Racende bestuurder vliegt uit bocht en knalt tegen woning; bewoner gewond

18
Racende bestuurder vliegt uit bocht en knalt tegen woning

Deze Toyota Vitz is vannacht rond 00.30 uur uit een scherpe bocht aan de Samboerastraat Te Hanna’s Lust gevlogen en geknald tegen een woning. Daarbij is eerst de schutting kapotgeslagen.

Een bewoner die ten tijde van het ongeval op het balkon zat werd geraakt door een losgeraakte steen. Hij werd per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp in Suriname.

Naar verluidt reed de bestuurder met een vrij hoge snelheid en in de bocht verloor hij de controle over het stuur. Hij kwam met de schrik vrij. De politie werd ingeschakeld en ging ter plaatse voor onderzoek.

De bestuurder beschikt wel over een geldig rijbewijs en is hangende het verdere onderzoek afgevoerd naar het politiebureau De Nieuwe Grond. De schutting, woning als het voertuig zijn zwaar beschadigd geraakt.

De politie schakelde een sleepdienst in om het voertuig af te voeren naar berging.

18 REACTIES

 1. Hij moet opdraaien voor alle gemaakte kosten en het rijbewijs moet zeker 5 jaar ingevorderd worden.

  Deze uitslover moet financieel uitgekleed worden.


  Maak melding

 2. Precies een maand terug het zelfde geval in Tilburg Ned Dronken bestuurder vliegt woonkamer binnen gelukkig bewoner niet thuis Dus komt in elk land voor
  gemodereerd

 3. Het kan best ijn dat hij een klapband heeft gehad, dan kan
  hij er wenig aan doen. In de formule 1 vliegen ze ook ven de baan
  met een lekke of klapband. Verzekering betalen.


  Maak melding

 4. Natuurlijk zal ik wel weer commentaar krijgen, maar is het niet eens tijd dat een ieder onder de 30 jr. met een rijbewijs op herhaling gaat zowel theorie als praktijk, Het loopt toch wel behoorlijk uit de klauwen werkelijk dagelijks lees ik dit soort idioot gedrag met alle gevolgen van dien. En… het is nog steeds een avond lock down wie houd zich hieraan?


  Maak melding

 5. Forza,

  Hou toch op met misschien heeft hij een klapband gehad waardoor hij niets aan kon doen.

  Die uitslover heeft gewoon te hard gereden. Met 30 km per uur rijden, krijg je echt geen klapband.


  Maak melding

 6. @Vliegende Hollander

  Was de bestuurster jouw vrouw? Anders kun je niet met stelligheid beweren dat vast een vrouw achter het stuur zat.


  Maak melding

 7. geen controle over het voertuig?
  goh verbazingwekkend weer
  waar heeft de gemiddelde surinamer wel controle over dan?
  je kan ook niet teveel verwachten met een landelijk IQ van 89


  Maak melding

 8. @Vliegende Hollander, ik heb bij een vrij grote verzekering maatschappij gewerkt afdeling schade en incasso. Het blijkt dat mannen meer aanrijding veroorzaken dan vrouwen. Vrouwen rijden voorzichtiger dan mannen. Sommige maatschappijen hebben hun premies aangepast voor mannen, het is duurder. In het algemeen in Suriname zijn ze altijd aan het racen. Men denkt dat ze in Duitsland rijden. Als we alle Surinamers met een Surinaams rijbewijs in Duitsland laten rijden op de autobahn met groep Duitsers er tussen. Dan komen de Surinamers van de schrik af of ze zeggen ik ga nooit meer zo hard rijden, ik zal me aanpassen aan de verkeersregels.
  Ik kan mij heugen dat ik in Nederland bezoek kreeg van echtpaar ongeveer 50 jr of jonger uit Suriname, Mannelijk persoon zat naast mij en ik was de bestuurster. Toen mocht je 130 rijden, hij vroeg of ik langzamer wilde rijden, omdat hij gevaar inzag. Hij vond dat een vrouw moet niet zo hard rijden ik reed 150 km met station car Ford Mondeo V20.
  Dat was een stabiele auto om te rijden. Jonge gasten hebben een dobbelsteen hangen in hun auto en bij het verkeerslicht gaven ze sein of ik wilde meedoen. Ik knikte ja, mum van tijd was ik verdwenen en ik reed weer langzaam en zwaaide naar de jonge man of voerde daarna gesprek. Hij zei nooit een vrouw onderschatten. Toen ik rijexamen deed zei examinator, je rijdt als een vent niet geslaagd, geen enkele fouten gemaakt. Voor de 2de keer rijexamen gedaan moest straatje keren, achteruit inparkeren, achteruit straatje inrijden bij een bocht en in- en uitvoegen op grote weg ipv gehele examen te doen keerde wij vrij snel terug, de examinator was een gepensioneerde man en hij zei tegen m’n rijinstructeur, waarom was niet geslaagd. Rijinstructeur antwoordde, zij rijdt als een vent. Nou zegt de examinator, ze geslaagd geen 1 fout, geen enkele correctie bij extra handelingen.
  @Vliegende Hollander beledigd vrouwen niet. Wil met mij racen, kom maar?
  gemodereerd

 9. Ook al krijgt u, met een lagesnelheid een klapband, is het voortuig te beheersen.
  In dit geval lijkt mij dat de schutting stevig genoeg was.
  De snelheid is discutabel.


  Maak melding

 10. Goede auto mang, het heeft een kreukelzone tot het stuur.🙄😁
  Ik zou de bestuurder eigenhandig het huis weer laten opmetselen en de schutting laten maken, op zijn kosten uiteraard.
  Maar het is algemeen bekend dat auto’s in Suriname alleen over een gaspedaal beschikken, en die gaan gelijk heel diep, een tussenweg is echt onmogelijk..😂🤣


  Maak melding

 11. Nou DZB,
  je schat het intelligentie niveau van de gemiddelde Surinamer wel aan de erg hoge kant….89…?!?…Als de “aller achterlijksten” uit het gehele Caribische gebied inclusief de meest labiele landen Guyana en Haïti, was Suriname nummer laatst qua algemeen kennisniveau in 2018! Het komt derhalve overeen met een gemiddeld IQ van tussen de 70 en 80! Dit past veel beter bij de realiteit van het kennisniveau van zowel het volk als bijvoorbeeld dat van de huidige VP! Alleen een zwakzinnige VP was in 2020 (bijna) in staat, om zichzelf te onaneren en plein public, alleen al bij het zien van zijn eigen naam op het tv-beeldscherm, als zijnde de officiële VP van Suriname! Een IQ van 70 – 80 is trouwens ook van beslist van toepassing op het overgrote deel van de participanten aan dit forum!
  gemodereerd

 12. Een bekend NEDERLANDSE spreekwoord luidt APEN met SCHEERMSJES ,..hou me ten goede baja mie no kaar no wang sma kiskissie het betekent Russisch roulette spelen.met andere woorden, laat bepaalde Surinamers geen auto rijden,noso joh kies problemma….nanga ding gekochte rijbewijs.
  gemodereerd

 13. weer een ongeluk in lockdown , heeft de politie die bestuurder(ster) wel een forse boete gegeven van het overtreden van de lockdown , nooit wordt er iets verteld of deze gasten een boete krijgen , en of ze het dan wel betalen


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.