CDS: ‘Bericht over dood Jules Wijdenbosch niet waar’

42
Ex-president van Suriname Jules Wijdenbosch

De Communicatie Dienst Suriname (CDS) heeft zaterdagavond bekend gemaakt dat een bericht, over de dood van ex-president Jules Wijdenbosch, niet op waarheid berust. Het bericht werd de hele dag via WhatsApp gedeeld.

“Het is goed de gemeenschap mede te delen dat ex-president Jules Wijdenbosch nog steeds ter verpleging in het buitenland vertoeft. De autoriteiten staan in contact met de familie en geven aan dat andere berichtgeving niet op waarheid berust” aldus de CDS.

De Surinaamse regering roept de gemeenschap op zich te laten leiden door officiële berichtgeving en de ex-president te gedenken in hun gebeden.

Wijdenbosch is op woensdag 30 juni naar het buitenland vertrokken voor medische behandeling. Het voormalige staatshoofd (1996-2000) is kort in het ziekenhuis opgenomen geweest, maar na behandeling achtten lokale medici het van belang hem voor verdere medische assistentie naar het buitenland te verwijzen.

Gebruikmakend van de regeling voor ex-presidenten is het voormalige staatshoofd op het vliegtuig gestapt.

42 REACTIES

 1. Fa waka mi matti, kom gezond en wel terug in Suriname. Zodat u, uw kennis aan de jeugd kan overdragen.
  gemodereerd

 2. Gi mi wan break tere pa winti.
  “Kennis overbrengen aan de jeugd.”
  WAT voor kennis LIEGEN,bedriegen,stelen en roven.
  Hij mag ook gebruik maken van zijn eigen brug.
  De ondergang van onze mooie land is bij hem begonnen.


  Maak melding

 3. Deze ndp,er is een Nederland hater en is toch naar Amsterdam gegaan voor behandeling.Suriname heeft snel een borg van 25000 euro aan de ziekenhuis betaald,want er waren nog vele schulden van ndp bij dit ziekenhuis.Ik hoop dat Nederland hem berecht voor zijn sjoemel deel van 30 miljoen euro bij Belast Nedam voor de bouw van de brug over de Suriname rivier.


  Maak melding

 4. Zo jammer dat het bericht niet op waarheid berust.
  Zo zie je maar weer. Altijd schelden en beschuldigingen uiten op Nederland maar toch een knieval maken als het hard nodig is. Lagi dagoe
  gemodereerd

 5. @Pa Winti,

  Welke kennis kan Wijdenbosch overdragen aan de jeugd?
  De enige kennis waarover deze man beschikt is hoe hij zich vol kan gieten met alcohol.


  Maak melding

 6. Ma pa winti als hij geen goede kanten heeft . Fa dang.
  “Je moet goede kanten overnemen “
  Hij heeft allen zijn slechte kanten laten zien.fa dang opa winti.
  Of ben je een draai winti.of yu loes wan winti.


  Maak melding

 7. Ma fa dan pa winti.
  Als hij alleen zijn slechte kanten heeft laten zien.
  Wat waren zijn goede kanten dan??
  Zeker gi den njangman voor hun had hij goede kanten no opa winti.
  Of was het dat yu loes wang winti zomaar djaso.


  Maak melding

 8. Dhr. Jules Wijdenbosch, studeerde Politicologie en Bestuurskunde aan de Universiteit van Amsterdam. Dus hij heeft voldoende kennis in huis voor de jeugd.


  Maak melding

 9. Pa Winti 11 juli 2021 At 10:45
  Dhr. Jules Wijdenbosch, studeerde Politicologie en Bestuurskunde aan de Universiteit van Amsterdam. Dus hij heeft voldoende kennis in huis voor de jeugd.

  Ja natuurlijk kan hij de jeugd leren hoe je in de politiek kunt stelen als raven en veel krijwagens meenemen.


