, drank en drugs, kinderen hier en kinderen daar, leven in armoede, omdat de vaders verantwoording niet nemen en dan maar klagen op de overheid. Kinderen gaan dan stelen om aan eten te komen en zo ontstaat diefstal. Jong geleerd en oud gedaan. Er was een lul in de vorige regeringsperiode die van Sur Dubai zou maken. Is hij van de aardbodem verdwenen?
  Ik lees hierboven dat de bovenlaag van weg weggekrabd moet worden. Nou precies wat de vorige regering deed. 10 jaar lang zaten ze aan hun reet te krabben vandaar de achteruitgang.


  Maak melding

 14. =Feit is wel, en dit mag men gaan onderzoeken:::::voor de jaren 80 werden alle wegen, goten, kanalen en bermen onderhouden en gevangenen hielpen onder leiding mee om schoon te maken.
  Vanaf de jaren 80 toen bouterse het land in handen heeft genomen is alles verwaarloosd en ook zijn alle instituten kapot gemaakt door bouterse.

  Wat vandaag gebeurd komt door het WANBELEID van bouterse en co.

  De goede zaken haal ik even weg, maar alle goede zaken zoals bruggen en ziekenhuizen zijn ook NIET betaald!!!


  Maak melding

 15. Hahaha, je moet toch wel heel simpel in elkaar zitten ofwel een bijzonder laag IQ hebben om hier de suggestieve bewering te deponeren dat deze huidige regering het voor elkaar heeft gekregen, om het wegennet binnen tien maanden kapot te kunnen maken. En dat simpelweg door geen onderhoud te plegen.
  Of moet het zijn dat wellicht de vorige regering ongeoorloofd te veel heeft betaald voor matig onderhoud van de infra waarbij 2/3 van de begroting in eigen zakken is verdwenen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.