Automobilist met autopech beroofd van ketting door mannen die hulp boden

12

Een automobilist die met autopech langs de weg stond en voorbijgangers om hulp vroeg, is door enkele mannen die hem hulp aanboden beroofd van zijn gouden halsketting. Een van de verdachten is de 22-jarige Selvin V., meldt het Korps Politie Suriname.

Deze jongeman is op dinsdag 29 juni door de politie van het bureau Albina in het Park te Marijkedorp in de boeien geslagen. De benadeelde deed diezelfde dag aangifte bij de politie van het voormeld bureau. Hij verklaarde aan de politie dat hij eerder op die dag op het Anjumara project autopech had en enkele voorbijgangers om hulp vroeg.

Daarbij werd geconstateerd dat hij zijn auto accu moest vervangen. Om zijn auto veiliger langs de weg te parkeren, schoten enkele manspersonen waaronder Selvin hem te hulp. Bij die gelegenheid werd zijn gouden halsketting met bijbehorende hanger met een gewicht van 165 gram van zijn hals weggerukt. Hierna kozen de verdachten het hazenpad.

De wetsdienaren stelden een onderzoek in en deden samen met de benadeelde locaties waar jongemannen zich vaak te Albina ophouden aan. Op aanwijzing van de aangever werden Selvin en zijn kompaan in het Park gesignaleerd. Selvin werd door de politie aangehouden, terwijl zijn kompaan kans zag te vluchten.

De verdachte Selvin heeft toegegeven samen met zijn voortvluchtige kompaan de benadeelde hulp te hebben geboden. Naar zijn zeggen moet zijn kompaan de halsketting met bijbehorende hanger van de man zijn hals hebben weggerukt. Na zijn daad toonde hij hem de buit.

Selvin is na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie door de politie in verzekering gesteld. Aan de opsporing en aanhouding van de voortvluchtige kompaan wordt gewerkt. Het onderzoek in deze zaak is overgedragen aan Recherche van regio Oost meldt de politie.

12 REACTIES

 1. Heeft niemand hem dan geleerd NOOIT hulp te vragen nog aan te nemen of was meneertje stront eigenwijs
  Hij mag blij zijn dat hij nog leeft en niet verkragt is


  Maak melding

 2. Beste lezers

  Dit is het gevolg Van Directe Armoede.
  Wat De Macht hebbers Op Dit Moment Doen Is Ook Roven

  Corruptie Corruptie Corruptie


  Maak melding

 3. QQQ..

  Na Bouterse Heb Je Ronny Brunswijk In It Regeermacht Van Ons Land

  Als Iemand Het Via Jou Wil Weten Hoe Slecht Het Met Ons Land Toe Gaat, Zeg Maar Gerust Ronny Brunswijk Is De Vieze President Van Suriname


  Maak melding

 4. Ooh wat een gierige egoiste man. De jongens deden je een favor wat kost het jouw om hun een bier of softdrink of misschien een Srd20 als tip te geven. Ik appaudeer geen diefstal maar have a ❤️


  Maak melding

 5. dat was de surinaamse auto pech service, en pech had de gedupeerde letterlijk en figuurlijk.
  gemodereerd

 6. Als je iemand helpt, dan moet je onbaatzuchtig zijn. Niets terugverwachten dus!
  Trouwens, die ketting van Bordo zal vast meer opleveren, die weegt minstens 500gr. Zwaar zou je denken, maar wie mooi(?!) wilt zijn moet voelen.


  Maak melding

 7. Vroeger was er de Surinaamsche wegenwacht en men betaalde hondenbelasting en fietsenbelasting.
  Had je hond toevallig geen penning, dan nam de “dagu wagi” Bello mee. Om een brug over te steken moest je eerst tol betalen.
  Maar ja, dat waren andere tijden…


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.