Shirt met opdruk ‘POLITIE’ aangetroffen bij verdachte zoon van oud-inspecteur

16
Shirt met opdruk 'POLITIE' aangetroffen bij verdachte zoon van oud-inspecteur

Een man is vrijdagavond aan de Schimmelpenninckstraat in Suriname aangehouden met in zijn bezit een grijs shirt met als opschrift POLITIE en twee tie-wraps. Hij is overgebracht naar het politiebureau, omdat het vermoeden bestaat dat hij betrokken is bij diefstal.

In eerste instantie verklaarde hij de spullen die in een tas waren, op straat te hebben gevonden. Naderhand kwam hij terug op deze verklaring. Volgens hem behoorde het shirt aan zijn vader toe, die een oud-inspecteur van politie is. Volgens bronnen bij de politie zou de vader dit ontkent hebben.

De verdachte is na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie in verzekering gesteld voor diefstal, gekwalificeerde diefstal en heling. Het vermoeden bestaat ook dat hij deel uitmaakt van een bende.

De man was in een auto en had een tas bij zich toen hij werd aangehouden. De attributen zijn in die tas gevonden en in beslag genomen. 

16 REACTIES

 1. Eigenlyk moet ook de nr van de agent op zo,n T shirt dan weet men gelyk waar tewezen
  gemodereerd

 2. Als oud inspecteur van politie is hij geen goed voorbeeld geweest voor zijn zoon die nu als rover en bendelid door het leven gaat.

  Ps een vraag tot nadenken zou jij als vader of moeder trots zijn met de carrière van je kind als rover en bendelid??
  Ndp-ers uitgesloten .
  gemodereerd

 3. Een man?
  Dus omdat zijn vader oud-inspecteur is, mag de naam van de man die gearresteerd werd niet bekend gemaakt worden aan het publiek?
  Hij is geen verdachte meer, is al gearresteerd, dus waarom zou je bang zijn om zijn naam te publiceren?
  Laffe berichtgeving zoals deze is precies waarom corruptie altijd genormaliseerd zal blijven in Su.


  Maak melding

 4. Door de naam van de oud inspecteur te noemen zou er veel speculatie op gang zijn gekomen. De publiciteitsdiensten zouden beter moeten weten, wij zijn een te kleine gemeenschap om dit soort zaken geheim te houden of onhandig mee om te gaan. Het maakt de zaak alleen maar erger iedereen gaat er nu naar vissen.
  gemodereerd

 5. Politie,politie inspecteur,gentle, zonen van politie. rekruten, zijn allemaal schurken, drugs handelaren en boeven.
  gemodereerd

 6. =Wat gebeurd er met de “opvoeding” van sommigen in Suriname??? Juist omdat jij als vader zo een beroep hebt, zou je beter moeten weten.
  Kattenkwaad haalt een “ieder” bijna uit, maar er is een grens!!!


  Maak melding

 7. Wanneer je kinderen klein zijn, kan/moet je als ouder bijsturen. Maar wanneer ze eenmaal volwassen zijn, heb je als ouder niet veel.meer in te brengen. Wat een volwassen persoon wil.doen (goed of kwaad) kan je niet in de schoenen van zijn ouders schuiven. De oud inspecteur, gedraagt zich zoals van hem verwacht mag worden, hij helpt zijn misdadige zoon toch niet om te liegen dat het shirt van hem is?


  Maak melding

 8. Zo dus de crimineel draagt een t-shirt met ‘politie’ als opschrift?Hij had gedacht de boel verder te belazeren en doorgaan te met roven?Die t-shirt gebruikte hij als camouflage om ongehinderd zijn roofpraktijken voort te zetten.


  Maak melding

 9. Zielig met deze waanzinnige mensen die denken dat ze interessant zijn wanneer ze stommiteit kraaien. Lees het een paar keer over. Then you will see what type of behavior you have . Jeez, y’all are acting like teens. Stop writing stupid things!!!
  gemodereerd

 10. Ten eerste is het strafbaar om een T-shirt aan te trekken dat van de defensie is of justitie als je niet daar werkt dus op grond daarvan moet hij al opgesloten worden
  gemodereerd

 11. je mag uw kind de beste opvoeding geven.het hangt helemaal van dat kind af .per slot van rekening als dat kind en maakt niet uit of het uw zoon of dochter is,dat kind gaat zelf bepalen wat hij/zij van zijn leven wilt maken.dus mensen oordeel de vader niet.hij heeft hard zijn best gedaan voor de opvoeding van zijn zoon.
  gemodereerd

 12. Vader is een oud inspecteur, dus meneertje voelde zich onaantastbaar. Voorbeeld genomen bij nageslacht van Bouta, die denken ook dat ze onaantastbaar zijn omdat hun vader en opa de grootste drugsdealer en moordenaar is.🙄😏


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.