7 coronadoden en 124 nieuwe gevallen op zaterdag 10 juli

7
coronadoden en nieuwe gevallen afgelopen 24 uur

In Suriname zijn op zaterdag 10 juli weer 7 coronadoden genoteerd. Hierdoor is het totaal aantal mensen dat tot nu toe in het land is overleden aan de gevolgen van COVID-19, gestegen van 568 naar 575.

Dat blijkt zaterdagavond uit de update van de cijfers op de officiële COVID-19 website van de Surinaamse regering.

Uit de update blijkt ook dat er 124 nieuwe besmettingen zijn genoteerd, na in totaal 395 keer testen. Verder is het aantal personen dat in het ziekenhuis wordt behandeld iets gedaald van 146 naar 142.

Op de intensive care liggen er op dit moment 37 patiënten.

De cijfers van zaterdag 10 juli 2021:

7 REACTIES

 1. hopelijk komt de overheid snel tot inkeer en gaan ze beter werken met het Rgetal. Voor zo een kleine bevolking zijn de cijfers te hoog.
  Medici en medisch personeel gaat in actie regels worden vet versoepeld maar hulp uit het buitenland blijft een nummer 1 prioriteit.
  Als het zo goed gaat dan kan men de zuurstofcontainers beter maar meteen op transport naar Indonesië zetten want daar blijkt de nood nu ook heel hoog te zijn.
  Suriname is op alle fronten een bodemloze put.


  Maak melding

 2. Alle IC bedden zijn constant bezet en zo lang dat zo is zal het streftecijfer niet dalen!!!! En dan heb je ook een flinke groep mensen die zich onder geen beding wenst te vaccineren.En die zijn nu vnl de aanvoer voor al de ziekenhuisopnames en IC bedden.


  Maak melding

 3. Als Deze Tempo Zich Voort Zet Is De Telling In December Maand Dicht Bij De 1000 Corona Doden

  Mensen Ga Maar Zo Snel Als Mogelijk Vaccineren

  Do Or Die


  Maak melding

 4. Ondertussen is ruim een week na beschikbaarheid het Sinopharm vaccin door de regering gelaunched in het Politie Opleidings Centrum. Daarmee is de NDP op politieke wijze en wellicht ten koste van de volksgezondheid de wind uit de zeilen gehaald, want is het niet zo dat je de mensen zo snel als mogelijk moet vaccineren? Voor zij die het vergeten zijn, heeft de NDP al heel vroeg in overleg met de Covid Taskforce alles in orde gemaakt voor een grote start op dinsdag met Sinopharm onder de bevolking. Dit zat natuurlijk de regering niet lekker en stak er een stokje voor. Het heette toen, dat de president het spul eerst officieel in ontvangst moest nemen, dus moest het volk maar wachten op die plechtigheid i.p.v. het vaccin nemen. Dit had gewoon symbolisch moeten plaats hebben, maar ja, zo denkt die gast niet! Het volk, dat gevaccineerd wilde worden heeft dus een aantal dagen moeten wachten voordat het de hoge heren behaagde het spul vrij te geven….en dan vooral niet door de NDP, die uit Surinaamse burgers bestaat en qua DNAzetels de 2e partij van het land is! Zie daar hoe geliefd het volk is bij de huidige machthebbers!!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.