Politie herkent inbreker MMC Ziekenhuis na bekijken camerabeelden

9
Verdachte aangehouden door Korps Politie Suriname
Archieffoto: Verdachte aangehouden door Korps Politie Suriname.

In het MMC ziekenhuis te Nickerie is afgelopen nacht ingebroken. Dit gebeurde rond 02.00u bij de kassa afdeling. De verdachte die daarbij geld buitmaakte, werd gefilmd door een beveiligingscamera.

De politie die de beelden bekeek herkende al gauw de verdachte. Het blijk te gaan om een recidivist. De man werd gelijk opgespoord en rond 11.00u vanmorgen heeft de politie hem aangehouden en meegnomen naar het bureau.

Het is niet duidelijk welk bedrag is gestolen. De verdachte is na afstemming met het Openbaar Ministerie in Suriname in verzekering gesteld.

9 REACTIES

 1. Vliegende Hollander
  10 juli 2021 At 20:27
  Ziekenhuis met een kassa, dat heb ik in Nederland nog nooit
  meegemaakt en waarom niet verplicht pinnen.

  In veel ziekenhuizen heb je een drugstore (apotheek) waar je na de behandeling je recept kan afhalen. Je moet vaak voor het medicijn betalen en dan is het ook fijn als er een kassa is om af te rekenen.
  gemodereerd

 2. Vliegende Hollander, ik weet niet of jij weet dat Suriname en Nederland twee verschillende landen zijn, in Nederland heb je nooit een ziekenhuis met een kassa gezien? In Nederland heb je toch ook nog nooit een jaar gezien met 365 tropische dagen, terwijl dat in Suriname elk jaar heel normaal is. Waarom denk je dat alles in Suriname gemodelleerd moet zijn naar Nederlands voorbeeld?


  Maak melding

 3. GlennR zeker zwart? Paarse rat dat.je ben! In een ziekenhuis is geen kassa. In een apotheek meestal ook bij een ziekenhuis kan met wel betalen bij een kassa Zwart?


  Maak melding

 4. Deze Dief moet een oude en leerzame afrastering krijgen van Baboeneffie ’n Tamarinde Zweep om voor eens en altijd het inbreken en stelen af te leren.
  Hopelijk zal de Rechtbank hem voor meerdere jaren opsluiten om zijn hobbie in te dammen waarvan alle inwoners van Nickerie de dupe worden


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.