Politie herkent inbreker MMC Ziekenhuis na bekijken camerabeelden

6
verdachte-aangehouden-politie-suriname

In het MMC ziekenhuis te Nickerie is afgelopen nacht ingebroken. Dit gebeurde rond 02.00u bij de kassa afdeling. De verdachte die daarbij geld buitmaakte, werd gefilmd door een beveiligingscamera.

De politie die de beelden bekeek herkende al gauw de verdachte. Het blijk te gaan om een recidivist. De man werd gelijk opgespoord en rond 11.00u vanmorgen heeft de politie hem aangehouden en meegnomen naar het bureau.

Het is niet duidelijk welk bedrag is gestolen. De verdachte is na afstemming met het Openbaar Ministerie in Suriname in verzekering gesteld.

Bekijk ook:

6 REACTIES

 1. Vliegende Hollander
  10 juli 2021 At 20:27
  Ziekenhuis met een kassa, dat heb ik in Nederland nog nooit
  meegemaakt en waarom niet verplicht pinnen.

  In veel ziekenhuizen heb je een drugstore (apotheek) waar je na de behandeling je recept kan afhalen. Je moet vaak voor het medicijn betalen en dan is het ook fijn als er een kassa is om af te rekenen.
  gemodereerd

 2. Vliegende Hollander, ik weet niet of jij weet dat Suriname en Nederland twee verschillende landen zijn, in Nederland heb je nooit een ziekenhuis met een kassa gezien? In Nederland heb je toch ook nog nooit een jaar gezien met 365 tropische dagen, terwijl dat in Suriname elk jaar heel normaal is. Waarom denk je dat alles in Suriname gemodelleerd moet zijn naar Nederlands voorbeeld?


  Maak melding

 3. GlennR zeker zwart? Paarse rat dat.je ben! In een ziekenhuis is geen kassa. In een apotheek meestal ook bij een ziekenhuis kan met wel betalen bij een kassa Zwart?


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.