  Maak melding

 10. Pa Winti: Joe ede no e wrok boeng…
  Ben je vergeten dat hij bij zijn vertrek ook alle schilderijen uit de werkkamer heeft meegenomen? Het zit in de aard van ndp-ers om te stelen en te bedriegen.


  Maak melding

 11. Op je tachtigste kan je nog kennis overdragen, als de boevenkamer nog scherp is.
  Er niets mist met iemand die 80 jaar oud is en bij kennis is om zijn of haar kennis te overdragen aan de jeugd.


  Maak melding

 12. De hoofdverdachten, die opdracht gaven aan boeffie om zijn criminele daden uit te voeren, worden niet aangepakt.
  gemodereerd

 13. Het bericht berust niet op waarheid, maar het is toch een hele troost, dat er eens een dag zal aanbreken dat het wel waar zal zijn. Fedi Zeisburg neemt op den duur iedereen mee, al denken sommigen, die zich graag Zijne Excellentie laten noemen, dat ze onaantastbaar zijn.


  Maak melding

 14. Whahahaha pa wintie, slip off the pen?
  Boevenkamer!

  Niet eens met nou, hij heeft tientallen jaren niet gewerkt plus is zijn kennis verouderd.
  Generation-gap.
  Ongeschikt.


  Maak melding

 15. Papa winti waarom heb je specifiek de jeugd benoemd ??
  Volgens mijn heb jij het meer nodig dan onbevlekte jeugd. Dan gaat hij de onschuldige jeugd hun nog Schone hersenen vervuilen met die paarse rotzooi.


  Maak melding

 16. opa winti, ga naar je vriend de bosjebrug en neem een duik , je vriend zal je met open armen ontvangen
  gekke paarse winti
  domme paarse winti
  of ben je rbrown of luci…, of konsensi of robg, of glennrrrrr , of een andere paarse rat , , want dat zijn ook allemaal gekken


  Maak melding

 17. @arme pa winti oranje riool ratten vallen je als wespen in grote omvang aan zo zielig. Daarom schrijf ik dit bericht. Echte oranje rioolratten triest om te lezen wat deze rioolratten allemaal schrijven en mij noemen deze oranje rrioolratten paarse rat Ka oranje ratten.


  Maak melding

 18. Wat kan de jeugd leren van deze idioot? wijdenbos = corruptie + hyper inflatie. Op een dag was je geld plotseling waardeloos. De suri editie van mugabe de hyeana. Bid voor hem voor speciale reservering in de ultra hete gedeelte aan de overkant van de hemel.


  Maak melding

 19. Mensen mensen hou toch op , als iemand ziek of dood is geeft niet wat voor politieke kleur die persoon is scheld AUB of reageer niet dom . Het kan jullie ook voorkomen saka saka . Hoe zal die familie van jullie denke . Daarom Su no kong vooruit !!!!
  gemodereerd

 20. Sandra Sandra Sandra paarse moeder rioolrat.
  Jij als moederrat kweek al die paarse ratten tot gevaarlijke ongedierten.
  Je maakt altijd de verkeerde keuze in je leven . Daar om blijf je in die paarse boeven bende geloven.

  Ps Sandra/ Angela ga een keertje rustig zitten nadenken voor dat je een keuze maakt.


  Maak melding

 21. Soso lobi, ik sta er versteld van hoe dacht ik sranangmans zo ongefundeerd en bovenal niets zinnigs wensen te delen bij een berichtgeving over politici,
  Ik ben geen politicus maar heb kunnen volgen dat er in de politiekvoering er versteld keuzen gemaakt worden, die altijd van invloed zijn voor de samenleving zij het op kort-, middelang- , maar of lange termijn.
  Een volk krijgt de leiders die ze verdient op basis van de keuze die de meerderheid maakt.
  So blame everything you experience mostly in u jourselfs
  gemodereerd

 22. @koos banti vuile riool ratten ratten der ratten grootvader zoals vele in nl rond lopen hoeveel namen gebruik jij faya pepre noh vuile oranje oer rat met je kleintjjes als wat en nog veel meer vuile Oerrat in su verhongeren mensen door jullie oranje riool ratten zoals ook veel in nl zitten. Oranje oerrat Koos banti je fustratie zit erg diep oerriool rat.


