Verdachte in drugszaak Nederland aangehouden in Suriname

10
Verdachte aangehouden door Korps Politie Suriname
Archieffoto: Verdachte aangehouden door Korps Politie Suriname.

In Suriname is deze week de verdachte P.R. door de politie aangehouden en in verzekering gesteld. De man wordt in verband gebracht met een onderzoek, waarbij een andere verdachte E.H. vorig jaar in Nederland met een grote hoeveelheid drugs in zijn reiskoffer werd aangehouden.

De Surinaamse politie stelde een onderzoek in hoe het mogelijk was dat de Nederlander E.H. met een grote hoeveelheid drugs uit Suriname kon vertrekken. Het onderzoek leidde uiteindelijk naar P.R., die mogelijk de drugs aan de verdachte zou hebben afgestaan.

De verdachte werd opgespoord en aangehouden. Het onderzoek in deze zaak duurt voort.

10 REACTIES

 1. In Suriname is het haast onmogelijk om drugs op zanderij mee te smokkelen, het lijkt hier op een samenwerking tussen de smokkelaar en de politie op zanderij. Heb altijd al twijfels gehad over de zogenaamd op scherp staande politie agenten aan de balie daar.
  Je zou ze haast willen kwalificeren als de beste acteurs ter wereld.
  Succes!!
  gemodereerd

 2. Dit is een teken dat de douane en beveiliging flink gefaald heeft. Werk geconcentreerd en wees bedachtzaam.
  gemodereerd

 3. Oh, die 19 miljoen? Dat is gewoon het rovers-DNA van de Nederlanders. Ga de geschiedenis maar na, er is niets dat deze gasten niet hebben geroofd. Van levende mensen, mummies en andere overblijfselen en lichaamsdelen tot landen, bodemschatten, gewassen, opium……en nog duizenden ander roofwaar. Die 19 miljoen stelt in hun CV niks voor!! En toch hebben wij een regering die deze beesten noemen, roemen en zelfs bewieroken als te zijn onze aller beste vrienden, zij die ons zullen redden!! Om kotsmisselijk van te worden!!


  Maak melding

 4. Die hebben Een zeemans mentaliteit, Bot dat ze zijn,over lijken gaan,en doen alsof ze begaan zijn met de werkelijkheid,ze sluipen nu stapvoets in de richting van staats olie,want bouterse was een sta in weg.


  Maak melding

 5. Strafbaar feit werd gepleegd door een nederlander in Suriname.
  Zie maar de dwaze imbecilen hier die denken dat dit een kans is om de miljoenen euros in beslag genomen door Nederland teruggeeist kan worden!
  Suriname heeft geen bouta bloodmoney nodig.
  Het ligt aan de brave politie en de brilliante rechters in Suriname om deze crimineel uit Nederland te straffen!Het lukt ze niet om bouta te straffen misschien dat het ze met deze nederlandse crimineel zal lukken.


  Maak melding

 6. Leef niet in het verleden!
  De tijden zijn veranderd. Ook de mensen zijn veranderd,
  Ga niet te ver in de geschiedenis.
  Ken de geschiedenis van pakweg 75 jaar.


  Maak melding

 7. Waar is Boefie?
  De Surinaamse politie is duidelijk niet incompetent.
  gemodereerd

 8. Mensen per jaar gaat meer dan 500 miljoen richting Suriname, vanuit Nederland?Suriname heeft geld genoeg om de 19.5 miljoen even te laten rusten, Bovendien krijgen surinamers die in Nederland wonen, zoveel uitkering, dat de 19 niks voorsteld, dus zie het vanuit een ander oogpunt, ja toch.
  De grootste dieven zeggen hou de dief?
  En dat is nl.
  De laatste tijden worden heel veel criminelen hun vermogen afhandig gemaakt, vorm van hebzucht bij de criminelen in heel de wereld,
  Suriname moet een goede regering hebben, na de onafhankelijkheid,
  Er zijn alleen maar dieven bende geweest om het land te regeren,
  Maar zijn gewoon dieven geweest, maar zijn mijn creoolse brada geweest, laten wij zien wat onze president, een Hindoestaan of hij ons kan helpen het land de hoogte in te brengen, afwachten dus,
  Bovendien Suriname is rijk genoeg om zijn bevolking goed te onderhouden,
  Maar moeten geen regering als ndp hebben, jonge mensen moeten werken, en geen mentaliteit hebben op pakketten wachten, 1 ding is zeker, meneer santhoki verdient de kans,
  De nps heeft het gehad, zins de onafhankelijkheid alleen dieven dus,
  Ndp heeft het gehad de macht bedoeld ik, de grootste rovers alle tijden in Surinaamse geschiedenis,
  Nou is de vhp aan de beurt om te bewijzen, en het lukt santhoki brunswijk aardig genoeg,?alleen geduld moeten surinamers kennen?
  Bovendien de 19 miljoen mag wat mij betreft Nederland houden?
  Suriname is een rijk land, geloof in je eigen kunnen, veel succes surinamers?


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.