  Maak melding

 23. zo sandra die zit he , en ga opa winti troosten, misschien wil hij nog wel een keertje , voordat hij richting de bosje brug gaat , want bosje heeft hem geroepen en jij kunt toch ook mee gaan


  Maak melding

 24. Regering U wordt steeds zwakker, hoe kunt U een landverrader naar het buitenland sturen voor iets wat ze hier in de ziekenhuizen niet kunnen oplossen, en ook nog eerst geld betalen anders wordt die niet geholpen, als een gewone burger het zelfde zou hebben als die , zal U de gewone burger ook na het buitenland sturen voor behandeling , zal wel niet en de gewone burger is dan ten dode opgeschreven , Regering had die maar niet naar het buitenland gestuurd dan was dit bericht over het overlijden van die , waarheid geweest


  Maak melding

 25. Waarom overlijden julllie niet @wat en nog meer zieke ratten alleen hopen dat andere overlijden. Duivels zijn jullie ga zelf lekker voor de of een auto springen @wat met jouw aanverwanten ziekte verspreiders zijn jullie parasieten van lijken @wat en companen ga lekker dood jullie spring lekker voor een auto zieke @wat met altijd jouw gestoorde reacties.


  Maak melding

 26. Sandra / Angela en nog met van die gekke namen.

  Je hebt mijn advies niet opgevolgd.
  Ik heb je nog zo gezegd ga eerst goed nadenken voordat je gaat reageren.
  Ps hoe is het met je Antilliaanse buurvrouw.
  Is ze nog bezig met die didibri’s en jorkas gedoe.


  Maak melding

 27. sandra doe een kuisheidsgordel om zodat je geen bosje en robg meer kunt werpen , ben je nog niet moe van die paarse ratten die telkens iets van je willen , maar die bouta en die wijdenbos willen jou zo wie zo niet meer , omdat die stinkrat robg bij jou op bezoek is geweest, is opa winti nog langs geweest , je hebt die seniele man toch wel verwent
  maar dat bericht als die wijdenbos dood is ja mors dood zou zo kunnen , want jij vertrouwd toch niet de Nederlandse medische,


  Maak melding

 28. @Wat grote viese rat en @ koos banti jullie rot hindoestanen gebruiken jullie viese bek en viese piemel om antiilliaanse vrouwen te neuken en te beffen en te likken rotzakken schaam je kapot viese bek hindoestanen. Grote stinkrat ben je zelf @Wat grote rat ga zelf dood.


  Maak melding

 29. Sandra kus je je geliefde met die zelfde mond waar zo veel viezigheid uit komt.
  Sorry maar ik ben geen Hindoestaan. En ook geen blakka man en ook geen inheemse en ook geen marron en ook geen snesi ik ben gewoon srananman.


  Maak melding

 30. @koos banti jjij hebt gekke namen netals jouw alter ego die stront uit mijn darm zuigen en uit kont vreten met hun lange zuigmond zuigen hun mij eten uit. Ik wordt ziek van jouw en @wat. Ga poepen. Jij bent gewoon een Zieke Geest. Niks anders. Geen snesi, blakaman hindoe of inheems.


  Maak melding

 31. Sandra jij zit nog in de anale fase in je leven.
  Je hebt het allemaal over poep 💩. Je bent er in blijven hangen.
  Je praat poep je denkt poep.
  En je hou van poep.
  Bij jouw komt er alleen maar paarse poep uit al je gaten.
  Geen wonder dat die buurvrouw van
  Je je uitwijken als hondenpoep aan je schoen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.